Eşim beni sevmiyor mu sizce ?

Korkma. Vallahi korktuğunu bildiği için yapıyo bunları. O seni bırakamaz. Güveneceği bi dağ yok....

Evet bilyor ona olan bagililigimi birakamam diye düşünüyor bence.

hareketler dökümünü silmesi zaten bisiler sakladigini gosteriyo canim...uzuldum gercekten madem unutmadi senin niye hayatina girdi evlendi..bide baktigi kadin evli bi bayan ..hic mi utanmiyor.

Evet saklamasa niye silsin ki.
Evlenmeden once yeter ki evlenelim hersey guzel olur o zaman dusuncesindeydim ama oyle oluyormuş benim de hatam bu

Evet bilyor ona olan bagililigimi birakamam diye düşünüyor bence.

Evet saklamasa niye silsin ki.
Evlenmeden once yeter ki evlenelim hersey guzel olur o zaman dusuncesindeydim ama oyle oluyormuş benim de hatam bu
artik kimseye guven yok gercekten..bi insan neyse o evli degilim ama gordugum kadariyla evlenince sorunlar daha da büyüyor...

peki esinle konustugunda ya evet bakiyorum,merak ediyorum cvbini alirsan rest cekmeye hazir misin? eger herseyi sineye ceker devam ederim diyosan hic konusmamani tavsiye ederim..bilipte devam ettigini anlarsa onunu tutamazsin bu isin.

Sen çocuk işini biraz daha uzat bence nolur nolmaz.. ayrıca canım keşke en baştan beri seni ayşe ile karşılaştıran insandan uzaklaklassaydin.. ama tabi evlilik bu kaderde varsa gözler kör dil sağır olurmuş.. birgün en samimi halinizdeyken onunla konuş üzüldüğünü belli et.. facebook olayından bahset. Ama üstüne gitme.. sadece çok kırıldığını anlasin.. sürekli boşanma lafını ortaya koyuyorsa helee çocuk işini olabildikçe uzatmaya çalış.. Allah sabır versin cnm zor durum

Rest cekmeme gerek kalmayacak zaten o fevridir hemen bosanmaya getirir lafi boyle yaparsa tamam diyeceğim. Bunu yapmiyorsa ki düşük ihtimal birşeyleri kesin düzeltmeye yonelecektir. Ama sanmam.

Evet ondan uzatıyorum iste. Yoksa olabilirdi. Emin olmaliyim. Samimi hal biraz zor soğuğuz su an.

Bazen de diyorum acaba o ayrilirsa vicdan yapar ben ayrilayim diye mi yapıyor ki?

Sana karsi ilgisi alakasi nasil? Belki merak ettigi icin kizi uzaktan takip ediyordur diyecegim ama senin bu kadar uyarina ragmen, bu kadar uzuldugunu gormesine ragmen devam ediyorsa meraktan otesi de olabilir...

Sana karsi ilgisi alakasi nasil? Belki merak ettigi icin kizi uzaktan takip ediyordur diyecegim ama senin bu kadar uyarina ragmen, bu kadar uzuldugunu gormesine ragmen devam ediyorsa meraktan otesi de olabilir...

Yoo üzüldügumu hiç bilmiyor zaten en son bu konu 2 2.5 yil once geçmişti. Ve simdi bu sefer bildigimi bilmiyor ya da bilerek ben onu birakayim diye yapiyor. Ya kafamda kuruyorum ya da boyle.
Bana kizmadigi küs olmadığı zaman ilgilenir eglendirmeye calisir. Diğer durumda yüzüme bakmaz konusmaz. Ama hic sevdiğini söylemez ta da güzel kelimeler söylemez

umarim duzeltmeye yonelik hareket eder canim cunku o kiza duygularinin ask oldugunu dusunmuyorum,kiz zamaninda dogulu diye ailem istemez demis,terkedilmis..ee bide yasanmamis seyler var ortada ilgisi ona .

Bu evlilik sonu pek iç açıcı değil. .
Mutsuzsan ayrıl. .

Bazen cok mutsuzum ama onu sevdigimden huzurluyum. Sürekli tartışınca huzursuzum karışık..

umarim duzeltmeye yonelik hareket eder canim cunku o kiza duygularinin ask oldugunu dusunmuyorum,kiz zamaninda dogulu diye ailem istemez demis,terkedilmis..ee bide yasanmamis seyler var ortada ilgisi ona .

Kesin. icinde kalmis ya yasayamadiklari hala buyuzden aklındadir eger oyleyse.

Belki sadece 1 2 defa merak etti bakti. Ama nerden bileyim oncesi var bu durumun. Emin olamamki

Bazen erkekler takiyorlar yani benim esim öyle bi konu acmistim bende sürekli faceden birisine bakiyor esim diye sonra niye bakiyorsun deyince benim hic unutamayacağım birsey demisti sonra tekrar bakti yani nasıl deyim takintili gibi baya kustum falan simdi ona bakmıyor baska bir kıza takmis durumda valla deli gibi bende hic umursamiyorum sende hic takma eger kotu bir laf derse uzulen sen olacan

Evet canim okuyorum konularini. Ama yillar once 4 yıl aşık oldugu ve hevesini alamadigi biri olunca farkli oluyor herhangi birine baksin da istemem ama bu daha baska

Emin ol ayrılmak onun içinde o kadar kolay birşey olmayacak. Belkide senin gözün korksun, üstüne gidip hatalarını sorgulama diye yapıyordur. Hem madem ayrılmak istiyorsa neden çocuk istiyor.. yada çocuk istiyosa neden sürekli ayrılma lafı ediyor.. ah be bunları birde ona söylemek var.

Evet ikisini yan yana getirince garip geldi. O zaman ayrılmak istemiyor olmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…