- 4 Haziran 2014
- 2.058
- 3.442
- 83
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Şimdi yırtınıyor ki hani bir daha bırakıp çıkmayasın :)Çok dogru gerçekten. İki saat çocuğa baktı ya öldü sanki beyinsiz
Harika tespit:))Şimdi yırtınıyor ki hani bir daha bırakıp çıkmayasın :)
O kadar da değil. Kötülüklerin dünyayı dışkıladıkları bir gerçek de böyle insaları ş...çmak gerek tabiri fazla. Destur.böyle insanları sindirip bağırsaklar aracılığıyla hayattan dışarı atmak en efdalidir, aslında. keşke dünya birlik olsa tek bir konuda, kötülükleri dışlamak. aksi olduğu için belki kötülükler dünyayı ''dışkılamak''ta.
merhaba kızlar. 9,5 aylık bi kızım var kızım doğduktan sonra eşimin huyu değişti. Ben bebeğimi kimseye bırakmak istemediğim için su an çalışmıyorum. Evdeyim. Ayda yılda bir dışarı çıkıyorum. Ne zmn dışarı çıkacak olsam eşim ağzımdan bunumdan getiriyor. Surat yapıyor, sonra kavga çıkarıyor. En son bugün yaşandı. Dışarı çıktım kızımı eşime bıraktım. Bugün resmî tatil olduğu içimin evdeydi. Ben de iki saatliğine dışarıya çıktım. Kuaföre gittim. Saçlarımı kestirdim. Ancak zaman bulabildim. Eve geldim yer yerinden oynadı resmen. Yok gitmeyeceksin de. Yarın da günüm var. Borç ödüyoruz gün iyi oluyor toplu para geçiyor elimize. Yarın güne gidersen asla para vermem annene de derim ki al götür evine gönderme buraya . O an öyle kırıldım ki. Neye uğradığımı şaşırdım. Yok çay içmeyeceksin dedi döktü çayın hepsini hiç içmeden. Kapıyı kırmış. Her yeri dağıttı deffoldu gitti yattı odasına. Hala temizlik yapıyorum. Halı çay ve cam parçaları içinde. Bağlık gürültü kopardı. Elim ayağım titriyor su an. O orda öyle rahat uyurken ben hala uğraşıyorum. Kırıldığım çabası. Nedir bu sindirme çabası hiç anlam veremedim.
Doğru söylüyorsunuz. Ya bebişle evde tek basına kalmak istemiyor. Bir de mesela izin günü ya ben evde olayım istiyor. Beraber zaman geçirelim istiyor tamam ama benim de kiişisel ihtiyaçlarım oluyor.Sakin taviz vermeyin. Bu kavgalı günler geçer gider sonunda özgür olur sözünüzü dinletirsiniz. Eğer daha kötüye giderse de keyfi bilir bundan daha kötüsü yok zaten
İzin gününde birlikte zaman geçirelim istiyor. Birlikte zaman geçiremiyorsak da Bebişe bakma taraftarı olmıyor. Hep üçümüz çıkıyoruz mesela. Ya da üçümüz evde oluyoruz. Evde biz olmasak mesela hemen psikolojisi alt üst oluyor. Sonra hırcınlaşıyor. Sonrası da anlattığım gibi gelişti bugünKiskandigindan mi paradan mi neden cikarmiyor disari?
O kadar da değil. Kötülüklerin dünyayı dışkıladıkları bir gerçek de böyle insaları ş...çmak gerek tabiri fazla. Destur.
