- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Aynen bende sizin gibi düşündüm maalesef öyle kötü insanlar var kiBir insan bir anda bukadar değişmez aklıma gelen tek şey büyü canım birisi size büyü yapmış hemen bir hoca bul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende sizin gibi düşündüm maalesef öyle kötü insanlar var kiBir insan bir anda bukadar değişmez aklıma gelen tek şey büyü canım birisi size büyü yapmış hemen bir hoca bul
Yani o gerçekten kötü bir insan öyle mi (Belkı bana kızdın ama gercekten boyle bir adamla hayat gecırme ustune ustluk seviyorum özurdıledım diyorsun, bosanma adımı ondan gelsın dıyosun cunku sen bosanmak istemiyorsun hayatını mafedeceksın
Canım ahh ahh görmüyor musun kotu Oldugunu senı döven o.. Diyen adamla aynı yatagı paylasacak mısın ha paylasan yok mu cok kadın var ama o kadınların gidecek yerleri bir işleri ve cocukları var ya senin arkanda ailen var cocugun yok ee daha ne yapma sakın yapma ya boyle adamdan gelecek sevgiden ne beklıyosunYani o gerçekten kötü bir insan öyle mi (
Canım ne büyüsü ya akılcı olun biraz adma manyak ıste bellıAynen bende sizin gibi düşündüm maalesef öyle kötü insanlar var ki
Ona yazıklar olsun gerçekten . Bunca emeğimi , özverimi , çabamı , sevgimi nasıl görmezden gelir ve nasıl bir kalemde siler atar herşeyi . Bunu hazmedemiyorum . Ve bana diyordu ki sen benim için çok değerlisin . Senin bana değer vermeni seviyorum en çok . Sayende hayatım düzene girdi , sen beni adam ettin farkında değil misin diyordu . Ah ah yanarım yanarım bunlara yanarımCanım ahh ahh görmüyor musun kotu Oldugunu senı döven o.. Diyen adamla aynı yatagı paylasacak mısın ha paylasan yok mu cok kadın var ama o kadınların gidecek yerleri bir işleri ve cocukları var ya senin arkanda ailen var cocugun yok ee daha ne yapma sakın yapma ya boyle adamdan gelecek sevgiden ne beklıyosun
Canım sen hala seviyorsun ben bunu anladım ama bak yapma kendını bu kadar kücük düsürme eger sen ozurdılersen barısırsan bugun döven yarın seni öldürür yapma yazık ya bu kadar mı degersız sın sen ailenı de mı dusunmuyorusnOna yazıklar olsun gerçekten . Bunca emeğimi , özverimi , çabamı , sevgimi nasıl görmezden gelir ve nasıl bir kalemde siler atar herşeyi . Bunu hazmedemiyorum . Ve bana diyordu ki sen benim için çok değerlisin . Senin bana değer vermeni seviyorum en çok . Sayende hayatım düzene girdi , sen beni adam ettin farkında değil misin diyordu . Ah ah yanarım yanarım bunlara yanarım
Öncelikli şunu kabul etmelisin: insanlar yalancı olabilir, sahtekar olabilir. Tıpkı eşin gibi.Ona yazıklar olsun gerçekten . Bunca emeğimi , özverimi , çabamı , sevgimi nasıl görmezden gelir ve nasıl bir kalemde siler atar herşeyi . Bunu hazmedemiyorum . Ve bana diyordu ki sen benim için çok değerlisin . Senin bana değer vermeni seviyorum en çok . Sayende hayatım düzene girdi , sen beni adam ettin farkında değil misin diyordu . Ah ah yanarım yanarım bunlara yanarım
Arkadasi sevdiginden iyi seyler soylemis o da yanlis anlamistir.. madde kullananların ne zaman ne yapcagi belli olmuyor.. iyi davranip 5 dakka sonra ortada hicbirsey yokken normal bi bakisinizi yanlış anlayıp kötü davranabilirler.. zamanla şizofren gibi birşey oluyorlar..bazı arkadaşlarını tanıyorum. arkadaşları da içiyor, arkadaşları ailesi beni seviyor bunları hep dile getirirler bilmiyorum gerçekten artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu. ayırt edemiyorum hiç birşeyi . bugün iş yerine geldim kafamı dağıtmak istiyorum ama aklıma geldikçe ağlıyorum (
Adam size şiddet uygulamış lütfen uğraşmayın.Bu kadar ağır lafları bi insan hakedemez kendinize bu haksızlığı yapmayınMerhabalar
3,5 ay önce evlendim . Güzel giden bir 3,5 ay geçirdiğimi sanıyordum ama sadece ben öyle düşünüyormuş meğer . Eşim hiç mutlu olmadığını dile getirdi bu süre zarfında .
