Eşim benim hamile olduğumu söylemiş (olmadığım halde)

Vay arkadaş herkes ne kadar yalansızmış maşallah
Yani bir yalanı çıktı diye adamı infaz etmişsiniz hanımlar sakin
Hangi ortamda ne konuşulurken söyledi,nasıl bi ruh haliyle söyledi acaba. Yani bi anda ağzından çıkmış olabilir sonra da düzeltmemiş olabilir.
Bi de adamın başkasından çocuğu çıkıyormuş meğer adam yalan söylememiş
Çocuk konusunda bu kadar zıtsanız keşke başta konuşup hiç evlilik yoluna girmeseydiniz

Iyi de bu adam oyle sordunuz diye dokulmez ki, aksine bak millet neden olmuyor diye soruyor fln diye ikna etme aracina donusturur.

Iyi de bu yalan oyle az buz bi yalan degil ki? Yani adam aslinda rejimi bozup bi koca pizza yiyip eeeh, azcik brokoli yedim aksam fln dememis yani.
Bebegim oluyor demis, milletle sarilmis, kutlama sozu vermis bilmem ne bilmem ne...bi anda agizdan boyle seyler cikmaz.

Hos bence bi anda agzimdan bi yalan cikti diye bi sacmalik ve dansozluk de normal karsilanmamali ama neyse, o da benim pimpirikliligim olsun...

İnsan da durduk yere esim niye hamile der anlamış değilim ilginç bir isteğini dile getirme yöntemi

Ne münasebet ya. Eşim baba oluyorum dememiş sadece, 'eşim' hamile demiş. Ki bu insanlar beni tanıyan insanlar. Eşim derken kimi kastettiği biliyorlar yani...

"Eşim artık beklemek istemiyor. Ben ise assssla hazır değilim, deli gibi korkuyorum. Dün akşam baya baya bu konu yüzünden tartıştık. Biraz daha hazır değilim, istemiyorum dersen farklı şeyler yapmak zorunda kalıcam falan dedi. "

Yukarda bir önceki konunuzdaki detayınız var. Eşiniz zaten böyle olmayacağının sinyalini vermiş size.

Bence bu konuya yoğunlaşın..

Sormadığınız hata bence önceliğiniz eşiniz olmalı eşinizden önce insanların laflarına inanmanızı doğru bulmuyorum , eşinize güveniniz tam değil üzüldüm buna gerçekten çünkü hayatta meraklı insanlar çok ben 5 yıllık evliyim çocuğum yok diye millet neler söyledi etti ordan yola çıkarak düşünüyorum yazıyorum bunları. Sizin özeliniz sizde kalsın ama eşiniz böyle birşey söylememiş olabilir olsa bile nedenini öğrenmeniz gerekir ..

Veyatta şöyle bir durum da var erkekler kendilerine laf getirtmeye sevmiyor bu konuda kendilerini ezik düşürmek istemiyorlar erkekliğine yedirtmiyor etraf çok soruyor olabilir çocuk mevzusunu dikkate almak lazım..

Evet yalan durumu var ama genelde durumu kurtarmak için söyler. Bu direkt durduk yere söyleyen bir yalan.
Ben buraya takıldım, ne kadar normal bir şeymiş gibi yazmışsınız. Daha büyük sorun bence bu .

Konuya gelirsek, ailecek görüşüyormuşsunuz size ulaşacağını adı gibi biliyordur. Muhtemel çevrenizden de üzerinize baskı kurmaya çalışıyor,

Ne münasebet ya. Eşim baba oluyorum dememiş sadece, 'eşim' hamile demiş. Ki bu insanlar beni tanıyan insanlar. Eşim derken kimi kastettiği biliyorlar yani...
Sizin kulağınıza gideceğini düşünerek söylemiş olabilir mi? Ailece görüştüğünüz, eşiyle eşinizin samimi olduğu birine eşim hamile dediğinizde, söylediğiniz kişi bunu karısına söyler karısı da tebrik için arar, eşiniz böyle bir yalanı söylerken sizin kulağınıza gideceğini hesap etmiştir, belki de bu yolla üzerinizdeki baskıyı arttırmayı düşündü

Konuda da yazdım sormama nedenini. Söyleyen kişi istemedi, dedikodu yapmış gibi görünmek istemiyorum; eşim sorma dedi diye söylediği için soramadım ama bir şekilde sorucam.

