- 22 Temmuz 2019
- 760
- 499
Belki adam eşcinselBu durum sizin kilonuzla alakalı olmayabilir belki eşinizin bir problemi vardır cinsel anlamda.
Hem sizi çok sevdiğini söyleyip hem neden boşanmak istiyormuş?Kendisi her defasında boşanmak istediğini söylüyor zaten ben ikna ediyorum devamlı
Görmedim ki nereden yazmıştınız pazar günü aşılama oldumDün konunuz var transfer olmuşsunuz neden bana cevap vermiyorsunuz ?
Zar zor ikna ediyorum yatağa geliyoruz onda da boşalamıyor . Bana hakaretler ediyor sana zayıfla diyorum zayıflasan böyle olmaz vs vs . Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki . Saatlerce ağlıyorum yanıma bile gelmez çünkü ben küsüp gidince kafası rahat ediyormuş
Yok hayır eşcinsellerede çok tepkiliBelki adam eşcinsel
Acıtırsınız yahu.Su bende ki öc alma ve irade olayini asılamak isterdim suan size..Ben ondan tiksinmişim onunla konuşmamışım ona hakaret etmişim umurunda değil ki asla beni umursamaz . Ben onun canını acıtamıyorum.
ciftsiniz yine sevgisizlik ve yalnızlık var bu daha kötüYa ben yalnız kalmaktan çok korkuyorum . Hayatta en korktuğum şey sevgisizlik
Aileniz var mı?Kendisi her defasında boşanmak istediğini söylüyor zaten ben ikna ediyorum devamlı
Ya ben o istedi diye kilo vermem istemiyorum ya . O kadar üzülüyorum ki ne çirkin kadınlar var nasıl el üstünde tutuluyorlarYalan söylüyor. Buna inanıp kendini üzdüğüne değmez. Boşalacak adam kiloya mı bakar allah aşkına. Cinsel problemleri var doktora gitmeli şu an red aşamasında. Kabullenemiyor. Suçu size atmak işine geliyor.
Şimdi 15 kilo versen diyecek ki sarktın çatladın. Boşalamıyorum. Adamda sizi suçlayacak bahane bitmez.
Önce onu doktora gitmeye ikna edin. Olmuyorsa terapiste gidin.
Siz de kilo vermeye çalışın bu süreçte ama ilk adımı o atsın.
sizde bi tuhafsınız cidden anlamadım gittiYa ben yalnız kalmaktan çok korkuyorum . Hayatta en korktuğum şey sevgisizlik
Var ama yok sayılır destek olacaklarına köstek olurlarAileniz var mı?
Bir cesaret lazım bana kafama tamamen koydum mu biter giderde iştesizde bi tuhafsınız cidden anlamadım gitti
Siz yine de deneyinVar ama yok sayılır destek olacaklarına köstek olurlar
Gerçekten beni çok güzel. Motive ettinizAcıtırsınız yahu.Su bende ki öc alma ve irade olayini asılamak isterdim suan size..
Zayıfla onun icin degil sırf ilgisini sana olan degisimini görüp reddet diye ez diye zayıfla mesela..canını o zaman tam da yerinden yakabilirsib zor degil ki
Galiba haklısınızSiz yine de deneyin
Bence takip et kuzumYok hayır eşcinsellerede çok tepkili
Bir de şöyle bir durum var ben onunla küsmüşsem konuşmuyorsam bile onun yemeğini hazır etmeliymişim bir diğer görevim evi derlemek toparlamak tabi onunla tek isteği para ve zayıflamamGerçekten beni çok güzel. Motive ettiniz
Bak saatlerdir ağlıyorum asla yanıma bile gelmediBence takip et kuzum
Orada eşimle istiyoruz olmuyor demişsiniz.. burada beni kilolu buluyor diyorsunuz neden bu adamdan çocuk yapmak istiyorsunuz bu adam sizin bu halınızı beğenmiyor hamileyken en az 15 kilo daha alicaksiniz o zaman ne olucak..Görmedim ki nereden yazmıştınız pazar günü aşılama oldum
Ya ben o istedi diye kilo vermem istemiyorum ya . O kadar üzülüyorum ki ne çirkin kadınlar var nasıl el üstünde tutuluyorlar