Eşim beni sindirmeye çalışıyor

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
merhaba kızlar. 9,5 aylık bi kızım var kızım doğduktan sonra eşimin huyu değişti. Ben bebeğimi kimseye bırakmak istemediğim için su an çalışmıyorum. Evdeyim. Ayda yılda bir dışarı çıkıyorum. Ne zmn dışarı çıkacak olsam eşim ağzımdan bunumdan getiriyor. Surat yapıyor, sonra kavga çıkarıyor. En son bugün yaşandı. Dışarı çıktım kızımı eşime bıraktım. Bugün resmî tatil olduğu içimin evdeydi. Ben de iki saatliğine dışarıya çıktım. Kuaföre gittim. Saçlarımı kestirdim. Ancak zaman bulabildim. Eve geldim yer yerinden oynadı resmen. Yok gitmeyeceksin de. Yarın da günüm var. Borç ödüyoruz gün iyi oluyor toplu para geçiyor elimize. Yarın güne gidersen asla para vermem annene de derim ki al götür evine gönderme buraya . O an öyle kırıldım ki. Neye uğradığımı şaşırdım. Yok çay içmeyeceksin dedi döktü çayın hepsini hiç içmeden. Kapıyı kırmış. Her yeri dağıttı deffoldu gitti yattı odasına. Hala temizlik yapıyorum. Halı çay ve cam parçaları içinde. Bağlık gürültü kopardı. Elim ayağım titriyor su an. O orda öyle rahat uyurken ben hala uğraşıyorum. Kırıldığım çabası. Nedir bu sindirme çabası hiç anlam veremedim.

Neden tahammül ediyorsun böyle bir adama.
Ya ben şaşkınlık içindeyim. Her zaman gözümün içine bakan adam artık çok rahat bi şekilde böyle yapabiliyor.ya ben insan değil miyim? Kuaföre gidemez miyim. Anneme gidemez miyim? Zaten çıkamıyorum li kızım çok hassas rahatsız biraz çabuk hasta oluyor omunla gidemiyorum. Bugün ona bıraktım. Ya o sadece benim çocuğum mu? Ben ne ara bu kadar yüklenmişim her şeyi de bı adamı böyle alıştırmışım! Çok öfkeliyim

Acaba para harcamanı mı istemiyor yada
Çalışmanı mı istiyor?
Ben söyle söyleyim para harcamıyorum desem yeridir. Borç ödüyoruz diye hiçbir şey almam. Hatta arkadaşlarım falan sık sık uyarır bak alış veriş yap böyle alıştırma diye. Ben de çalışmıyorum adam borç ödüyor alamam derim. Ya yılda bir kez kuaföre gittim saç kesim 20 lira. Onu dert etmiyor. Ben dışarı çıktım da kızımı ona bıraktım ya dinlemedi beyefendi. Ona kızdı

Calismanizi istiyor sanirim ondan bu eziyet. Ama cok terbiyesiz ve vocdansizmi cay icmeyeceksin diyip dokmek.

Calismanizi istiyor sanirim ondan bu eziyet. Ama cok terbiyesiz ve vocdansizmi cay icmeyeceksin diyip dokmek.
Ya sinirlenince gözü görmüyor işte. Ben eve gelir gelmez bağırdığı için ben de hazır yemek yaptım. O da yemez aç kaldı. Ben de çok sinirliydim. Yumurta yiyordu kavga ederken ben de ona yedirmedim. Tuttu çayımı döktü şak diye halı malı kalmadı.

Sakin zamanda güzelce konuş butun gün bunaldığını cocukla uğraştığını falan ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…