- 8 Nisan 2009
- 2.430
- 2.045
-
- Konu Sahibi ikinciuyelik
Ya erkekler bazen kendi eksikliklerini karsidakine hissettirmemek ya da karşıdki ondan gucluyse kişilik olarak onu bastirmak için eleştiriyor.Genelde ne soylesem begenmez elestirir, kizar, hemen kuser. Bu da olmazsa iyiyiz eglendirmeyi sever. Değişiyor iste. Ama en cok eleştirir.
Neyi eleştiriyor ki.Ya sen bunla konuş falsosu var zaten ayapını denk alsın.
sence yıldırım neden sürekli aynı yere düşüyor?Belki sadece 1 2 defa merak etti bakti. Ama nerden bileyim oncesi var bu durumun. Emin olamamki
Ya erkekler bazen kendi eksikliklerini karsidakine hissettirmemek ya da karşıdki ondan gucluyse kişilik olarak onu bastirmak için eleştiriyor.
sence yıldırım neden sürekli aynı yere düşüyor?
hayır anlattıklarının diğerleri olmasa eski sevgilisini aratmış desen, saçmalama ne alakası var, adam öylesine ne yapıyor acaba diye merak etmiştir derim
de
sizin durum bu değil.
kandırma kendini boşuna, bu adamdan da çocuk falan yapma.
bunu söylememin nazik bir yolu ne yazık ki yok.Aynen iste sorun bu. Merakta olsa kızardım kiskancim ama tribim bile 1 2 gün surerdi oyle olsaydi. Ama durum farkli.
Hatalı sizsiniz
sizi aysenin tirnagiyla bile kiyaslayan bi hoduk var karsinizda
ve siz hala cocuk dusunuyorsunuz
sakın gaza gelip bi hata yapmayın .
herkesin evlilik anlayisi farkli olsada beni surekli eski sevgilisi ile kiyaslayan adami tek celsede yapistira yapistira bosarim
Niye diye sorarsada
" eski sevgilim hasanda boyle bosardi " derim .
Adama bak ne rahat
bunu söylememin nazik bir yolu ne yazık ki yok.
eşin ya seni sevmiyor ya da yeterince önemsemiyor. geçmişe saplanıp kalmış ve geçmişte yaşayamadığı şu an yaşadığından daha değerli.
bununla yetinebilirsin de, bu da bir suç değil. milyonlarca kadın onları yeterince sevmeyen adamlarla evli.
ama
seni seven ve değer veren, en azından aklı başkasında olmayan bir adamı hak ediyorsun.
araları okumamıştım şimdi okuyorum. eşinle bu konunun üzerinde konuşmanızdan çok uzun zaman geçmiş. ben derim, ipleri koparmadan önce bir konuş.Bana da oyle geldiginden kaldıramiyorum iste
Ayşe'yle ilgili olayın üzerinden 2 yıl geçmiş.
Şuan çok iyi anlaşıyorsunuz. Sürekli berabersiniz. Size karşı çok merhametli ve iyi. Aileleriniz iyi anlaşıyor.
Dışarıda vakit geçirmek yerine sizinle geçiriyor v.s
Facede bir isim aratma üzerine bu kadar yoğunlaşmayın. Anlıyorum. Geçmişte yaşadıklarınızla , bu aratma size sıkıntı yaptı .
En merak etmediği kişiyi bile can sıkıntısından aratabiliyor insan. Geçmişindeki kişileri v.s merak edebiliyor.
Evli, çocuklu bir kadın var. Eşinizle iletişimi muhtemelen olmayan.
Eşiniz sizinle bu kadar ilgiliyse bence sizi seviyor. Tamam aşık olmayabilir , aşıl olarak evlenmemiş olabilir ancak seviyor diye düşünüyorum.
İlla konuşmak istiyorsanız kavgaya dönüşmeden, kalbinizdeki şüpheyi silmesini isteyin ondan.
Kavga ederken yaptığı olumsuz hareketler içinde size söz vermiş. Bu da yeni bir sayfadır. Yeniden karalamayın derim.
Çocuk istemeyi ertelemeniz daha doğru görünüyor elbet. Ayrılmayı da düşünmüyorsanız, daha dikkatli ve emin hareket etmelisiniz.
araları okumamıştım şimdi okuyorum. eşinle bu konunun üzerinde konuşmanızdan çok uzun zaman geçmiş. ben derim, ipleri koparmadan önce bir konuş.
ama seni sevmiyorum vs dediğinde ya da terbiyesizce davrandığında boşayacaksan yap. boşamayacaksan yüz göz olma. görmezden gelmeyi öğren.
