Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

Madde alıp gelmiştir yanınıza. Bu adamla ilişkiye devam ettiğiniz için siz de sağlıklı değilsiniz. Bence psikoloğa gidin, onun desteği ile bir ayrılma süreci olabilir. Yoksa siz bu adamı bırakamazsınız.

Benim de Allahın yardımıyla oldu, çünkü kendisi boşanmak istediğini söyledi önce, ben uzattıkça uzatıyordum ordan sonra çevremin de desteği ve bir miktar gazıyla kurtuldum... Aslında amacı bana boşanma tehdidiyle istediklerini yaptırmaktı ama bu sefer olmadı :)

Bu kişiler çok tehlikeli çünkü çok sinsi ve zekiler, akılları cidden çok farklı çalışıyor, hani ünlü katiller vardır ya bir sürü insanı öldürür kusursuzca ve soğukkanlılıkla, bunları da onlara benzetiyorum. Rabbim korusun herkesi, çünkü bunlar iyiniyetli, yaralı sevgi dolu insanları anlıyor ve kendilerine kurban olarak seçiyorlar.

Bana bu zamana kadar zararı yoktu ben onun için üzülüyordum bak sana zarar veriyor bırak bunu diyordum ben senin için söylüyorum diyordum . Bana bebek haberi verince tüm bu pislikleri bırakacağım diyordu

O madde bağımlısı, sen de ona bağımlısın.

Acilen tedaviye başlamalısın. İstersen ağla yırtın parçala kendini ama kurtul bu adamdan, çünkü geleceğin yok. Adamakıllı duygu durumunu düzeltmeden de hiç kimseyle ilişkiye başlama. Bugün bu adam olur yarın başkası, senin sorunun kendinle.

Ya orijinal bi deli sen beş senede farkmamazliktan geldin ya da başkasına aşık. Her türlü igrenc kac kurtul. Herseyin bi adabi var seni sevmiyorum demenin bile.

Bagimli olduğu icin beyin kimyasi bozulmus. Borderline ya da bipolar bu adam

afraima sağ mısınız? iyi misiniz bişeyiniz yok dimi?

benim yazdıklarınızdan hissettiğim bu adamdan ayrılmayacaksınız belli
bari çocuk yapmayın ama onu da yapacaksınız

biz dizi vardı starda Anne diye
çok izlemesem de biliyorum konusunu
kocasını çocuğundan kat kat üstün tutan anne vardı orda
Şule' miydi neydi?
neler çekti o çocuk
İnşallah öyle anne olmazsınız

iyi değilim dün yine aynı muamele ile karşılaşmasam da evde iki yabancı gibiyiz, konuşmuyoruz, yüz yüze bakmıyrouz, kendime hakim olamıyorum ağlayıp duruyorum hep, bunca şeye rağmen durmamalıyım orada biliyorum ama hazmedemiyorum bunca emeklerim, yaptıklarımın karşılığı bu mu olacaktı diye sorup duruyorum kendime ((

Arkadaşıyla görüşüyor musun tanıyor musun.. madde kullanan adam kafasında kurabilir.. arkadaşı senin için iyi birşey söyledi bu da yanlış anladı belki

daha fazla durursanız canınızdan olabilirsiniz farkında mısınız?
Allah korusun
hadi kendinize acımıyorsunuz anneniz babanıza da mı acımıyorsunuz?

Siz ne ediyorsanız kendinize ediyorsunuz da n'olur cocuk yapmayın, o garibi de yakmayın iki kendini bilmezin arasinda.

Benim kocam ne kadar şanssız bir adam ya. Küfür, hakaret, şiddeti bırak, sesini yükseltse buz gibi soğuyorum. Oysa ne şanslı kocalar var, ağza alınmayacak küfürleri edip, tokatları atıp ayaklarına kapanılan. Bahtsız Bedevi’m benim

Arkadaşıyla görüşüyor musun tanıyor musun.. madde kullanan adam kafasında kurabilir.. arkadaşı senin için iyi birşey söyledi bu da yanlış anladı belki
bazı arkadaşlarını tanıyorum. arkadaşları da içiyor, arkadaşları ailesi beni seviyor bunları hep dile getirirler bilmiyorum gerçekten artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu. ayırt edemiyorum hiç birşeyi . bugün iş yerine geldim kafamı dağıtmak istiyorum ama aklıma geldikçe ağlıyorum (

Haklısın. Benimde ufacık ses tonunda anında suratım düşer. Hakaret küfür asla bilmez.
Konu sahibi kendini daha fazla küçük düşürme. Sen böyle yaptıkça adam daha fazlasını yapar sana

afraima lütfen neden böyle oldu, nasıl oldu? sorularına takılmayın. Bunları kafanızda döndürmeyin. Çünkü faydası yok.

Olan oldu. Belki hep böyleydi, belki bir anda oldu. Ama OLDU. İnsanın içinde varsa yapar ne yaptıysa, yoksa yapmaz. Sebep ne olursa olsun bu adamın hamurunda bu karakter varmış demek ki.

Üzülüp ağlamayın, ezik durmayın. Bu eşinize "beni ne kadar çok seviyor, benim için acı çekiyor" diye düşündürtmez.
Sadece onun gözünde "ezik, silik, gurursuz, onursuz" birisi olarak görünürsünüz ki bu da onu sizden daha da soğutur (ki soğusun zaten. Karşınızdaki zaten adam değil de işte siz seviyorum dediğiniz önemsediğiniz için söylüyorum)

Lütfen ama lütfen minnet etmeyin, dik durun.

Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok kendisini bekle zaman ver seni özleyecek mi seni sevdiğini anlayacak mı Eğer anlamazsa Boşuna vakit kaybetme Eninde sonunda ayrılırsın

Kendinde mi hata buluyorsun? Deli misin sen? Senin eşine yapacağın tavırları o sana yapmış. Bir güzel ağzına edip evi terkedemedin mi? Daha ilk gün yanyana sonraki gün kanepe de yattı diyorsun. Büyük konuşmayım da o durumdan sonra ne o evde dururdum ne de o adamı yatağıma alırdım.

İzzeti nefsiniz için boşayın şu pisliği, nefret ettim tanımadan.

ne yapacağım, nasıl davranacağım şimdi, birazdan çıkıp gidiyorum eve, nasıl davranacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…