Eşim benimle beraber olmak istemiyor

Ve siz de bu adamdan çocuk yapmak için yırtınıyorsunuz. 🤦🏻‍♀️

Cinsel problemleri var ve çoğusu gibi suçu partnerine atarak suç bastırıyor.

Yalnız bu psikolojik şiddetin alasıdır. Normal zamanda kg alıp verebilir insan yada ne bileyim hastalıktan kg alıp verebilir. Bunun arkasına saklanarak belkide başka işler peşindedir bilemiyorum günahı boynuna. Takibe alın bence eşinizi.
Yok kesinlikle aldatmaz beni sürekli kontroldeyim ben zaten kesin yakalarım öyle bir şey olsa. Dediğim gibi evlenmeden önceki sevgilileri çok çirkin ama zayıflardı onun içinde önemli olan zayıflıkmış güzellik değilmiş ben daha 23 yaşındayım eşim 31 Allah beni kahretsin nerden evlendim çok pişmanım

Eşim benden resmen tiksiniyor
Siz de ondan tiksinin.

Beni çok sevdiğini söylüyor
Söylemek baska sevmek baskadir.
zayıflarsam eğer her gün benimle beraber olmak istermiş
Görselci?
Ama kendisinde çirkin bir insan yani . Ben gerçekten güzel bir kadınım çevremde eşimi görenler bu adamla nasıl evlendin derler yani işte benim zoruma giden de bu kendisi öirkinken benim gibi bir kadını beğenmiyor oluşu .
Esinize cirkin diyorsunuz.Allah askına siz nasıl evlendiniz cok merak ettim.10 kg almakla esiniz cinsellikten soguyacak kadar sevdigi halde nasil uzaklasir olur is degil cunku.

zoruma giden de bu kendisi öirkinken benim gibi bir kadını beğenmiyor oluşu
Adam kendisini cirkin görmüyor demek ki ve kg takıntısı yapmıs ya bu kiloyu vereceksiniz ya da o cirkinden gideceksiniz..
Ben olsaydim kiloyu verir ama ona vermezdim alfjdkgkfk :rolleyes: tövbe est..

Zar zor ikna ediyorum yatağa geliyoruz onda da boşalamıyor . Bana hakaretler ediyor sana zayıfla diyorum zayıflasan böyle olmaz vs vs . Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki . Saatlerce ağlıyorum yanıma bile gelmez çünkü ben küsüp gidince kafası rahat ediyormuş
Böyle adamdan koca olmaz! Eş dediğin ağlamana. 1saniye bile dayanmamalı. Bence sizi sevmiyor sevse ne bunları söyler ne öyle davranır. Neye katlanıyorsun ki ? Çocuk yok bişi yok mecburiyetin ne ? Madem aşağlanmış hissediyorsun bhnu ona neden gösteriyorsun yerinizde olsam boşanmazsam da ondan uzaklaşırım bi kaç ay zayıflarım süründürüm sonrada boşarım o tekmeyide ben ona koyarım

Böyle adamdan koca olmaz! Eş dediğin ağlamana. 1saniye bile dayanmamalı. Bence sizi sevmiyor sevse ne bunları söyler ne öyle davranır. Neye katlanıyorsun ki ? Çocuk yok bişi yok mecburiyetin ne ? Madem aşağlanmış hissediyorsun bhnu ona neden gösteriyorsun yerinizde olsam boşanmazsam da ondan uzaklaşırım bi kaç ay zayıflarım süründürüm sonrada boşarım o tekmeyide ben ona koyarım
Bilmiyorum bir evlilik kolay olmuyor hele benim gibi bir babanız varsa nasıl geri döneceğim o eve

Ya inanın ben bir çocuğum olsun benimle cinsel ilişkiye girmiş girmemiş hiç önemli değil benimde hevesim kalmadı çünkü. Çocuğum olsun belki gerçekten boşanırım
Iyi misiniz ? Çoğu kadın sırf çocuğu var diye bosanamiyo siz ne diuosunuz

Zar zor ikna ediyorum yatağa geliyoruz onda da boşalamıyor . Bana hakaretler ediyor sana zayıfla diyorum zayıflasan böyle olmaz vs vs . Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki . Saatlerce ağlıyorum yanıma bile gelmez çünkü ben küsüp gidince kafası rahat ediyormuş
Bu durum sizin kilonuzla alakalı olmayabilir belki eşinizin bir problemi vardır cinsel anlamda.

Siz de ondan tiksinin.

Söylemek baska sevmek baskadir.

Görselci?

Esinize cirkin diyorsunuz.Allah askına siz nasıl evlendiniz cok merak ettim.10 kg almakla esiniz cinsellikten soguyacak kadar sevdigi halde nasil uzaklasir olur is degil cunku.

Adam kendisini cirkin görmüyor demek ki ve kg takıntısı yapmıs ya bu kiloyu vereceksiniz ya da o cirkinden gideceksiniz..
Ben olsaydim kiloyu verir ama ona vermezdim tövbe est..
Ben ondan tiksinmişim onunla konuşmamışım ona hakaret etmişim umurunda değil ki asla beni umursamaz . Ben onun canını acıtamıyorum.

size bu şekilde davranan birisinden ne bekliyorsunuz ki ozaman sizde onu aşağılayin bide o tatsin asaglanma duygusunu

Bilmiyorum bir evlilik kolay olmuyor hele benim gibi bir babanız varsa nasıl geri döneceğim o eve
Kendine hayat kur dönme baban da madem sorunlu ise. Biz kadınlar böyle aciz böyle güçsüz olmamalıyız kendi ayaklarımızın üzerinde de durabiliriz birlerine muhtaç olmayın kendiniz de düşdüğünüz yerden kalkmayı bilin birilerin yardımı olmadan.

Kendine hayat kur dönme baban da madem sorunlu ise. Biz kadınlar böyle aciz böyle güçsüz olmamalıyız kendi ayaklarımızın üzerinde de durabiliriz birlerine muhtaç olmayın kendiniz de düşdüğünüz yerden kalkmayı bilin birilerin yardımı olmadan.
Ya ben yalnız kalmaktan çok korkuyorum . Hayatta en korktuğum şey sevgisizlik

X