- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
AnlamadımNe bu be
Yani bu nasıl adam, bu nasıl hayat ?Anlamadım
Ya ben şaşkınlık içindeyim. Her zaman gözümün içine bakan adam artık çok rahat bi şekilde böyle yapabiliyor.ya ben insan değil miyim? Kuaföre gidemez miyim. Anneme gidemez miyim? Zaten çıkamıyorum li kızım çok hassas rahatsız biraz çabuk hasta oluyor omunla gidemiyorum. Bugün ona bıraktım. Ya o sadece benim çocuğum mu? Ben ne ara bu kadar yüklenmişim her şeyi de bı adamı böyle alıştırmışım! Çok öfkeliyimNeden tahammül ediyorsun böyle bir adama.
Ben söyle söyleyim para harcamıyorum desem yeridir. Borç ödüyoruz diye hiçbir şey almam. Hatta arkadaşlarım falan sık sık uyarır bak alış veriş yap böyle alıştırma diye. Ben de çalışmıyorum adam borç ödüyor alamam derim. Ya yılda bir kez kuaföre gittim saç kesim 20 lira. Onu dert etmiyor. Ben dışarı çıktım da kızımı ona bıraktım ya dinlemedi beyefendi. Ona kızdıAcaba para harcamanı mı istemiyor yada
Çalışmanı mı istiyor?
Ya sinirlenince gözü görmüyor işte. Ben eve gelir gelmez bağırdığı için ben de hazır yemek yaptım. O da yemez aç kaldı. Ben de çok sinirliydim. Yumurta yiyordu kavga ederken ben de ona yedirmedim. Tuttu çayımı döktü şak diye halı malı kalmadı.Calismanizi istiyor sanirim ondan bu eziyet. Ama cok terbiyesiz ve vocdansizmi cay icmeyeceksin diyip dokmek.
Sakin zamanda güzelce konuş butun gün bunaldığını cocukla uğraştığını falan ;(Ben söyle söyleyim para harcamıyorum desem yeridir. Borç ödüyoruz diye hiçbir şey almam. Hatta arkadaşlarım falan sık sık uyarır bak alış veriş yap böyle alıştırma diye. Ben de çalışmıyorum adam borç ödüyor alamam derim. Ya yılda bir kez kuaföre gittim saç kesim 20 lira. Onu dert etmiyor. Ben dışarı çıktım da kızımı ona bıraktım ya dinlemedi beyefendi. Ona kızdı
Hapis gibiyim zaten mevcut durumdan ötütü. Ayda bi belki çıkıyorum.Eve hapsetseymiş
bu bayanlar çalışmasaydı erkekler ne yapardı acaba . para getirmeyen kadın gereksiz kadın mı görüyorlar ...... larını toparlayan başka birisi galibaCalismanizi istiyor sanirim ondan bu eziyet. Ama cok terbiyesiz ve vocdansizmi cay icmeyeceksin diyip dokmek.
Çok dogru gerçekten. İki saat çocuğa baktı ya öldü sanki beyinsizErkeklerin çoğunun totosu çocuk bakmayı yemiyor
Sorumluluk duyguları olmadığından olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?