• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benimle zorla birlikte oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu asla geçmedi bana.
Tecavüz gerçekse ne şekilde olursa olsun affedilmemeli. Ama anlamadığım şey şu; doğum günü kutlaması, alkol vs bunun sonu seks olur zaten, siz niye direndiniz? Nasıl soracağımı da bilemedim çok saçma geldi bu bana, iş niye tecavüze gitti, küs olursunuz bir şey olur anlarım ama son derece eğlendiğiniz bir gecenin sonu böyle mi biter?
Ayrıca size gelirsek, siz adamın gözünün önünde gece boyu başka bir erkekle flörtleşmişsiniz. Üstelik bu erkek kendisinden 14 yaş küçük. Adamın buna sinirlenmesi çok normal.
Bence o geceden ibaret değildi olay, yoksa eşinin doğumgününde istemediği tarzda bir organizasyon yapıp gözünün önünde istemediği muhabbetlere girmez kimse. Aralarında yolunda gitmeyen birşeyler olduğu belli.

Erkeklerin büyük çoğunluğu iktidarsız artık.ittire kaktıra anca normal ilişkiye girebiliyorlar.o da iyi ihtimalle.bir de yapma etme deyip sana karşı koyan kadınla ilişki yaşayacaksın.yok yaaa.kimmiş o babayiğit.🤣🤣tecavüz fantezisi hattı sayılır sayıda kadında mevcut bu arada.bu yüzden sürekli birileri bu konularda lince kurban gidip duruyor.
Bir de sen dimi. Az linclenmedin tecavuz edilen birini kiskandigin icin

Yorumlar midemi bulandırdı. Tecavüz varken vay nasıl dans edersin diye bunu eleştirmişler. Apaçık söylenememiş ama tecavüzü hak etmişsin demeye getirmiş birçok yorum.
Bende çok şaşırdım herkes beni suçladı bir anda ve fake olduğumu düşündüler bir kez daha anladım bu sitedeki kadınların kocalarından başka hayatları yok

Kadın kadının düşmanıymış gerçekten yorumlara inanmadım geceden beri dans edip eğlendik diye zorla birlikteliği hakettiğimi
Savunmuş birsürü hemcinsim çook şaşırdım ve üzüldüm
O yorumlara ben çok şaşırmadım çünkü öyle yorumlar geleceğini tahmin ediyordum.

Eşinizin yaptığı suç, bunun cezası var. Ama sizin başka adamla dans etmeniz hoş olmasa bile suç değil, en fazla kusurlu davranış olur. Bilmem anlatabildim mi? Bir kere suç işleyen adam bana göre aynı şeyi bir daha yapar. O yüzden ben sizin yerinizde olsam bunu asla affetmezdim, ayrılırdım. Hatta ayrılma sebebi olarak bunu gösterirdim.

Ya şu kardeşim gibi kelimesinden nefret ediyorum kaç yaşında insanlarız ne münasebet elin adamı veya kadını bizim kardeşimiz oluyor. Eşinizin yaptığı affedilecek şey değil. Sizin ki de değil. Gece boyu başka adamla eğlenmişsiniz. Ben eşin yerinde olsam seni orada bırakır giderdim. Eşyalarını da mavi bir çöp poşetine oldu bitti
Ay kesinlikle doğru bunun bi de şöylr bi versiyonu var “o benim ablam gibidir” “o benim abim gibidir”
Ne alaka abi ne abisi ablası anan mı doğurdu?

Bende çok şaşırdım herkes beni suçladı bir anda ve fake olduğumu düşündüler bir kez daha anladım bu sitedeki kadınların kocalarından başka hayatları yok
Ne alaka hanımefendi,niye bu saçma olaylar zincirine inanmadım diye kocama bağımlı olayım?Gerçekse konu,sizin davranışlarınızın saçma olduğunu düşünüyorum.Kocanız da size tecavüz ettiyse, derhal boşanın burada bize atarlanacağınıza.

Eşin olacak ayı bir t*cavüzcü onu boşamalısın orası ayrı ama senin yaptığında asla normal değil bir kadın olarak eşim bir ortamda gözlerimin önünde kadınla fingirdese akşamına evime giremez. Aman nolacak canım kardeşim gibi kafalarına girme.

Kadın kadının düşmanıymış gerçekten yorumlara inanmadım
hatalı olduğunuzu kabullenmek yerine kadınları suçlamasanız mı?1 kişi dışında eşinizi haklı gören yok. Eşiniz olacak herifi de suçladık zaten suçun en büyüğü onun ama bu sizi masum yapmaz, başınıza böyle bir fenalık gelmiş 1 ay geçmiş üstünden şikayetçi niye olmadın? Allah korusun biri zorla birşey yapacak bana ortalığı yıkarım sakinliğiniz çok garip.

Bence o geceden ibaret değildi olay, yoksa eşinin doğumgününde istemediği tarzda bir organizasyon yapıp gözünün önünde istemediği muhabbetlere girmez kimse. Aralarında yolunda gitmeyen birşeyler olduğu belli.
Bir de eşine doğum günü organizasyonu yapıyorsun. Ne alakaysa uzun zamandır görmediğin, eşinle alakasız, üniversiteden arkadaşlarının o gece eğleneceğini bildiğin mekanı( bu bilgiye nerden ulaşılmış o da ayrı) seçiyorsun. Ve gece boyunca onlarla kopup doğum günü sahibini tek başına bırakıyorsun. İltifatlara vs hiç girmiyorum bile.
Olmadı ya gerçekten, bu konu bende oturmadı. Kesin olarak söyleyeceğim tecavüz varsa burda çene yormak anlamsız, gidip boşansın, ne demek affetmeyi düşünmek.

Siz sanıyorsunuz ki bir tek sizin erkek arkadaşlarınız var. Herkes sizin gibi arkadaş ayağına kocasını delirtmek için gözüne baka baka cilveleşmiyor. Tecav*z ise bambaşka bir olay. Onu öne sürerek her şeyden sıyrılamazsınız. Ama dilerseniz eşinizi savcılığa verebilir, ardından boşanma davası açabilirsiniz. Bunca olaydan sonra öpüşüp barışacaksanız insanlara laf etmeyin.

Yorumlar midemi bulandırdı. Tecavüz varken vay nasıl dans edersin diye bunu eleştirmişler. Apaçık söylenememiş ama tecavüzü hak etmişsin demeye getirmiş birçok yorum.
Kıskandı doğal olarak tepesi atmıştır adamın demeye kadar gelmiş yorumlar ciddi ciddi…
Konu fake olsun olmasın evlilik içi tecavüz çok yaygın bir durum hayır kadın Musa misali denizi yardım demiyor ki gayet yaygın olan bir sorundan bahsediyor.
Anlayamadım çok değişik tepkiler gelmiş

Konu sahibi bir kez yapan hep yapar bunu söylemek zor biliyorum evet ama tecavüz tecavüzdür!
Bu adam psikoloji bırakmaz açık konuşuyorum. Belli ki renkli bir kişiliğin var hayat dolusun seni söndürür. Karar senin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back