Eşim benimle beraber olmak istemiyor

Kızlar daha 1.5 senelik evliyim aşırı kilolu bir kadın değilim 75 kiloyum . Eşim benden resmen tiksiniyor . Benimle cinsel ilişkiye girmiyor bekliyorum o istesin diye haftalar geçiyor hiçbir şey söylemiyorum asla ama asla istemiyor gidip kendi kendine hallediyor işini . Beni çok sevdiğini söylüyor . Ama benimle cinsel ilişkiye girmek istemiyo. Ben zayıflarsam eğer her gün benimle beraber olmak istermiş . Kendimi o kadar aşağılanmış o kadar aciz hissediyorum ki . O istiyor diye de zayıflamak istemiyorum içimden gelmiyor . Gerçekten boşanayım olsun bitsin diyorum ama bunun dışında evliliğimizde bir problem yok . Cinsel ilişkiye girmediğimiz için çocuğumuz da olmuyor çocuk onun umurunda bile değil olmuş olmamış sorun değil onun için ama ben istiyorum artık . Ama olmuyor. Nolur bana bir şeyler söyleyin
cinsellik dışında sorunumuz yok biraz avutma cümlesi cinsellik iki insanı birbirine bağlar ilgisini arttırır o da bir sevgi biçimi bence büyük bi sorun hele bide üstüne zayıflarsan cümlesi rezalet bir cümle bence kendi değerini düşürme eşinin sana saygısı yok bana göre kalbini kırmak istemiyorum ama zayıflarsan seninle birlikte olurum cümlesi çok çok ayıp

Lütfen aranızdaki sorunları çözmeden çocuk yapmayın. Hamilelik kiloları vs iyice depresyona girebilirsiniz bu şekilde devam ederse. Kendinizi düşünün

Sen daha böyle lüzumsuz bir adamı hayatından çıkaramıyor sun ve adamın tavrının nedenini bulamıyorsun
Ve bu hayata bı çocuk getireceksin öyle miyapma yazık o çocuğa

Adamın kendisi daha çocuk, akıl ilkokul seviyesinde de siz bu durumu nasıl anlayamadınız evvelinde

Zayıflasan başka bir şeyi bahane edecek . Sorun onda ve o ben sorunluyum diyemediği için hep sana bahane bulacak . Bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum , evliliğin ilk 4 yılında toplam 8 kere beraber olduk, hep bahaneleri vardı . Sonuncu da hamile kaldım. Hamilelik Doğum lohusalık bebek va 2,5-3 yıl geçti ben yanaştıkça yine başka bahaneler üretti. Ben 12 yıllık evliyim anne oldum ama kadın olamadım . Kadın olmadan anne olma şakın. Ve çocuk olduğu için bir daha elini sürmedi bile . Çocuk yokken kaç Kurtul

Son düzenleme:
Kızlar daha 1.5 senelik evliyim aşırı kilolu bir kadın değilim 75 kiloyum . Eşim benden resmen tiksiniyor . Benimle cinsel ilişkiye girmiyor bekliyorum o istesin diye haftalar geçiyor hiçbir şey söylemiyorum asla ama asla istemiyor gidip kendi kendine hallediyor işini . Beni çok sevdiğini söylüyor . Ama benimle cinsel ilişkiye girmek istemiyo. Ben zayıflarsam eğer her gün benimle beraber olmak istermiş . Kendimi o kadar aşağılanmış o kadar aciz hissediyorum ki . O istiyor diye de zayıflamak istemiyorum içimden gelmiyor . Gerçekten boşanayım olsun bitsin diyorum ama bunun dışında evliliğimizde bir problem yok . Cinsel ilişkiye girmediğimiz için çocuğumuz da olmuyor çocuk onun umurunda bile değil olmuş olmamış sorun değil onun için ama ben istiyorum artık . Ama olmuyor. Nolur bana bir şeyler söyleyin
Zayıfla gülüm sende hem kendi ln için hem.esın için

Size resmen psikolojik şiddet uyguluyor karşınıza alin ve ciddi ciddi konuşun bence. Psikolojik yardımda alabilirsiniz

Ben olsam zayıflayıp çok çirkinsin seni arzulamıyorum derdim...

boşayın bu insanı ...

Gecenin bu saati bu konuyu neden okudum hiç bilmiyorum. Ama hem konu sahibini hem de yazılan yorumları okudukça içim ürperdi. Konu sahibi eşini mütemadiyen suçluyor ve yine de düzelsin diye çırpınıyor. Ancak eşini suçladığı o psikolojik şiddeti kendisi de "çirkin" kelimesiyle yapıyor. "O çirkin ben güzelim" ifadesi "sen kilolusun ben zayıfım" ifadesinden ne kadar farklı görünüyor ki ? Üzgünüm ama zaten sağlıklı olmayan 2 psikolojinin evliliği yürütmesi oldukça zor. O dizilerde gördüğünüz pembe hayatlar gibi hayaller kurmayın. Konu sahibi artık göremiyor muhtemelen ama, benzer durum yaşayan varsa; inat yapıp hırs yapıp işi tamamen aşılamaz hale getirmektense, değişime kendinizle başlayarak karşı taraftan bir şeyler bekleyin. Siz değişirseniz karşı taraf da kayıtsız kalmayacaktır. Hayat, kısasa kısas gibi görünüyor olabilir. Ancak bu inatlaşma, işi uçuruma sürüklemekten başka bir işe yaramıyor.

X