- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Flört dönemindr kesinlikle sıkıntılı bi ilişkiniz olduğunu düşünüyorum bence siz bile bile evlenmişsiniz?
Madde alıp gelmiştir yanınıza. Bu adamla ilişkiye devam ettiğiniz için siz de sağlıklı değilsiniz. Bence psikoloğa gidin, onun desteği ile bir ayrılma süreci olabilir. Yoksa siz bu adamı bırakamazsınız.Öğlene kadar iyiydi geldi beni işten aldı seni seviyorumlar ölürüm sana dedi . Sonra eve geldik . Bir saatliğine çıkıp geleceğim arkadaşın yanına dedi , Tamm canım dedim ben de o sırada evi temizledim , yemeği hazırlamaya başladım . Geldi yine gayet güzeldi normaldi herşey yani . Sonra masaya geçtik işte . Sohbet ederek yemeğimizi yedik , tv açtı müzik kanalı kızlar dans ediyor falan , bana diyor of be klibe bak of be kadına bak ne kadın be , tabi benim hoşlanmadığımı biliyor öyle şeyleri bilerek mi söylüyor yoksa harbi mi bilmiyorum çünkü yüzüne bakmıyordum yemeğimi yiyordum . Kanalı değiştirir misin dedim Sonra hey madam , matmazel alo alo demeye başladı sessiz kaldım alo alo hey orda mısun konuşsana dedi bana yemeğimi yiyorum dedim başlarım senin yemeğine dedi tabağı fırlattı yeter lan seninki dedi ben seni mi çekeceğim lan senin oyuncağın değilim ben dedi .
Öyle oluyor gerçekten. Adam sorunlu ama konu sahibi hala ben nerde hata yaptım, nasıl düzeltebilirim, artık çocuk istemez diye düşünüyor.
Bu tanıdığım kızı da annesi Bir günde çekip kurtarmasaymış, boşanmayı düşünmüyormuş.
Çok geç olmadan, hamile kalmadan kendini kurtarır inşallah.
Başka bir tanıdığım daha kurtuldu böyle bir Adamın elinden. Eşi önce dövüp, sonra özür dilemek için tatile götürüp, orda yine dövüyormuş. Madde kullanıyordu o da.
Siz iyi ki kurtulmuşsunuz eski eşinizden. Umarım konu sahibi de sizi örnek alabilir.
Bana bu zamana kadar zararı yoktu ben onun için üzülüyordum bak sana zarar veriyor bırak bunu diyordum ben senin için söylüyorum diyordum . Bana bebek haberi verince tüm bu pislikleri bırakacağım diyordu
Ama yorumu yazan kişi hacılı hocalı büyüden bahsediyorEvet büyü!
Adam kendi büyüsünü kendisi yapıyormuş madde ve içkiyle!
Hemen herşeye büyü alın görsün bunu diyenler..
iyi değilim dün yine aynı muamele ile karşılaşmasam da evde iki yabancı gibiyiz, konuşmuyoruz, yüz yüze bakmıyrouz, kendime hakim olamıyorum ağlayıp duruyorum hep, bunca şeye rağmen durmamalıyım orada biliyorum ama hazmedemiyorum bunca emeklerim, yaptıklarımın karşılığı bu mu olacaktı diye sorup duruyorum kendimeafraima sağ mısınız? iyi misiniz bişeyiniz yok dimi?
benim yazdıklarınızdan hissettiğim bu adamdan ayrılmayacaksınız belli
bari çocuk yapmayın ama onu da yapacaksınız
biz dizi vardı starda Anne diye
çok izlemesem de biliyorum konusunu
kocasını çocuğundan kat kat üstün tutan anne vardı orda
Şule' miydi neydi?