Evet ikisini yan yana getirince garip geldi. O zaman ayrılmak istemiyor olmasi lazim
yapma. konuşmayacaksan, boşamayacaksan, arama, ilgilenme. kulağının üzerine yatmayı öğren, huzurunu kaçıyorsun.Evet aralarinda hep uzun zaman var. Konuya hepsini yazınca hep boyleymis gibi görünüyor ya yorumlar hep bu yönde geldi.
En başta kizdan bahsederken 5 yil once o kiz oldugunu söylemedi tabi ben sonradan anladım. Sadece 1 kez bahsetti o da o olsa boyle yapmazdi derken. Ona da Özür diledi. Ikimizde kiskanciz. Boyle acik acik hayatta söylemez tepkimi bilir. Diger hersey benim dedektifliklerim gozlemlerim ile bildiğim seyler.
Cok farkli bi bakis acisi olmus teşekkürler. Bu isaretledigim yer dogru ama iste söylediğim gibi en küçük birsede degisiyor. Cok elestiriyor kiziyor ben de artik kaldiramayip laf soyleyince surat asiyor eskisi gibi ayri yatmasa da. Bunlari da yapınca yine sevmediğini düşündürüyor. Bi de üstüne bu geldi. Ama konusunca dediginiz gibi sakince konusacagim. Bağırıp cagirmadim cok uc durumlar dışında hic. Hep sakin kalmaya çalıştım. ben de onun gibi olsam bu konuda coktan ayrilirdik heralde. Iyi geldi bu yorum
yapma. konuşmayacaksan, boşamayacaksan, arama, ilgilenme. kulağının üzerine yatmayı öğren, huzurunu kaçıyorsun.
kendini de ne sevgilisi ne arkadaşı hiçbir kadınla ya da erkekle kıyaslatma, sen sensin, beriki öyle yapıyorsa onunla evleneydi, zorla mı oturttun nikah masasına.
CANİM öncelikle Allah yardimcin olsun diyorum. Baştan beri herşeyi göstermiş sen anlamamissin. Bu Saatten sonra ne yapılır bilmiyorum zor bi duurm. Ama al karşına konuş açık açık içindeki herşeyi paylaş . ve en onemlisi Rabbine sığın dua et gönüller onun elinde. Buda senin sınavın dmrek.Merhaba. Ikinci üyeliğim bu. Yönetimin haberi var. Konum uzun olacak. 3 yıllık evliyim. Esim cok kuser ve 1 yada 2 hafta ayri yatar ve en küçük mevzuda boşananalim der. Bir kac aydır kusunce ayri yatmiyor artık. Hep eleştirir beno hic bi yaptığımı soyledigimi begenmiyor sanirim. Ama iyi anlastigimiz zamanlarda var tabi. Gelelim asil meseleye.
Bununla ilk 20 günümüze bana asık saniyordum. Facebookunda eski sevgilisinin ( tam olarak cikma değil flört mu desem) onceden attigi mesaji gördüm silmemis. Bi baktim kizin ailesi istanbulda ve aslen rizeli. Esim cikmadan önce ve ilk zamanlarda hep eski bi kiz arkadasini anlatırdi normal arkadaş gibi ve hep over, ne yapsak nereye gitsek bahsederdi. Mesela derdi ki ayşe cuzdaninda yedek 50 tl falan tutardi sen de tutsana. Yada bi mağazaya girdik bi gun dedi ki Ayse ile gelmistik o kabindeyken ben beklerdim dener gosterirdi falan. Şimdi aklıma gelmeyen birçok şey.
