- 7 Ağustos 2010
- 1.151
- 850
- Konu Sahibi ikinciuyelik
Ay yazınca adı çıkıyosa kesin aratmıştır yoksa ilk neden onun adı soyadı çıksın ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yazınca adı çıkıyosa kesin aratmıştır yoksa ilk neden onun adı soyadı çıksın ki ?
Ya bu kadın hadi evli bu R nin nişanlısına ne oluyor?Adam birkaç ay birlikte idare etmiş.Bunu söyledim kendisine.Nasıl içi aldı ki.?Daha evli bile depil bu ne yapışma.Facesine nişan fotosunu koydu çekmedi hiç.Zaten kız peşine düşmüş kendisinin ve annesinin demesine göre..Nişanı kız istemiş doğrudur..Kıza "ben sıfırım "demiş kız olsun demiş...Böyle ipe sapa gelmez adamları göklere çıkaran egolarına ego katan biz kadınlarız.Son görüşmemizde" sen iyisin o da iyi Allah karşına hep iyileri çıkardı "demişti..Sanki iyi kız bulmak yetiyormuş sadakat diye birşey yokmuş gibi.Dört ayağı üstüne düşmüş yine.Ben yine yalnız.
Bence inanma sevdigine seni degil onu seviyor ama bosanamiyor cunki oda evli ve cocugu var
Ne yazsam bilmiyorum ALLAH yardimcin olsun
mrb..eger bakıp bakmadigina emin degilsen .. facede hareketler dokumu diye bi bolum var ordan kime bakmis,kimi aratmis görebilirsin.Bence de hem de 3 gün önce cikmazken
Sevmeyen adam eşine elini sürmez, çocuk istemez. Bence eşin seni seviyor. Yalnız sende hatalısın canım. Ne diye eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsun? Kim miş o kız ya? Bir daha bahsederse akıllı kızmış yol vermiş sana de gitsin. Üzme kendini.Oyle mi dersin emin olamıyorum gerçi hiç emin olmadım hep bu eski davranislari yüzünden. . Teşekkürler yorum icin
Cok haklısin biliyorum suc ben de. Cok seviyorum bagimliyim resmen eşime. Bunun etkisi oldu. Hala aklı onda gibi mi görünüyor dışarıdan acaba ? Bunun cevabini duymak için açtım konuyu aslinda. Dışarıdan nasıl görünüyor diye.
Topa tutulacağım biliyorum ama konu sahibi boşver.seviyosa kwndi sorunu.sen keyfine bak.istersen çocuk yap,istersen boşan,istersen konuş,istersen küs...o adam onayapılacak herseyi haketmiş.seni mutlu ediyosa evli kal,üzüyosa da boşan.hiç aksiyona gerek yok.onu takip de etme artık.hayatına bak
Baska bi kadının uzaktan da olsa senin hayatını şekillendirmesine izin verme.bırak kocam kendi acısını kendi çeksin.
Valla ben kocama da aynen söylerdim.sen kimin acısını özlemini çekersen çek ben o kadına göre yaşamam diye.çocuğu oldu çocuk yapalıö mişanı oldu nişan yapalım.elli tl tasır bende tasıym.başka???
mrb..eger bakıp bakmadigina emin degilsen .. facede hareketler dokumu diye bi bolum var ordan kime bakmis,kimi aratmis görebilirsin.
bu arada esinizin o kizi unutamadığı cok belli..en basta kabul edip,adamin anlatmasina izin vermissin bu kdr rahat olmasinin sebebi de bu bana kalırsa...bu kdr karsilastirma yapan biriyle nasil evlendin anlamadim..bn olsam cok iyiyse ona git derdim..bile bile lades demissiniiz.
Sevmeyen adam eşine elini sürmez, çocuk istemez. Bence eşin seni seviyor. Yalnız sende hatalısın canım. Ne diye eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsun? Kim miş o kız ya? Bir daha bahsederse akıllı kızmış yol vermiş sana de gitsin. Üzme kendini.
Bir şey merak ettim sormuslardir belki, esin neden o kızla evlenmemis.
Bİ erkek sevmiyorsa madem neden durur peki benim kocam da beni sevmiyor bence ama bin defa sordum seviyorum deyip geçiştiriyoor neden peki bu eziyet
Çok itici görünüyor gerçekten hani yanımda yöremde olsanız yanlış anlamayın eşinize okkalı bir tokat çarpasım geldi.
Ama siz evlenmeden önce de şu anda büyük hataların odak merkezisiniz.
Evlenmeden önce kıyaslamış susmuşsunuz,evlendikten sonra ordan burdan aratmalar,karşılaşınca peşinden gidebilmek için bahane uydurmalar...
Sinirden küp oldum şu an
Açık açık sorun. Buraya yazdığınız bildiginiz her seyi yazın. Kızı takip ettiğini yazin. Beni sevmiyor musun,ben senin icin yara bandi mıyım diye sorun. Oldukca sakinlikle ve büyük bir vakurla. Bu is boyle devam etmez. Yazık gençliğinize.