- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katip yine kralsinPipi de pipi olsa. Allahtan kadının kilosu var, barut almayan kuru bamyasının suçunu kime atardı yoksa faydasız?
cinsellik dışında sorunumuz yok biraz avutma cümlesi cinsellik iki insanı birbirine bağlar ilgisini arttırır o da bir sevgi biçimi bence büyük bi sorun hele bide üstüne zayıflarsan cümlesi rezalet bir cümle bence kendi değerini düşürme eşinin sana saygısı yok bana göre kalbini kırmak istemiyorum ama zayıflarsan seninle birlikte olurum cümlesi çok çok ayıpKızlar daha 1.5 senelik evliyim aşırı kilolu bir kadın değilim 75 kiloyum . Eşim benden resmen tiksiniyor . Benimle cinsel ilişkiye girmiyor bekliyorum o istesin diye haftalar geçiyor hiçbir şey söylemiyorum asla ama asla istemiyor gidip kendi kendine hallediyor işini . Beni çok sevdiğini söylüyor . Ama benimle cinsel ilişkiye girmek istemiyo. Ben zayıflarsam eğer her gün benimle beraber olmak istermiş . Kendimi o kadar aşağılanmış o kadar aciz hissediyorum ki . O istiyor diye de zayıflamak istemiyorum içimden gelmiyor . Gerçekten boşanayım olsun bitsin diyorum ama bunun dışında evliliğimizde bir problem yok . Cinsel ilişkiye girmediğimiz için çocuğumuz da olmuyor çocuk onun umurunda bile değil olmuş olmamış sorun değil onun için ama ben istiyorum artık . Ama olmuyor. Nolur bana bir şeyler söyleyin
Zayıfla gülüm sende hem kendi ln için hem.esın içinKızlar daha 1.5 senelik evliyim aşırı kilolu bir kadın değilim 75 kiloyum . Eşim benden resmen tiksiniyor . Benimle cinsel ilişkiye girmiyor bekliyorum o istesin diye haftalar geçiyor hiçbir şey söylemiyorum asla ama asla istemiyor gidip kendi kendine hallediyor işini . Beni çok sevdiğini söylüyor . Ama benimle cinsel ilişkiye girmek istemiyo. Ben zayıflarsam eğer her gün benimle beraber olmak istermiş . Kendimi o kadar aşağılanmış o kadar aciz hissediyorum ki . O istiyor diye de zayıflamak istemiyorum içimden gelmiyor . Gerçekten boşanayım olsun bitsin diyorum ama bunun dışında evliliğimizde bir problem yok . Cinsel ilişkiye girmediğimiz için çocuğumuz da olmuyor çocuk onun umurunda bile değil olmuş olmamış sorun değil onun için ama ben istiyorum artık . Ama olmuyor. Nolur bana bir şeyler söyleyin
Size resmen psikolojik şiddet uyguluyor karşınıza alin ve ciddi ciddi konuşun bence. Psikolojik yardımda alabilirsinizKızlar daha 1.5 senelik evliyim aşırı kilolu bir kadın değilim 75 kiloyum . Eşim benden resmen tiksiniyor . Benimle cinsel ilişkiye girmiyor bekliyorum o istesin diye haftalar geçiyor hiçbir şey söylemiyorum asla ama asla istemiyor gidip kendi kendine hallediyor işini . Beni çok sevdiğini söylüyor . Ama benimle cinsel ilişkiye girmek istemiyo. Ben zayıflarsam eğer her gün benimle beraber olmak istermiş . Kendimi o kadar aşağılanmış o kadar aciz hissediyorum ki . O istiyor diye de zayıflamak istemiyorum içimden gelmiyor . Gerçekten boşanayım olsun bitsin diyorum ama bunun dışında evliliğimizde bir problem yok . Cinsel ilişkiye girmediğimiz için çocuğumuz da olmuyor çocuk onun umurunda bile değil olmuş olmamış sorun değil onun için ama ben istiyorum artık . Ama olmuyor. Nolur bana bir şeyler söyleyin
boşayın bu insanı ...Kızlar daha 1.5 senelik evliyim aşırı kilolu bir kadın değilim 75 kiloyum . Eşim benden resmen tiksiniyor . Benimle cinsel ilişkiye girmiyor bekliyorum o istesin diye haftalar geçiyor hiçbir şey söylemiyorum asla ama asla istemiyor gidip kendi kendine hallediyor işini . Beni çok sevdiğini söylüyor . Ama benimle cinsel ilişkiye girmek istemiyo. Ben zayıflarsam eğer her gün benimle beraber olmak istermiş . Kendimi o kadar aşağılanmış o kadar aciz hissediyorum ki . O istiyor diye de zayıflamak istemiyorum içimden gelmiyor . Gerçekten boşanayım olsun bitsin diyorum ama bunun dışında evliliğimizde bir problem yok . Cinsel ilişkiye girmediğimiz için çocuğumuz da olmuyor çocuk onun umurunda bile değil olmuş olmamış sorun değil onun için ama ben istiyorum artık . Ama olmuyor. Nolur bana bir şeyler söyleyin