İki gün önce akşam yemek yerken tartışmaya başladık . Bir müzik kanalı açtı yemekte ben de haber saati başladığı için haberleri açmasını söyledim vay efendim demediğini bırakmadı . Ne oldu hanımefendi rahatsız mı oldunuz , madam, matmazel demeye başladı bana , hey alo ordamısın alo diye seslenmeye başladı , ben o an sesiz kalıp yemeğimi yemeye devam ettim niye konuşmuyorsun alo demeye devam edince yemeğimi yiyorum dedim ve tabağı fırlattı ben senin oyuncağın değilim , çekemeyrceğim seni diyip gitti .
geldiğinde de ağır hakaretlerine devam etti ve yüzüme tokat atıp bacağıma vurdu , bira şişesini geçireceğim kafana dedi, Boğaz’ımı sıkıp itti .Bitti artık seni sevmiyorum , senle evlendiğim güne lanet olsun , benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun , sen kendine tasmalı bir köpek al , ben seni çözdüm sen e5 in oradakiler gibisin . Sen mi bana karılık yapacaksın , sokakta bana karı olacak çok , istemiyorum seni artık si..r git dedi defalarca daha ağır kelimelerde etti buraya yazamayacağım . Şuan senin yanında olmaktansa dışarda direğin dibinde dikilirim daha iyi , yarın gidiyorsun bu evden ikimizden biri gidecek kontrat benim üstüme olduğu için sen gideceksin dedi , ilk gün beraber uyuduk geldi , dün gece koltukta uyudu .
Gel konuşalım diyorum ne konuşacağım lan senle diyip hakaretlerine başlıyor . Bana dokunma ben den uzak dur muhatap olma benle diyor .
Ben ne yaptım da bu böyle oldu ! Gerçekten birşey yapmadım hiç bir zaman özgürlüğünü kısıtlamadım nereye gitmek istiyorsa gitti arkadaşlarıyla buluştu . Akşam yemekten sonra bir iki saat çıkar gelirdi hiç önemsemedim . Bazen nadir olarak gidiyorum diyince üzülüyordum çünkü ikimizde çalışıyoruz evde biraz vakit geçirelim istiyordum bunu da kendisine söylüyordum . Ben sana güvenmiyorum diyor senin ne ojen bitti ne kuaförün bitti ne cuma mesajların bitti , bir iki defa madoya gittik bana Madocu or... u dedi , ben anlam veremiyorum . Senin için ölürüm sana kurban olurum ayaklarının altına kurban olurum , seni çok seviyorum , sen bana huzur verensin değerlisin benim için diyen adam , hatta cımartesi öğlene kadar bunu diyen adam cumartesi akşamı şeytana dönüştü . Üzülüyorum ona kendime . Ben duygularıyla hareket eden bir insanım . 5 yıl bu kişiyle olma ın mücadelesini verdim sevdiğim için . Sabah işte en son dedim bana bir şans ver annen rahmetli baban hatrına varsa bir kusurum düzelteyim ben sana nasıl ne gibi bir kötülük yapmış olabilirim ki bu kadar ben seni seviyorum dedim . Senin sevgine inanmıyorum sevgiymiş , ben seni sevmiyorum kapat lan kapıyı si...r git dedi bana .işe falan da gidemedim anneme geldim , ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum . Kendimde de hata buluyorum , ama onu bu dereceye kadar gelmesinde ben birşey yapmadım .
Anliyorum seni. Me olursa olsun yani sen sevdin bu adam olacak insani. Bende iyi kotu Boyle bir durumun icindeyim, ama benim ki sakinlesti yani bosaniyoruz. Denim aklina bosanma geldikce sok oluyosundur. Bu adam manyak mi ya oyle yes niye evlendi. Olacak oldumu oluyor. Hic asaga atma kendini. Git diyorsa once annesine soyle bu ne Boyle diye, cunku direk kendi baban evine gidersen seni suclu duruma dusururler canim, insanlar bu kadar insafsiz olmus. Kendine iyi bak bosver demesi zor ama sen daha iyisine layiksinMerhabalar
3,5 ay önce evlendim . Güzel giden bir 3,5 ay geçirdiğimi sanıyordum ama sadece ben öyle düşünüyormuş meğer . Eşim hiç mutlu olmadığını dile getirdi bu süre zarfında .
