Eşim benimle beraber olmak istemiyor

Neden evlenmiş o zaman siz kaç yaşındasıniz ailenizin yanına dönmeyin ayrı yaşayın çalışır düzen kurarsınız kendinize böyle dengesiz biriyle ömür geçer mi.

Canım öyledir güzelsindir ama bunlara takılma. Eşini seviyorsan ve başka probleminiz yoksa tek sorun buysa neden zayıflamayasın. Ben de kilo verince eşimin bana bakışı değişti. Eşlerimiz bizi her halimizle beğencek diye bir kural da yok. Yani neden kilo vermeyesin. Sağlığın için de gerekli. 23 yasında 75 kg hamile kalırsan sonra daha da alacaksın. Cocuk istiyorsan mutlaka zayıfla canım.

Bir zayıflayayım gitsin diyorum bir de böylesine cahil düşünceli bir adam için neden diyorum yani

Çok olaylı evlendik babam hala benimle konuşmuyor annem de her zaman suçu bende bulur başıma kakıp durur
Öğretmensiniz bir mesleğiniz var.
Baba evine dönmek zorundadır değilsiniz.

Eşinizin sizi aşsagilayip sürekli boşanmak istemesi daha az mı zor geliyor anne baba lafından?

Nerde böyle tuhaf konu var öğretmen oluyor, aklı başında olanları ayrı tutuyorum tabi, kızmayın aman haklıyım.

Valla hiçbir şey öyle kolay olmuyor maalesef . Keşke burda yazmak kadar kolay olsa keşke

Üstelik öyle cahil bir insanda değilim öğretmenim ama maalesef ki meslek hiçbir işe yaramıyor insan gerçekten içsel bir mutsuzluk yaşıyorsa
Bayılıcam yahu, tek başınıza yaşayamaz mısınız siz? Kara da olsa kuru da olsa ille erkek olacak de mi yani, hayır bari faydası olsa. Kendine faydan yok senin, çocuğuna olsun. Jinekologa değil, psikoloğa git sen.

Daha yasinız cok kucuk boyle bı adamdan cocuk neden istiyorsunuz ki psikolojik sıddet var bı kere. bence evlı iken iş duzeninizi kurun ogretmensiniz ama calısmıyorsunuz anladıgım kadarıyla. Ise girin, meslek her sey aslında içini siz dolduracaksınız. Lutfen ona muhtac olmayın cocuk ısını tekrar dusunun. İşinizi oturttuktan sonra bakarsınız duzelırse esınızle durumla cocuk dusunursunuz.

Ay adam boşanmak istiyormuş da ikna ediyormuş konu sahibi.
Kendine layık gördüğü bu demek ki.

Ne biliyim eşimin öyle bir problemi yok ciddi bu problem dışında hediye alır gönül alır evine sadıktır geçimi çok rahat sağlar ne biliyim . Kendim çalışıyorum öğretmenim şu anda

Doğru söylüyorsun galiba . Peki senin eşin kilonu çok sorun ediyor muydu
Bana bir şey demiyordu. Biz sevgililikle birlikte baya uzun zamandır beraberiz. Kendi de almıştı. Bizim yaşımız da var ve cinsel hayatımız kötüydü. Simdi ben de o da zayıfladı ve her şey daha iyiye gidiyor. Bana şimdi genç kız gibi oldun diyor. Kilo insanı yaşlı gösteriyor canım ve senin eşinde kilo takıntısı da var anladığım kadarıyla yani niye seni kilolu halinle istesin diye ısrar ediyorsun ki. Bunun neye faydası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…