- 14 Kasım 2015
- 81
- 18
-
- Konu Sahibi ikinciuyelik
Korkma. Vallahi korktuğunu bildiği için yapıyo bunları. O seni bırakamaz. Güveneceği bi dağ yok....
hareketler dökümünü silmesi zaten bisiler sakladigini gosteriyo canim...uzuldum gercekten madem unutmadi senin niye hayatina girdi evlendi..bide baktigi kadin evli bi bayan ..hic mi utanmiyor.
artik kimseye guven yok gercekten..bi insan neyse o evli degilim ama gordugum kadariyla evlenince sorunlar daha da büyüyor...Evet bilyor ona olan bagililigimi birakamam diye düşünüyor bence.
Evet saklamasa niye silsin ki.
Evlenmeden once yeter ki evlenelim hersey guzel olur o zaman dusuncesindeydim ama oyle oluyormuş benim de hatam bu
artik kimseye guven yok gercekten..bi insan neyse o evli degilim ama gordugum kadariyla evlenince sorunlar daha da büyüyor...
peki esinle konustugunda ya evet bakiyorum,merak ediyorum cvbini alirsan rest cekmeye hazir misin? eger herseyi sineye ceker devam ederim diyosan hic konusmamani tavsiye ederim..bilipte devam ettigini anlarsa onunu tutamazsin bu isin.
Sen çocuk işini biraz daha uzat bence nolur nolmaz.. ayrıca canım keşke en baştan beri seni ayşe ile karşılaştıran insandan uzaklaklassaydin.. ama tabi evlilik bu kaderde varsa gözler kör dil sağır olurmuş.. birgün en samimi halinizdeyken onunla konuş üzüldüğünü belli et.. facebook olayından bahset. Ama üstüne gitme.. sadece çok kırıldığını anlasin.. sürekli boşanma lafını ortaya koyuyorsa helee çocuk işini olabildikçe uzatmaya çalış.. Allah sabır versin cnm zor durum
Sana karsi ilgisi alakasi nasil? Belki merak ettigi icin kizi uzaktan takip ediyordur diyecegim ama senin bu kadar uyarina ragmen, bu kadar uzuldugunu gormesine ragmen devam ediyorsa meraktan otesi de olabilir...
umarim duzeltmeye yonelik hareket eder canim cunku o kiza duygularinin ask oldugunu dusunmuyorum,kiz zamaninda dogulu diye ailem istemez demis,terkedilmis..ee bide yasanmamis seyler var ortada ilgisi ona .Rest cekmeme gerek kalmayacak zaten o fevridir hemen bosanmaya getirir lafi boyle yaparsa tamam diyeceğim. Bunu yapmiyorsa ki düşük ihtimal birşeyleri kesin düzeltmeye yonelecektir. Ama sanmam.
Evet ondan uzatıyorum iste. Yoksa olabilirdi. Emin olmaliyim. Samimi hal biraz zor soğuğuz su an.
Bazen de diyorum acaba o ayrilirsa vicdan yapar ben ayrilayim diye mi yapıyor ki?
Bu evlilik sonu pek iç açıcı değil. .
Mutsuzsan ayrıl. .
umarim duzeltmeye yonelik hareket eder canim cunku o kiza duygularinin ask oldugunu dusunmuyorum,kiz zamaninda dogulu diye ailem istemez demis,terkedilmis..ee bide yasanmamis seyler var ortada ilgisi ona .
Bazen erkekler takiyorlar yani benim esim öyle bi konu acmistim bende sürekli faceden birisine bakiyor esim diye sonra niye bakiyorsun deyince benim hic unutamayacağım birsey demisti sonra tekrar bakti yani nasıl deyim takintili gibi baya kustum falan simdi ona bakmıyor baska bir kıza takmis durumda valla deli gibi bende hic umursamiyorum sende hic takma eger kotu bir laf derse uzulen sen olacan
Evet ama bi sure sonra birakacak bakmayi bence uzulmeye degmezEvet canim okuyorum konularini. Ama yillar once 4 yıl aşık oldugu ve hevesini alamadigi biri olunca farkli oluyor herhangi birine baksin da istemem ama bu daha baska
Evet ama bi sure sonra birakacak bakmayi bence uzulmeye degmez
Rest cekmeme gerek kalmayacak zaten o fevridir hemen bosanmaya getirir lafi boyle yaparsa tamam diyeceğim. Bunu yapmiyorsa ki düşük ihtimal birşeyleri kesin düzeltmeye yonelecektir. Ama sanmam.
Evet ondan uzatıyorum iste. Yoksa olabilirdi. Emin olmaliyim. Samimi hal biraz zor soğuğuz su an.
Bazen de diyorum acaba o ayrilirsa vicdan yapar ben ayrilayim diye mi yapıyor ki?
Emin ol ayrılmak onun içinde o kadar kolay birşey olmayacak. Belkide senin gözün korksun, üstüne gidip hatalarını sorgulama diye yapıyordur. Hem madem ayrılmak istiyorsa neden çocuk istiyor.. yada çocuk istiyosa neden sürekli ayrılma lafı ediyor.. ah be bunları birde ona söylemek var.
Normalde nasilsiniz bu bakma konusundan haricIste hala akli onda mi beni sevmiyor mu diye düşündürüyor canım
Normalde nasilsiniz bu bakma konusundan haric
Neyi eleştiriyor ki.Ya sen bunla konuş falsosu var zaten ayapını denk alsın.Genelde ne soylesem begenmez elestirir, kizar, hemen kuser. Bu da olmazsa iyiyiz eglendirmeyi sever. Değişiyor iste. Ama en cok eleştirir.