İstanbul ve rizeden bahsederdi, ayşe oraliymis. O gun facebookta görünce anladim ki Ayse bu kizmis meger yani eski sevgilisi. Bana hep onu anlatiyormus mwger. Facede msnde heryerde ekli. Heryerden sildim. Anlattım tartıştım. Tabi sonra kapandı konu. Bu kızi severken kimseye yan gozle bile bakmadigini söylemişligi var. Biz bir yıldır birlikteyken, anlasamayan 2 arkadaş vardı sevgili. Zaten kolay elde etti ayrilsa hemen unutur sanki peşinde kostu diyordu ki benim hic peşimde koşmadi hemen kabul ettim. Kiz için baya ugrasmis beklemis. Bi tartismamizda hemen ayrilmaya getirdi yine sevgiliyken Ayse olsa böyle yapmazdi falan gibi konustu. Ve daha bir sürü şey. Bi gün öğrendim ki bu facebook acmis. Hemen sifre istedim ve açar açmaz kızın baş harfini yazdim ve tabiki hemen adi çikti. Kavga ettik kapattik facebooku. Nişanimizdan 1 gün sonraydi. Dediki o kiz beni aratmistir ondan çıkmıştır falan ben de inandim salak gibi. O gün bu gündür 3 yıl oldu ben bazen ayda 1, bazen haftada bir iki kez bazen her gun kızın facebook profil foto takip ettim kafayi yedim kizla. Evliylen 3 durum oldu. Birincisi bi gün bilgisayarda bu kızın adi olan bi klasörde sarkilar vardı. Söyledim ve surat astım. Sinirden ne igrenc şarkılar dedim ve adam o gun bu gündür benim dinlediğim şarkılara kötü der. Ikincisi ortak arkadaslarinin dugununde bu kiz vardi tabi cok az kaldı eşiyle ve onlar çıkana kadar onlari izledi. Kizin tipini bildigimi bilmiyor. Onlar salondan cikar cikmaz da hadi biraz çıkalım hava al dedi. Son olarak 2 hafta önce mailine baktım facebook açmış. Bu arada tum sifrelerimiz ortak. Bunun sifresi farkli. Giremedim. O uyurken telini aldım ve baktim uygulamadan. Kızın baş harfini yazıyorum çıkmıyordu. Bir haftadır bakıyorum ve az once yine bas harf yazdim yine hemen ismi cikti
Sizce de tabiri caizse yarabandi miyim? Hala akli onda mi? Kız evli ve 1 yaşında kızı var. Esim cok çocuk istiyor ve son kavgada seni zorlamicam artik bu konuda ne zaman istersen demişti 2 ay önce. Gecen hafta ne zaman çocuk yapcaz aralik ayi olsun falan dedi. Kesin kızın cocuguyla olan fotolarından ötürü diyorum
Sizi kaybetmeyeceğini bildiği için o tavırlar. Ha birde karakterinde varsa pekişiyor..
Bazı kişiler eleştirisel bir yapıya sahip oluyor.
Karşıdakini de hep yanında hissedince bu kaprislerini artarak sunuyor maalesef.
Evet kesinlikle sakin konuşun. Kendinizden emin ve net.. Bunun sizin canınızı yaktığını ve bu şüphenin devamında gözünüzü dahi kırpmadan bu evliliği bitirebileceğinizi anlatın.
İstediği kadar bağırsın , siz yine net ve kısa kısa konuşursunuz.
Böyle yaparsanız onu biraz silkelemiş olursunuz.
Alın elinize kahvenizi ya da melisa çayınızı açın içinizi. :)
Aldatılmadınız. Şiddet , hakaret v.s gibi üzücü olaylar yaşayıp geri dönüşü olmayan bir yola da girmiş değilsiniz.
Şuan evlisiniz ve sadece kafanızda , " acaba eskiye mi takılı kaldı " düşüncesi var.
Bu hal olmayacak bir mesele değil.
Şuan itibariyle herşey sizde bitiyor.. Sizi sevdiğini düşünüyorum ben.. Sadece biraz silkelenmesi gerekiyor eşinizin.
Sakin davranın ki sonucu ne olursa olsun pişman olmayın.. Ayrılıkta olsa sonu bu fevrilikten dolayı olmasın.
Sevmediğine kesin kanaat getirirseniz ayrılmak kolay olur. O 1500 km.lik yol 15 metre olur. Gitmekte kolay olur.
Size zor gelen şuan için emin olmayışınız.. Bu da demek oluyor ki sizin aslında başka sıkıntınız yok..
İnşaallah netleşir ve sizde rahat olursunuz artık.
Şüphe kırıcıdır.
Edit : Aradan iki yıl geçmiş bir konuşmayı ben olsam açmazdım. Hayatımıza renk katacak birşeyler yapardım. Biraz zamana bırakırdım. Sonrasında düşünürdüm konuşmayı.
İlla konuşmak istiyorum dediğiniz için bu yorumu yaptım.
eşinizle o kız neden ayrılmışlar? burası çok önemli..
CANİM öncelikle Allah yardimcin olsun diyorum. Baştan beri herşeyi göstermiş sen anlamamissin. Bu Saatten sonra ne yapılır bilmiyorum zor bi duurm. Ama al karşına konuş açık açık içindeki herşeyi paylaş . ve en onemlisi Rabbine sığın dua et gönüller onun elinde. Buda senin sınavın dmrek.