Eşim benimle beraber olmak istemiyor

gokyuzum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
98
30
27
Kızlar daha 1.5 senelik evliyim aşırı kilolu bir kadın değilim 75 kiloyum . Eşim benden resmen tiksiniyor . Benimle cinsel ilişkiye girmiyor bekliyorum o istesin diye haftalar geçiyor hiçbir şey söylemiyorum asla ama asla istemiyor gidip kendi kendine hallediyor işini . Beni çok sevdiğini söylüyor . Ama benimle cinsel ilişkiye girmek istemiyo. Ben zayıflarsam eğer her gün benimle beraber olmak istermiş . Kendimi o kadar aşağılanmış o kadar aciz hissediyorum ki . O istiyor diye de zayıflamak istemiyorum içimden gelmiyor . Gerçekten boşanayım olsun bitsin diyorum ama bunun dışında evliliğimizde bir problem yok . Cinsel ilişkiye girmediğimiz için çocuğumuz da olmuyor çocuk onun umurunda bile değil olmuş olmamış sorun değil onun için ama ben istiyorum artık . Ama olmuyor. Nolur bana bir şeyler söyleyin

Eşiniz saçmalamiş bu zihniyette olan bi adamdan şuan için zaten cocuk düsünmeyin sonra size psikojik siddet uygulamaya artarak devam eder hamielikte kg almanzdan dolayi . Kilo nedir yahu körmüydü evlenirken sizinle ne igrenç zihniyette insanlar varya sen ona agzin kokuyo öpüsmek istemiyorum ter kokuyosn vs. Diye psikolojik siddet uygula bakim boyle kg na bahane bulabiliyor mu

Yani eşinizin tutumu cok Yanlis acik acik bu rahatsizliginizi dile getirin bence zayiflamanizi ister tesvik eder de boyle cezalandiriyir gibi cok yanlis

Ne yapacağımı bilmiyorum . Gerçekten boşanmayı bu aralar ciddi ciddi düşünüyorum

Bu ne ya evlenme aşamasında iken kaç kg idiniz acaba? Bir anda fikri mi değişmiş beyzadenin Allah aşkına bu zihniyetteki adamdan çocuk istemeyin. Yargılamıyorum kesinlikle bari biraz süre verin kendinize ve çocuk fikrinden önce ince eleyip sık dokuyun lütfen.

Cok üzücü tahmin edebiliyorum size kendinizi degersiz hissettiriyor bu cok yanlış siz bence cok zayiflayin ama bu surecte onunla cok muhattap olmayin bu konuda keyfi bilir siz zayiflayinca o gelince siz istemeyin bakalim ne oluyor

Boşayın nokta

Evlendikten sonra 10 kg kadar aldım . Ama kendisinde çirkin bir insan yani . Ben gerçekten güzel bir kadınım çevremde eşimi görenler bu adamla nasıl evlendin derler yani işte benim zoruma giden de bu kendisi öirkinken benim gibi bir kadını beğenmiyor oluşu . Benden önceki sevgilileri hep çok çirkindi gördüm fotoğraflarını ama zayıflardı işte

Bence onun kendinde sorun var sizin kilolarınızı bahane ediyo . Ayrıca gayette boşanmak için büyük sebep adama bak resmen psikolojik şiddet

Çocuk şu an gündeminiz olmaması lazım.
Bu öküzü baba mi yapacaksınız bir de.
Sonra düzelecegini mi sanıyorsunuz.
Yeni evli sayilirsiniz simdi boyleyse çocuk olunca ozel hayatiniz ne olacak hic dusundunuz mu?
Hem bu adamin hakaretlerini hem de bebek stresini nasil kaldirabileceksiniz?
Bazen kadınlar hak ediyorlar gercekten.

Sorun eşinizde tamamen. Sizinle alakası yok bu işin. Valla büyük konuşmayayım ama böyle bir adamdan aman çocuk yapmayın.

Yalnız bu psikolojik şiddetin alasıdır. Normal zamanda kg alıp verebilir insan yada ne bileyim hastalıktan kg alıp verebilir. Bunun arkasına saklanarak belkide başka işler peşindedir bilemiyorum günahı boynuna. Takibe alın bence eşinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…