Eşim benimle beraber olmak istemiyor

Kendisi de çok zayıf . Bende kiloluyum yanına yakıştırmıyor beni herhalde

Ay adam boşanmak istiyormuş da ikna ediyormuş konu sahibi.
Kendine layık gördüğü bu demek ki.
Mesleksiz, işsiz ne kadınlar var şu muameleye razı gelmeyip hayatlarındaki tabut çivilerinden kurtulup kendilerine çocukları ile yeni hayat kuruyorlar. Mazur göremem konu sahibi gibileri.

Ya inanın ben bir çocuğum olsun benimle cinsel ilişkiye girmiş girmemiş hiç önemli değil benimde hevesim kalmadı çünkü. Çocuğum olsun belki gerçekten boşanırım
Kendi heveslerinize çocuğu niye alet ediyorsunuz? Bir de çocuk olduktan sonra boşanacakmış. Akıl fikir Allahım. Çocuk bunu isteyecek mi bakalım? Bence siz önce bir psikiyatra gidin, sonra da çocuk değil de kedi köpek sahiplenebilirsiniz mesela.

Ne biliyim eşimin öyle bir problemi yok ciddi bu problem dışında hediye alır gönül alır evine sadıktır geçimi çok rahat sağlar ne biliyim . Kendim çalışıyorum öğretmenim şu anda
Esın kendı problemini senın ustunden ort bas etmeye calısıyor ıkna edip tedavı olabılır

Mesleksiz, işsiz ne kadınlar var şu muameleye razı gelmeyip hayatlarındaki tabut çivilerinden kurtulup kendilerine çocukları ile yeni hayat kuruyorlar. Mazur göremem konu sahibi gibileri.
Asılamayla çocuk yapmaya kalmıyor birde ay.
Daha 23 yaşında.
Eşiyle ciddi bir problemi var ama dert çocuk.
Neymiş çocuktan sonra boşanırmıs.
Gülelim de boş geçmesin.

Kendisi de çok zayıf . Bende kiloluyum yanına yakıştırmıyor beni herhalde
Yani şimdi burda sana boşan falan diyorlar onu da anlamıyorum. Bosanıcan sonra ne olcak peki? Simdi düşün eşin kıldan hoşlanmıyor ve sen inatla yatağa orman gibi kıllarınla giriyorsun ve eşin seninle birlikte olmuyor diye kızıyorsun. Kadın ve erkeğin birbirini beğenmesi ve istemesi gerekiyor canım. Kocan zorlasa da senle olamıyor ve sebep olarak kilonu gösteriyorsa senin bu ilişkiyi devam ettirmek için kilo vermen gerekiyor. Beni aldın her halimle beni arzulayacaksın diye bir şey yok maalesef.

Sizin yerinizde olsam zayıflayıp sonra da boşarım o adamı.
Sırf onu üzmek için gururumdan zayıflarım, kafasını duvarlara vursun diye.

Ben gecen mayista 115 kg idim. Eşim bana bu laflari etseydi yemin ediyorum ki boşanir uzerine de zayıflardim. Diyet yapacaksan kendin icin yapacaksın o h*yvan diyor diye degil

Sen ne işle meşgulsün acaba Allah bilir evinde oturup Koca parası yiyorsundur. Biz rüya gibi bir sevgililik yaşadık . Her şey mükemmeldi yani evlenince böyle oldu
Yoo, öğretmenim. Keşke öğretmen alımlarında saçma sapan mülakat yapacaklarına detaylı bir ruh sağlığı raporu isteseler. Rüya bitmiş, siz hala uyanamamışsınız.

Bir zayıflayayım gitsin diyorum bir de böylesine cahil düşünceli bir adam için neden diyorum yani
Ama o adamdan çocuk yapmak için uğraşıyorsun

Ben evlenmeden önce 55kiloydum şimdi 65 kilo oldum çocuk için uğraşıyorum ve kullandığım ilaçlar hormonlarimi etkiledi şimdi kendim için çabalıyorum yediklerini dikkat etmeye çalışıyorum eşim zayıf size ettiği lafların birini bana etse ona dünyayı dar ederim çocuk için bile uğraşmam

Son düzenleme:
Sen ne işle meşgulsün acaba Allah bilir evinde oturup Koca parası yiyorsundur. Biz rüya gibi bir sevgililik yaşadık . Her şey mükemmeldi yani evlenince böyle oldu
Koca parasını yiyorsun ne demek mesela ben yiyorum çalışmıyorum evet bı mesleğim yok genç yaşta zor hayat yaşadım marketti kafeydi çalıştım 2 senedir evliyim eşimin işi iyi ve bana dediği ben yetmezsem birgün bişey olursa o zaman çalışırsın ki bugün bişey olsa kendi ayaklarim üzerinde duracağımi çok iyi bilir açıktan okumak için uğraşıyorum. Lütfen konuşurken laflarimiza dikkat ederek konuşalım

Öğretmenlik mesleğine saygım sonsuz. Sizin gibiler öğretmen olup bu cahillikle bu aymazlıkla bizim gül gibi büyüttüğümüz çocuklarımıza bu necaset kokulu kafanızla eğitim(!) vereceksiniz ya acıyorum. Gurur bir erdemdir hanımefendi. "Koca parası" diye ettiğiniz tabir çok kaba ayıp. Siz kendinize bu rezil hayatı layık görüyorsunuz yazık. Çocuk olmasın bari. Cidden çok cahilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…