Eşim benim hamile olduğumu söylemiş (olmadığım halde)

Asla istememe sebebim diye konunuzda yazmışsınız bence siz yazdığınızi önce bir kendiniz okuyun . Simdi bakın bu da önceki alintimin devamı
Çocuk istemek veya istememek her insanın en doğal hakkidir . İkisinde de problem yok . Ama biriyle 3(üç) yıldır evli olup yaa bakarız belki isterim ilerde şimdi asla istememe sebeplerim var demek bencillik ve bence asla etik değil .
Öncelikle oturup bir karar verirsiniz istiyor muyum istemiyor muyum ? Sonuçta artık erkeklerin de çocuğu zor olabiliyor. Adam ayrıldı geri bir hayat kurdu çocuk sahibi olacak bunlar da bir süreç. . dürüst olun hem kendinize hem eşinize . Eşiniz suçlu çıksın herkes kızsın istiyorsunuz merak etmeyin bin tane kişi gelir burda kızar sonuç?
Siz gidersiniz açık açık şu an asla istemiyorum ilerde de bu bakış açım büyük ihtimalle devam edecek belki isterim bilmiyorum . İstersen bosanabiliriz seni oyalamak istemem dersiniz . Adam sizinle olmaya devam eder. Ben size derim ki haklısınız . Kaldı ki en başından da konuşulmalı bu konu istemiyorsanız neden evlendiniz ?

Korunduğunu bilmiyor olabilir mi
sizinle baba olmayı cok istediğini konuşmuş tu ve sizin evlilik öncesi çocuk yapmayı düşündüğünüzü söylediğiniz zamana geldiniz Umutlanmiş büyük ihtimalle

Bilemiyoruz ki erkek erkeğe muhabbette ne döndü acaba :) Yine de sakin kalıp süreci takip etmek lazım. İkiniz için de en iyi şekilde sonuçlanır bu süreç sağlıklı şekilde inşallah

Yalancı gibi gözükmemiş bildiğiniz yalancı olmuş. Gerçi kendince açık kapı bırakmış büyük ihtimal hamile test yaptıracağız filan diye. Ama hoş değil bence. Ben olsam "geçen gelen misafirlerimiz hamileymişim gibi imada bulundu bende yanlış anlamış olabilirim ama anlam veremedim" derdim.

Asla istememe sebebim diye belirttiğim zaman dilimi şu an. Şu an asla istemiyorum diyorum. Gelecek için konuşmadım.

Ben eşime kızın mı diyorum ki? Farkındaysanız diğer konumda sorun bende mi? Terapi falan mı alsam? diyorum.
Yine diğer konumda da okuyabilirsiniz, boşanmak isterse saygı duyacağımı söyledim :) Hatta bu konuda da birkaç yorum çıkarsanız orada da belirttim, saygı duyarım diye. Bu benim kararım. Şu an istemiyorum, isteyebilirim. Bunu zaten eşim biliyor. Çocuk için evlenmedim. Eşimi sevdiğim için evlendim. Konuşuldu ama net bir konuşma yapılmadı. Fikrim değişmiş olamaz mı? Evet hata bende olabilir. Yine eşim bunu biliyor, sizin kadar o da farkında elbette. Hislerim için suçlu olamam. Elimde olan bir şey değil.

Bu konuda açık konuşuyorum ben. Her kararına saygı duyarım zaten söyledim ona da. Bu kadar açıklamamın üstüne ayrılmayan adamı zorla kendimden boşatamam ki.
Açık kapı kaldığı için şuan eşinizin de bir karar vermesi zor ama sağlıksız davranmaya başlamış. Kendini tebrik ettirmesi falan enteresan cidden ya. Ben sizi suçlu da bulmuyorum tek başına istemiyorsanız zorla olacak bir şey değil çocuk. Ama eşiniz açısından farklı bir noktaya gittiği kesin. Kendisi de isterse bu konuda çift terapisi alin derim. Bir karar verme değil ama süreci doğru yönetme açısından.

Ya sizin eşiniz gerçekten çok ilginç birisi bi de bu kadar hislerini regüle edemeyen birisiyle çocuk planlamak da zor, düşünsenize 3 5 ay bile gebelik olmasa dünyası başına yıkılacak gibi. Her şey yolunda gitmez de birkaç sene sürerse hamile kalmanız ne olacak peki? Olgun bir şekilde kabullenip sakin kalabilecek mi?

Evet bu da bir soru işareti zaten bende.

Hanımefendi eşiniz bu kadar farkindaysa o zaman açık konusacaksiniz bana psikolojik şiddet uygulama durum mu devam edersen ben buyum etmezsen hadi güle güle. Sizin konuşmalarınız hiç bu şekilde değil ki? Siz hisleriniz için suçlu değilseniz eşiniz hiç değil.

Çocuk sahibi olmayı istemeyen çiftler bunu kendi aralarında konuşur. İnsanlar evlenirken genel olarak konuşur zaten. "sadece" aşktan evlenilmez. Sosyo- kültürel durum, ekonomik durum ve ilerideki hedefler , kaç çocuk istendiği , siyasi görüş ve bakış açıları bunlar bir evlilik yapacak insanlar için ortalama aynı doğrultuda olmalı. Çocuk yapmamayı tercih etmek daha spesifik bir tercih ya bu birden çıkmadı değil mi ? Kaldi ki bence zaten baskıyla çocuk sahibi olmamalisiniz mağdur olan bir çocuk olur. Ben diğer konuda da aynı şeyi yazdım insan anne olduğu için pişman da olabilir. Siz üç yıldır istemiyorsunuz ve şimdi hala gayet net istemiyorsunuz. Adami gömüp duruyorsunuz acımasız, bencil ve yalancı diye . Sonra da yorum yapip ama ben ona saygı duyuyorum ve şu an istemiyorum yazıyorsunuz . Istediğiniz tam olarak eşinize kadınlarin birleşip kizmasi ve herkesin sizi pohpohlamasi .

Baskı yok, yalan söylemesini gerektirecek bi durum yok ama yine de söylemiş, hayali bir hikaye kurmuş.. İlginç falan değil bence eşiniz patolojik bir yalancı. Hayatınızın diğer kısımlarında da dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bu ciddi bir sorun bence.

Aynıısnı yazacaktım adam hikaye kurup bir de insanlara anlatmış eee birkaç ay sonra ortada bebek mebek olmadığı anlaşılınca ne olacak?? KKonu sahibesi acilen adamla konuşmalı, böyle bir saçmalığı neye yaptığını sormalı.

Sorsa nolucak ki yine bişeyler uydurabilir.. Ben olsam hiçbir sebep yokken bu şekilde bir kurgu yapan adama asla güvenmem. Tedavi görmesi lazım bence.

Eşinin böyle birşey söylememe ihtimali de var bu kadın sizi de merak etmiş ve ağzınızdan laf almış olabilir özelinizi kimseye anlatmayın lütfen. Eşinizle konuştunuz mu böyle bir şey varmı olmuş mu gerçekten?

Hayır yalan söyleyecek bir kadın değil, doğru olduğuna eminim. Ağzımdan laf almadan direkt sorabilir, öyle bir samimiyetimiz var. O da çok şaşırdı zaten. Eşimle konuşmadım henüz ama insanlar ima ediyor şeklinde sormayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…