İki gün önce akşam yemek yerken tartışmaya başladık . Bir müzik kanalı açtı yemekte ben de haber saati başladığı için haberleri açmasını söyledim vay efendim demediğini bırakmadı . Ne oldu hanımefendi rahatsız mı oldunuz , madam, matmazel demeye başladı bana , hey alo ordamısın alo diye seslenmeye başladı , ben o an sesiz kalıp yemeğimi yemeye devam ettim niye konuşmuyorsun alo demeye devam edince yemeğimi yiyorum dedim ve tabağı fırlattı ben senin oyuncağın değilim , çekemeyrceğim seni diyip gitti .
geldiğinde de ağır hakaretlerine devam etti ve yüzüme tokat atıp bacağıma vurdu , bira şişesini geçireceğim kafana dedi, Boğaz’ımı sıkıp itti .Bitti artık seni sevmiyorum , senle evlendiğim güne lanet olsun , benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun , sen kendine tasmalı bir köpek al , ben seni çözdüm sen e5 in oradakiler gibisin . Sen mi bana karılık yapacaksın , sokakta bana karı olacak çok , istemiyorum seni artık si..r git dedi defalarca daha ağır kelimelerde etti buraya yazamayacağım . Şuan senin yanında olmaktansa dışarda direğin dibinde dikilirim daha iyi , yarın gidiyorsun bu evden ikimizden biri gidecek kontrat benim üstüme olduğu için sen gideceksin dedi , ilk gün beraber uyuduk geldi , dün gece koltukta uyudu .
Gel konuşalım diyorum ne konuşacağım lan senle diyip hakaretlerine başlıyor . Bana dokunma ben den uzak dur muhatap olma benle diyor .
Ben ne yaptım da bu böyle oldu ! Gerçekten birşey yapmadım hiç bir zaman özgürlüğünü kısıtlamadım nereye gitmek istiyorsa gitti arkadaşlarıyla buluştu . Akşam yemekten sonra bir iki saat çıkar gelirdi hiç önemsemedim . Bazen nadir olarak gidiyorum diyince üzülüyordum çünkü ikimizde çalışıyoruz evde biraz vakit geçirelim istiyordum bunu da kendisine söylüyordum . Ben sana güvenmiyorum diyor senin ne ojen bitti ne kuaförün bitti ne cuma mesajların bitti , bir iki defa madoya gittik bana Madocu or... u dedi , ben anlam veremiyorum . Senin için ölürüm sana kurban olurum ayaklarının altına kurban olurum , seni çok seviyorum , sen bana huzur verensin değerlisin benim için diyen adam , hatta cımartesi öğlene kadar bunu diyen adam cumartesi akşamı şeytana dönüştü . Üzülüyorum ona kendime . Ben duygularıyla hareket eden bir insanım . 5 yıl bu kişiyle olma ın mücadelesini verdim sevdiğim için . Sabah işte en son dedim bana bir şans ver annen rahmetli baban hatrına varsa bir kusurum düzelteyim ben sana nasıl ne gibi bir kötülük yapmış olabilirim ki bu kadar ben seni seviyorum dedim . Senin sevgine inanmıyorum sevgiymiş , ben seni sevmiyorum kapat lan kapıyı si...r git dedi bana .işe falan da gidemedim anneme geldim , ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum . Kendimde de hata buluyorum , ama onu bu dereceye kadar gelmesinde ben birşey yapmadım .
Bence kizda yalan yok. Bende eski esime hic karsilik vermezdim o kadar hakarete karsi yani sonucda evlilik herseye geri bagirmak olmuyor. Lanet halkasi gibi bu islerEsin sana o kadar hakaret ederken sen hala seviyorum diyorsun bende ne suç var diyorsun hep eşinin kabaliklarini anlatıyorsun sen hiç cevap vermedin mi hic inandırıcı gelmedi burdan ne dememizi bekliyorsun bu konu hiç inandırıcı değil malesef ....
Evet haklı olabilirsiniz her evlilikte kavga olur olmaz demiyorum ama bu üyenin ki biraz fazla geldi olaya karşı seviyorum falan demesini kastediyorumBence kizda yalan yok. Bende eski esime hic karsilik vermezdim o kadar hakarete karsi yani sonucda evlilik herseye geri bagirmak olmuyor. Lanet halkasi gibi bu isler
şaka mı yapıyorsunuz? adam hem uyuşturucu hem alkol kullanıyor. bir gün sevip, bir gün dövüp sövmesinden daha doğal ne olabilir?Büyü denen şey var arkadaşlar yok diyemeyiz... dinimizde bunun icin indiren ayetler dualar var...cnm sana tavsiyem 3 gün üst üste bakara suresini aç internetten...evli ciftlere yapılan sogutma,ayırma büyülerine çok etkiki oldugunu söylüyorlar...dene bir sey kaybetmezsin...duadır nihayetinde
Seviyorum sadece , sevmek için bir sebep mi gerekiyor ? Annemiz bizi sevmek için bir sebep mi var ? Ben bu adamın diğer yüzünü çok iyi biliyorum ben onun içini gördüm , merhametli duygusal Babacan tavrını gördüm içindeki çocuğu gördüm ben onun iyi yanlarını görmek istedim . Ben sinirlendiğim zaman bana dokunma benim üstüme gelme ben sinirlendiğim zaman başka biri oluyorum sinirim öyle kolay kolay geçmiyor diyordu