neler çekti o çocuk
İnşallah öyle anne olmazsınız
Arkadaşıyla görüşüyor musun tanıyor musun.. madde kullanan adam kafasında kurabilir.. arkadaşı senin için iyi birşey söyledi bu da yanlış anladı belkiÖğlene kadar iyiydi geldi beni işten aldı seni seviyorumlar ölürüm sana dedi . Sonra eve geldik . Bir saatliğine çıkıp geleceğim arkadaşın yanına dedi , Tamm canım dedim ben de o sırada evi temizledim , yemeği hazırlamaya başladım . Geldi yine gayet güzeldi normaldi herşey yani . Sonra masaya geçtik işte . Sohbet ederek yemeğimizi yedik , tv açtı müzik kanalı kızlar dans ediyor falan , bana diyor of be klibe bak of be kadına bak ne kadın be , tabi benim hoşlanmadığımı biliyor öyle şeyleri bilerek mi söylüyor yoksa harbi mi bilmiyorum çünkü yüzüne bakmıyordum yemeğimi yiyordum . Kanalı değiştirir misin dedim Sonra hey madam , matmazel alo alo demeye başladı sessiz kaldım alo alo hey orda mısun konuşsana dedi bana yemeğimi yiyorum dedim başlarım senin yemeğine dedi tabağı fırlattı yeter lan seninki dedi ben seni mi çekeceğim lan senin oyuncağın değilim ben dedi .
daha fazla durursanız canınızdan olabilirsiniz farkında mısınız?iyi değilim dün yine aynı muamele ile karşılaşmasam da evde iki yabancı gibiyiz, konuşmuyoruz, yüz yüze bakmıyrouz, kendime hakim olamıyorum ağlayıp duruyorum hep, bunca şeye rağmen durmamalıyım orada biliyorum ama hazmedemiyorum bunca emeklerim, yaptıklarımın karşılığı bu mu olacaktı diye sorup duruyorum kendime((
Konuyu zaten bu yorumu beklediği için açmıştır kesin.Bir insan bir anda bukadar değişmez aklıma gelen tek şey büyü canım birisi size büyü yapmış hemen bir hoca bul
bazı arkadaşlarını tanıyorum. arkadaşları da içiyor, arkadaşları ailesi beni seviyor bunları hep dile getirirler bilmiyorum gerçekten artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu. ayırt edemiyorum hiç birşeyi . bugün iş yerine geldim kafamı dağıtmak istiyorum ama aklıma geldikçe ağlıyorumArkadaşıyla görüşüyor musun tanıyor musun.. madde kullanan adam kafasında kurabilir.. arkadaşı senin için iyi birşey söyledi bu da yanlış anladı belki
Haklısın. Benimde ufacık ses tonunda anında suratım düşer. Hakaret küfür asla bilmez.Benim kocam ne kadar şanssız bir adam ya. Küfür, hakaret, şiddeti bırak, sesini yükseltse buz gibi soğuyorum. Oysa ne şanslı kocalar var, ağza alınmayacak küfürleri edip, tokatları atıp ayaklarına kapanılan. Bahtsız Bedevi’m benim
ne yapacağım, nasıl davranacağım şimdi, birazdan çıkıp gidiyorum eve, nasıl davranacağım.afraima lütfen neden böyle oldu, nasıl oldu? sorularına takılmayın. Bunları kafanızda döndürmeyin. Çünkü faydası yok.
Olan oldu. Belki hep böyleydi, belki bir anda oldu. Ama OLDU. İnsanın içinde varsa yapar ne yaptıysa, yoksa yapmaz. Sebep ne olursa olsun bu adamın hamurunda bu karakter varmış demek ki.
Üzülüp ağlamayın, ezik durmayın. Bu eşinize "beni ne kadar çok seviyor, benim için acı çekiyor" diye düşündürtmez.
Sadece onun gözünde "ezik, silik, gurursuz, onursuz" birisi olarak görünürsünüz ki bu da onu sizden daha da soğutur (ki soğusun zaten. Karşınızdaki zaten adam değil de işte siz seviyorum dediğiniz önemsediğiniz için söylüyorum)
Lütfen ama lütfen minnet etmeyin, dik durun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?