- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
-
- Konu Sahibi ikinciuyelik
Film izlemez resim cekinmez bi mesaj at cevap vermez neymiş böyle şeyler i sevmiyormus ama kuzenleriyle arkadaşlarıyla pek ala da seviyor nasıl bu hale geldi anlamıyorum 2 3 yil öncesi ne kadar sesimi duymadan duramazdi sever sarar sarmalar ama sanki zoraki gibi son 4 5 yilfir araştırıyorum birsey de bulamadım
BendeSeninki de ayrı bi cesitmis. Baska bi kadin olmasin aklında da o kötü iste. Düşünmekten kafayı yiyeceğim artık.
Canım ben şuna inanıyorum bir erkek bir insanı gerçekten sever, isterse onu ne olursa olsun alır, hiç bir bahane gerekçe olmaz. İmkansız olan çekici gelir ya eminim seni bırakıp ona gitme ihtimali olsa gitmez seni bırakıp. Uzun süre küs kalması falan huy bence benim babam da öyle yapardı anneme. Al karşına konuş, anlat ama kırmadan dokmeden kavga etmeden. Bir de sevgi öyle oldu böyle olduyla anlaşılmaz sen hissedersin zaten.
Bazen diyorum ki bu adama bana deliller gibi aşık bazende bu adam beni hiç sevmiyor
Bence aklı o kızda kalmış.Kız evlenmiş barklanmış,belliki eşinin durumu tek taraflı.Ne olursa olsun hiç hoş bişey değil.Çok bile sabretmişsin.Aynılarını sen yapsaydın ne olurdu diye düsünemiyorum bile.
Akli kalmis o belli artik 5 yilimiz dolacak hala o kiza bakiyorsa face acar açmaz. Yıllarına üzülüyor insan. En guzel yillarim bosa gitmis olacak ayrilirsak. kizin aklina bile gelmiyordur. Esiyle kiziyla fotolarıni koyuyor hep eşi altina guzel seyler yazıyor. Yakinda kizinin doğumgünü de var hazirlik yapıyordur napsin bizimkini.
Benim kinin akli ya eski nişanlısı nda yada evlenmek istemezken ailesi zorlamis bu kizi da gör istemezsen bi daha lafini acmayacaz diye esim de beni begendi evlendik ama annesi beni kiskandi 2 aylik evliyken kv kovdu bizi o gun bugün belimizi dogrultamadik ilk 2 yil tum sikintilara rağmen güzeldi sonra bebegimizi kaybettik ailesi yle baristik yine tartışma kavga oldu simdi de mutsuz her halinden belliOnu düşündurebiliyor en azindan. ben sadece ilk ay oyle sanmistim
canım bu kızla neden ayrılmışlar?
Eşine üzüldüm ama artık evli kendine gelmesi lazimEsim doğulu diye ailem istemez seni demis kiz canım
Evlilikten soğuyorum bunları okudukçaAllah yardım etsin hepimize.
Benim kinin akli ya eski nişanlısı nda yada evlenmek istemezken ailesi zorlamis bu kizi da gör istemezsen bi daha lafini acmayacaz diye esim de beni begendi evlendik ama annesi beni kiskandi 2 aylik evliyken kv kovdu bizi o gun bugün belimizi dogrultamadik ilk 2 yil tum sikintilara rağmen güzeldi sonra bebegimizi kaybettik ailesi yle baristik yine tartışma kavga oldu simdi de mutsuz her halinden belli
Bacım al kocanı karşına konuş yalan söylediğini biliyorum de.Aklında başkası varken devam edemem senle de. O kadın da evlenmiş artık kocan da güvenemez bişeye. Restini çek. Korkmayın konuşmaktan tartışmaktan..... Diş göster azcık.
Eşine üzüldüm ama artık evli kendine gelmesi lazim
Korkma. Vallahi korktuğunu bildiği için yapıyo bunları. O seni bırakamaz. Güveneceği bi dağ yok....Korkuyorum sonuçtan ama mutlaka konuscam canim yoksa zaten bu soğuklukla nereye kadar
hareketler dökümünü silmesi zaten bisiler sakladigini gosteriyo canim...uzuldum gercekten madem unutmadi senin niye hayatina girdi evlendi..bide baktigi kadin evli bi bayan ..hic mi utanmiyor.Baktim canim silmis hareketler dökümünu. Zaten eminim artik ya az once de baktım internete baglanmadan sadece bi arkadasi ve o kiz cikiyor. İnternete bagliyken ise hem onlar hem de o isimde cok insan çıkıyor. Bakmış kesin
Iste cikmadan ve ilk gunler anlatiyordu kizi ama bilmiyordum normal bi arkadstan bahsediyor sandım meger bu kizmis. Bi kerede bi kavgada söyledi iste