Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

Yarıya kadar okuyabildim senaryo yazılmış gibi mübarek bitek banamı öyle geldi?
Gerçek olduğuna inanmak istemiyorm
3 ayda okadar hakaret edecek ne yaşadınız

Bacım bu adam 5 yıldır belli ki böyleymiş , ite kaka ilişkiyi götürmeye çalışmıssınızda , olmuyor demek ki olmayacak. İstediğin kadar kendinde suç bul .Bir adamın böyle 180 derece dönmesi birinden ilgi gördüğü sinyalini verdi bana , biri var ki size çok rahat bu lafları sayabiliyor. Bilemiyorum belki de evlilik müessesi başından beri adama göre değildi. Dik dur , kendine saygın olsun. Boşanıp boşanmamak senin bileceğin iş ama şiddete de kalkan bir adamın yanında ne kadar güvenli olabilirsin orası da şaibeli.

Adam yaşı boyunca yediklerini kusmuş resmen Bu durumda görünen tek şey; bu adam evlilik kurumunu hazmedememiş.Sizinle hiçbir alakası yok ve kesinlikle bu kurumdan kurtulmak istiyor.Ve aşırı bencil!!!! Hem bitirmek isteyen o hem suçlu o hemde evden git ben kalıcam diyen o. Bebeğiniz yokken kurtulun bu adamdan baba da olmaz,çocuğada şiddet uygular.Kesinlikle tek kalemde çözüp atmanız gereken bir durum var ortada lutfen geçici çözümler üretip devam etmek için orta yol bulmaya çalışmayın,zira zaten bir kusurunuz yok!!! Böyle birini de sevmeyi bırakın,ileride stocholm sendromuyla devam edersiniz katilinize aşık ve şiddeti kanıksamış vaziyette.Bu kötülüğü kendinize sakın yapmayın.

konuyu anlayabilmek için önceki konularına baktım.
arkadaşım neden evlendin sen bu adamla?
"haksız mıyım haklı mıyım" diye açtığın konunda zaten bu adamın evlenmeden de ne olduğu belliymiş. yakmışsın kendini. bak çocuğun yokken zorlama, kaç kurtar kendini.
kastın canına mı? genceciksin, kaçıncı evliliğin olursa olsun, çekilir gibi değil. haysiyetin gururun zedelenir.
günah.

Son düzenleme:
Neden sordu acaba? Eşiniz annesine düşkün mü ya da evlendikten sonra annesiyle arasına sogukluk girdi mi?

oğlunun ne mal olduğunu bildiği için soruyordur.

Sen iyimisin adam sana vurmus kufur etmis namusuna laf etmis sen hala ben bisey yapmadim beni istemiyor diye konumu aciyosun sen onu istemesene git hakaret davasi ac kendine

Çok degisiksiniz gerçekten.
Adam madde bağımlısı, yanınızda rahat rahat kullanıyor sorun yok. Şiddete meyilli kafa göz dalıyor sorun yok. Size küfrediyor, hakaret ediyor sorun yok. Üstüne bir de çocuk yapmaya çalışıyorsunuz ki o sabinin de günahına giresiniz, sorun değil nasıl olsa. Adam çalışmayı sevmeyip daha fazla para kazanmak istiyor ya hani bir de bağımlılığına da para lazım, yarın bir gün sizin bedeniniz üzerinden para kazanmaya kalkınca da mı sorun olmayacak acaba çok merak ettim.

Büyü mü yıl olmuş 2020. Adamın yaptığı aşağılık hareketleri büyü yaptırıyor diyebiliyorsunuz hala. Bu durumu büyüye nasıl bağladınız yahu.
Evet büyü!
Adam kendi büyüsünü kendisi yapıyormuş madde ve içkiyle!
Hemen herşeye büyü alın görsün bunu diyenler..

Atar canım maalesef geri adım atar.
Bulmuş böyle bir kurban niye geri dönmesin? Ne güzel dejarj oluyor adam.

yaptıkları affedilebilecek şeyler değil, şiddet uygulamış, küfürler etmiş
ama benim aklımı karıştıran cumartesi öğlene kadar canım cicimken, öğleden sonra canavara dönüştüyse bunun öylesine bi sebebi olamaz. tartışmadığınıza emin misiniz?
belki de arkasından (ya da ondan habersiz diyim daha doğru olur) bir iş çevirdiniz bunu öğrenmiştir?
belki de bi yanlış anlaşılma vardır tepkisi bunadır?
burda herkes boşan demiş ama bunun altında yatan sebebi öğrenmeniz lazım
evet şiddet uyguladı affedilemez, ama sebebi ne o birkaç saatlik zaman diliminde bir şeyler olmuş
bence ne olduğunu araştırın

Nasıl unutacağım yaşanan güzellikleri yada bu olumsuzlukları ben duygularıyla hareket eden bir insanım kendime hakim olamıyorum üzülüyorum ve ağlıyorum mantığım devrede değil
Mantığın bir gün devreye girer ama o zaman çok geç olur! O zaman bu sözümü hatırla tamam mı?

Yumurtalık ve ultrasonda oluyor

"Adam" size orospu diyor siz hala kendinizi anlatma dersindesiniz. Evliliğiniz bitmiş geçmiş olsun. He oturur evde hakaret dayak yersiniz o size kalmış. Ya da boşanır mis gibi hayatınıza bakarsınız. Dışarıda kadın çoksa adam da çok.
He bir de Allah aşkına tekrar barışırsanız düzelir diye çocuk mocuk yapmayın LÜTFEN.

Nasıl böyle oldu ben ona anlam vermiyorum hazmedemediğim nokta o . Ben başka şeyler düşünüyor muşum o başka şeyler .. amacım huzurlu mutlu bir yuva kurmaktı . Hep sevgiye açtım , hayatımda sevmek sevilmek benim için çok değerli herşeyden . Canımı acıtan bu . Hazmedemiyorum yazıklar olsun ona , bunca emeğim bunca sevgim ben haketmedim bunları

Ben hep sevgiye açtım , benim için sevmek ve sevilmek her şeyden daha değerli daha önemli

Öğlene kadar iyiydi geldi beni işten aldı seni seviyorumlar ölürüm sana dedi . Sonra eve geldik . Bir saatliğine çıkıp geleceğim arkadaşın yanına dedi , Tamm canım dedim ben de o sırada evi temizledim , yemeği hazırlamaya başladım . Geldi yine gayet güzeldi normaldi herşey yani . Sonra masaya geçtik işte . Sohbet ederek yemeğimizi yedik , tv açtı müzik kanalı kızlar dans ediyor falan , bana diyor of be klibe bak of be kadına bak ne kadın be , tabi benim hoşlanmadığımı biliyor öyle şeyleri bilerek mi söylüyor yoksa harbi mi bilmiyorum çünkü yüzüne bakmıyordum yemeğimi yiyordum . Kanalı değiştirir misin dedim Sonra hey madam , matmazel alo alo demeye başladı sessiz kaldım alo alo hey orda mısun konuşsana dedi bana yemeğimi yiyorum dedim başlarım senin yemeğine dedi tabağı fırlattı yeter lan seninki dedi ben seni mi çekeceğim lan senin oyuncağın değilim ben dedi .

O kadar hakaret siddet beraber uyuyabilmissiniz pes
Ablacım kalk git ananın evine.
Bu neymis ya,senden daha fazla deger gören evcil hayvanlar var
Hayvana da insana da siddet uygulayanla olmaz.
Yazık etme kendine.
Hala gel konusalım deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…