Valla yalansız falan tabki değilim de, durduk yerde de hikaye anlatılıyorsa bu yalan ötesi zaten, yani bildiğin senaryo.. ve sebepsiz, gereksiz.. bana ürkütücü geldi.

Bence arkadaşının eşine söyleyeceğini düşünmedi. Sizin dediğiniz gibi olması da muhtemel ama sanmıyorum pek..

Abim okulda sınava girmemek için babam kalp krizi geçirdi demişti. Müdürüne kadar evimizi ziyarete gelmişlerdi geçmiş olsuna. O geldi aklıma :))
Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. O an saçma sapan bi erkek muhabbeti olduğu için durum kurtarma yapmış olabilir, ya da size bunun geleceğini çok iyi biliyor ve başkaları üzerinden baskı sağlıyor.
Oturup konuşmalı ve halletmeden kalkmamalı bir konu.

Normal bir şey gibi yazmamak için ne yapabilirdim. Yazıdan hissiyat geçmiyor her zaman. Tabii ki normal değil. Tartıştığım da oldu, tatlı tatlı konuştuğumda. Çözmeye çalışıyorum.

Anne olmak istersiniz istemezsiniz bu kimseyi ilgilendirmez ama siz ne kadar istemiyorsanız o da o kadar çok istiyor demek ki. Biraz anlayışla yaklaşmak lazım. Ben çok takılmazdım açıkçası.
Ben olsam takilirdim. Mesela ben ferrari cok istiyor olsam ve ferrarim var diye yalan soylesem buna da takilmaz miydiniz? Bence boyle bir yalanin kabul edilebilir yani yok. Baya tuhaf.

Valla yalansız falan tabki değilim de, durduk yerde de hikaye anlatılıyorsa bu yalan ötesi zaten, yani bildiğin senaryo.. ve sebepsiz, gereksiz.. bana ürkütücü geldi.
Beni de en çok şaşırtan ve üzen sebepsiz bir yalan olması. Yalan bir şeyi saklamak için söylenir, maalesef hepimiz büyük küçük yalan söylüyoruz. Bunun hiçbir amacı yok ki.

Konuda da yazdım sormama nedenini. Söyleyen kişi istemedi, dedikodu yapmış gibi görünmek istemiyorum; eşim sorma dedi diye söylediği için soramadım ama bir şekilde sorucam.
Orayı atlamış olabilirim fakat ,Bu çok şüpheli bir durum sorma diye dediği için ,asıl sormanız lazım bilemedim wallahi bu devirde kimseye güven olmaz kimin ne yalanı varsa ben ortaya çıkartırdım. Çok garip geldi bana eşin böyle bir yalan söylese bile ortaya çıkar hamile değilsin çünkü bana komik geldi açıkçası 9 ay sonra doğum yapmadığın zaman kim ne diyecek merak ettim doğrusu.. Allah hayırlısını versin eşinde dostunda gerçekten

Asla istememe sebebim diye belirttiğim zaman dilimi şu an. Şu an asla istemiyorum diyorum. Gelecek için konuşmadım.
Bence bu konuda siz de esinize karsi net olmasiniz. Su an istemiyorum ama gelecekte belki isteyebilirim gibi bir acik kapi birakiyorsunuz. Ama gelecekte de istememe ihtimaliniz yuksek. Adama karsi net olun. Istiyorum ya da istemiyorum diye net bi sey soyleyin acik kapi birakmadan adam da ona gore kararini versin. Kucuk bir ihtimale tutunarak surdurmesin bu evliligi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…