O zaman tamamyoo, hayır kastım tek insan değil, olamaz da. elin insanı, bir annenin evladı , bir kardeşimin babası , bir hanımefendinin gönül verdiği kişi. bu şartlar altında o kişiye atıp tutamam :)
kastım tamamen ; bir insanı sindirmeye çalışan mahluklara yönelik. kişilik olarak insan yaftası bile vuramadığım mahluklara :)
Şimdi size bir soru: bu şartlar altında hani bu sinir arbedesinde dengesizlikler diz boyu oldu bugün. Eşim birlikte vakit geçirmemizi istiyor. Birlikte değilsek de bebişle belli ki evde tek basına sorumluluk almak İstemiyor vs. Bu kisve altında bu tarz bir sindirme politikasının asıl amaçlı nedir? Su an ben onun cevabını arıyorum. Ve ne yapmam gerekir? Bugün bu duruma sessiz kalırsam yarın çiğ gibi büyüyecek sorunlar nelerdir?O zaman tamam
Esin bencil.İzin gününde birlikte zaman geçirelim istiyor. Birlikte zaman geçiremiyorsak da Bebişe bakma taraftarı olmıyor. Hep üçümüz çıkıyoruz mesela. Ya da üçümüz evde oluyoruz. Evde biz olmasak mesela hemen psikolojisi alt üst oluyor. Sonra hırcınlaşıyor. Sonrası da anlattığım gibi gelişti bugün
Sindirme çabasinin yaninda öfkesini kontrol edemiyor anladigim kadariyla. Esinizin size karsi bir ofkesi olabilir mi calismadiginiz icin? Bazi erkekler esi calismayinca saygisi da kalmiyor yani paraya endeksli olabiliyor bazilari. Neden bu kadar öfkeli sebebini bulmak lazimmerhaba kızlar. 9,5 aylık bi kızım var kızım doğduktan sonra eşimin huyu değişti. Ben bebeğimi kimseye bırakmak istemediğim için su an çalışmıyorum. Evdeyim. Ayda yılda bir dışarı çıkıyorum. Ne zmn dışarı çıkacak olsam eşim ağzımdan bunumdan getiriyor. Surat yapıyor, sonra kavga çıkarıyor. En son bugün yaşandı. Dışarı çıktım kızımı eşime bıraktım. Bugün resmî tatil olduğu içimin evdeydi. Ben de iki saatliğine dışarıya çıktım. Kuaföre gittim. Saçlarımı kestirdim. Ancak zaman bulabildim. Eve geldim yer yerinden oynadı resmen. Yok gitmeyeceksin de. Yarın da günüm var. Borç ödüyoruz gün iyi oluyor toplu para geçiyor elimize. Yarın güne gidersen asla para vermem annene de derim ki al götür evine gönderme buraya . O an öyle kırıldım ki. Neye uğradığımı şaşırdım. Yok çay içmeyeceksin dedi döktü çayın hepsini hiç içmeden. Kapıyı kırmış. Her yeri dağıttı deffoldu gitti yattı odasına. Hala temizlik yapıyorum. Halı çay ve cam parçaları içinde. Bağlık gürültü kopardı. Elim ayağım titriyor su an. O orda öyle rahat uyurken ben hala uğraşıyorum. Kırıldığım çabası. Nedir bu sindirme çabası hiç anlam veremedim.
ya evet çok doğru öfkesini kontrol edemiyor sonra üzülüyor ama iş işten geçiyor. Bana öfkesi nededir bilmiyorum ama nelerden sinir olduğunu biliyorum. O hiç değişmeyeyim istiyor mesela tavır olarak düşünce olarak. Ama her insan gibi tabi değişiyorum ben de. Hani evlendik tamam bebek oldu tamam. Böyle nasıl deyim şikayetçi olmamı sevmiyo. Ben su işi yap desem öfkeleniyor. Sürekli istiyor ki böyle kitaplardan konuşalım, filmlerden kuşlardan çiçeklerden. Ama hayat onu getirmiyor. O günler geçti. Şimdi bebeği bırakıp gidiyorum geliyorum uyuyor. Sürekli uyuyorsun zaten diyorum hemen öfkeleniyor. Yargılanmak istemiyor. İte kaka bir iş yaptırabiliyorum zaten. Ya Allah askına böyle bir bayan modeli var mı? Hiç değişmesin, bir iş yapmamı istemesin, şikayet etmesin, hep Benimle zaman geçirsin. Nasıl olacak!Sindirme çabasinin yaninda öfkesini kontrol edemiyor anladigim kadariyla. Esinizin size karsi bir ofkesi olabilir mi calismadiginiz icin? Bazi erkekler esi calismayinca saygisi da kalmiyor yani paraya endeksli olabiliyor bazilari. Neden bu kadar öfkeli sebebini bulmak lazim
Eski erkekler ne iyiydi ya şimdikiler direk çalışmayani duyunca buz gibi soğuyor eskiden erkek kadın çalışmasın evine çocuğuna baksın derdi şimdikiler is yerinde işçi evinde hizmetçi çocuğuna bakıcı yatağında kadın istiyorSindirme çabasinin yaninda öfkesini kontrol edemiyor anladigim kadariyla. Esinizin size karsi bir ofkesi olabilir mi calismadiginiz icin? Bazi erkekler esi calismayinca saygisi da kalmiyor yani paraya endeksli olabiliyor bazilari. Neden bu kadar öfkeli sebebini bulmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?