eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
Para karşılığı seks yapıp arkadaşıyla yazışacak tıynette bir adamla evli kalacağıma sokakta kalırım, simit satarım, temizlik yaparım ama evli kalmam. Arkadaşıyla aynı kadını peşpeşe... yazamıyorum o kadar iğrenç

Neyin hesabını soracaksınız daha adam sürekli aldatıyor, size tecavüzde de bulunmuş ayrıca.. sizde hiç onur, gurur yok mu tecavüzcü adamla aynı yatakta uyuyup uyanıyorsunuz? Zaten sürekli aldatılıp yakalamışsın, adam madem onları görmedin bari bunu da görme der geçer yani.
Ohaaaa diyorum kusura bakmayın.

Boyle bir adamla nasil devam edebilir bir kadin peki? Adamda her turlu pislik varken neredeyse her konuda iliskinin mukemmel oldugunu vurgulamak nedir?

Konu sahibesi akılsız, aptal yazmak istemiyorum aklını toptan yitirmiş bence😶Ne mükemmel ilişkisi Allah aşkına aldatma var, cinsel şiddet var. Şaka gibi yani tecavüzcü bir iti mikemmel erkek diye yutturcak burda

Son düzenleme:
Arkadaşımı eşi surekli aldattı.
Kadın da biliyor ama ses etmıyor buna 😡
18 yıllık falan evliler.en son baya oldu arkadaşım hamile.adam bu kadına söz veriyor aldatmayacagim diye.dogumdan 2-3 gün önce kadını yine aldatıyor
Sonra kadın o sinirle, üzüntüyle bebeğini kaybediyor
Ne mi oldu
Adam hala karısını aldatıyor
Kadın hala bu adamla beraber.
16-17 yaşlarında kızları var
Adam bide sevgilisiyle yaşıyor arada eve gelip gidiyor

Kararı siz verin.
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin tum kadinlari.Allah kiymet bilen Allah korkusu olan sakatli insanlari cikarsin karsimiza.

Eski defterleri açtınız konu sahibini kaçırdınız.
Aşkolsun size, yine kendimiz çalıp kendimiz oynayacağız...
Ne umuyor acaba, aldattı ama çok harika bi ilişkimiz var deyince '' Oooo mükemmel ilişkiniz varsa daha ne, 2-3 kırığını da görmezden gel. Bak adam yürüdükçe testosteron damlatıyor, şu alfa bırakılır mı, başka kadınlara yem edilir mi? '' mi diycez?
😁

“eşim yapmış çıkmış” 🤮 eşiniz evet iğrenç ama sizin şu konuşma tarzınız daha bir iğrenç.

külleri bile kalmamış meseleyi açıp elinizden hiçbir şey gelmeyecek boş tartışmalar, icraatsiz konuşmalar, havada kalan meseleler, bağrıma basarım bu acıyılar,boşanamamlar....
İstiklal marşı, kapanış...

Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin tum kadinlari.Allah kiymet bilen Allah korkusu olan sakatli insanlari cikarsin karsimiza.
Bu duaya amin diyorum ama sadece duayla olmaz.
Azıcık aklını kullansın kadınlar, gözünü açsın.
Gözü kapalıysa buradaki konuları okusun,
ibret alsın.
Okusun veya bir meslek, zanaat öğrensin ki kimseye muhtaç olmasın.
Öbür türlü işimiz zor...

Bu duaya amin diyorum ama sadece duayla olmaz.
Azıcık aklını kullansın kadınlar, gözünü açsın.
Gözü kapalıysa buradaki konuları okusun,
ibret alsın.
Okusun veya bir meslek, zanaat öğrensin ki kimseye muhtaç olmasın.
Öbür türlü işimiz zor...

Konu sahibesi PhD, adam lise mezunuymuş eski mesajında gördüm. Diploma kafasızlığa çare değil maalesef😶 konu sahibesi çaresiz falan değil, acaip bir psikolojide. Berbat bir adama mükemmel ilişki diye yapışmış kalmış, burda da konu açıp milleti hasta ediyor işte🤦‍♀️

Son düzenleme:
neden hep burda konu açan birine dalga geçerek yaklaşıyorsunuz, geçmiş konuları araştırıyorsunuz. resmen kadın kadını aşağılıyor burada. çoğu yorumlar öyle. neler yaşandı neler oldu daha önce biliyor musunuz. eşini savunursun nasıl olsa demişsiniz beni geniş bulmuşsunuz. nerden biliyorsunuz? kim neler yaşıyor hangi şartlarda yaşıyor bilebilir misiniz? söylemeli miyim diye sordum mantıklı hareket etmek istedim. ondan hesap sormak istedim yaşamayan bilemezmiş demek ki sormak hata

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X