Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

ne yapacağım, nasıl davranacağım şimdi, birazdan çıkıp gidiyorum eve, nasıl davranacağım.
ya hala eve gideceğim diyorsunuz ailenize gidip anlatıp destek alsanıza
kendi kendinize bişeyleri düzeltme çabasındasınız nasıl bir inanmışlık ki bu kadar insan 32 sayfa boyunca dil döküyorlar tık demiyorsunuz

ne yapacağım, nasıl davranacağım şimdi, birazdan çıkıp gidiyorum eve, nasıl davranacağım.
Bir ömrü bu adamla geçirmeyi gerçekten istiyor musunuz?
Bu adamdan iyi bir baba olur mu?
Çocuğunuz olsa onu bu adamdan nasıl koruyacaksınız?

En önemlisini söylüyorum: eğer yaşamak istiyorsanız ayrılın. Bu adam sizi öldürür. Elle tutulacak hiçbir yanı yok. Tek bir tane bile.

Seviyorum diyorsunuz. Bence sevmiyorsunuz. Bağımlılık haline getirmişsiniz. O olmazsa napacağınızı gözünüz yemiyor sadece bence. Düzeninizin bozulmasını vs.

Ölmeyi göze alabiliyor musunuz?

Adam git diyor istemiyorum diyor gurursuz gibi daha da kalıyorsunuz ne bileyim ya cidden su testisi su yolunda kırılıyor
Sizin gibiler yüzünden milletin bası derde girecek
Üniversiteli çocuk kadını kurtarayım derken kendi basını yaktı şimdi de kadın ifadesinde kocam öyle değildi şiddeti yoktu 19 ayrı sucu olması kötü biri yapmaz diyor U dönüşü resmen. siz de böyle bi şeyde bunu dersiniz yazık. insallah sizin yüzünüzden de birinin bası yanmaz.
Az gurur be

Resmen zoruna gitmemis hala salya sumuk ühüü onu nasil geri kazanicam ühüü diye agliyor.Gurur önemli bisey ya.Cok hem de.
Birinin basını yakmasa bari!!!
bunun gibileri kurtaracağız diye insanlar kendi başını yakıyor yazık ya

Çok haklısınız. Konu sahibi 'sevgi' ile olan problemini cozmezse bu durumdan kurtulamayacak ya da bu kişiye benzer birini bulacak.

Konu sahibi lütfen kendiniz için psikoloğa gidin, ona anlatın derdinizi. Hem konuştukça siz rahatlarsınız hem de psikolog sizi daha iyi yönlendirir konu ile ilgili. Hem de neden sevgi ve bağımlılık konularında sıkıntı yaşadığınızı çözersiniz süreç içerisinde

Tipik narsist...sitede oyle bir baslik var, oku, kendinden cok sey bulacaksin emin ol.sonra tekrar dusunursun.

Ne desem boş. Tamamen bağımlı kişilik bozukluğuna sahip bir insansınız.

Kendinize azıcık merhametiniz varsa psikiyatriste gidin. Çünkü normal değilsiniz. Kendinize saygınız olmadığı gibi acımanız da yok. Sizi istemeyen birinin kölesi olmuşsunuz. Nedir bu bağımlılığın sebebi? Başka birini bulamama korkusu mu, yoksa cinsellik mi? Sizi kör eden şey ne? Aşk falan demeyin. Bunun adı aşk değil. Saplantılısınız.

Seviyorum sadece , sevmek için bir sebep mi gerekiyor ? Annemiz bizi sevmek için bir sebep mi var ? Ben bu adamın diğer yüzünü çok iyi biliyorum ben onun içini gördüm , merhametli duygusal Babacan tavrını gördüm içindeki çocuğu gördüm ben onun iyi yanlarını görmek istedim . Ben sinirlendiğim zaman bana dokunma benim üstüme gelme ben sinirlendiğim zaman başka biri oluyorum sinirim öyle kolay kolay geçmiyor diyordu

İyi bugün sinirlendi vurdu, iki gün sonra da sinirlenip öldürür, biz de haberlerde izler üzülürüz...

Biraz gurur, biraz akıl! Bütün bunları nasıl kendine yediriyosun da hala konuşalım diyorsun? Belki bu gidişle güç bela barışırsın ama sen daha çookk dayak yersin küfür yersin. Kendine saygın olsun biraz git boşanma davanı aç

Sıkıntı sizin sevgi sanarak yaşadığınız duyguların aslında sevgi olmaması. Sevgi birine körü körüne bağlılık değildir, aşağılanma değildir. Siz o adamı seviyorum sanıyorsunuz ancak bildiğiniz bağımlı olmuşsunuz ona. O yüzden profesyonel yardım alın diyoruz.

Kaldı ki siz onun annesi değilsiniz. Anne çocuk arasındaki ilişki farklıdır yetişkin kadın ve erkek arasındaki ilişki farklıdır.

Umarım bir gün hayırlısıyla anne olursunda şu yaptığın karşılaştırmadan utanırsın.

Allah ın sevdıgı kuluymuşşun ki boyle bir adamdan kurtuluyorsun ve bence 5 yıllık ılıskıde de bu adam Asagı yukarı boyleydı kimse birden degısmez sız hata yapıp evlenmıs siniz Allah askına kendinizi daha fazla kucuk dusurmeden ayrılın sızı döven o.. Diyen adama mı yalvaruyorsunuz yapmayın lutfen aılenız arkanızda mı

Ailem arkamda evet babam konuşmamı ister misin dedi hayır dedim zaten sinirli şuan dedim ne yapmak istiyorsun sen kararını bi ver dedi , annem de eve gel diyor , yürümez diyor bu kişi ile , barışsanız bile hep diken üstünde mi olacaksın diyor , nereye kadar diyor . Barışsan yine aynı şey olacak diyor . İş çıkışı eve geldim evde yok hala gelmedi . Belki de gelmeyecek . Ben istiyorum ki boşanma kararı verilecekse o versin benim suçum günahım yok , kaç defa benim hakkıma girdi . Hadi ben hatalıyım belki biraz kıskabçlık yaptım ama bunların karşılığı böyle olmamalıydı bunun farkındayım

Sizin tek hatanız boyle bir pislikle bile bile evlenmek bak yapmayın ailenizde arkanızda nisanın hala hatam var diyorsunuz ya ben burda çıldırdım bu kadar mı kendinize saygınız yok boyle bir adamla ömür gecer mı valla sız bence bosanmayı bir de bu adam dan cocuk yaparsınız ne dıyım Allah akıl fikir versın

Belkı bana kızdın ama gercekten boyle bir adamla hayat gecırme ustune ustluk seviyorum özurdıledım diyorsun, bosanma adımı ondan gelsın dıyosun cunku sen bosanmak istemiyorsun hayatını mafedeceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…