eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya benim de sevgilimin olumsuz yonleri var, ben de mesela sevgilimi savunmusumdur burada insanlar ona simarik dediginde vs. ama yani beni kiskaniyorsunuz yaraniz var falan ne alaka?

benim de sorunum vardi, yazdim, cozum onerileri geldi, benim kafama yatani yaptim buradan da akil alip. sorun cozuldu. ha cozmeyebilirdim de o zaman da ayrilirdim. ben hem sorunu cozmeyeyim hem de surekli dert yanayim, istedigim gibi yazmayana da cemkireyim diyorlar resmen. reelde cikmayan sesler burada cikiyor.

yine hafif anlattım mesajlar iğrenç zaten ben anlatıyorum ki durumu anlayın diye
mesajları görünce nasıl sakin kalabildiniz nasıl o an yüzüne vurmadınız hayret. sadece aldatma olayı değil bu aynı kadınla ev arkadaşıda birlikte olmuş anlıyor musunuz iğrençlik diz boyu. bu kadar şey sineye çekilmez o koca kapının önüne konur bana kalırsa.

ya ben anlayabiliyorum aslında sassy , konusahibi kabullenmemek için inkar ederken bize sarıyor, tekrar o adamla yatağa girebilmesi için makul bişeyler bulması lazım, o yüzden bizi harcıyor ahlaksızı kayırıyor. Senin söylediğin gibi farkındalığı olması için daha çok yolu ,çok çekeceği çile var. Senin benim gibi düşünse zaten ayrılır.

eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
boşanmayacaksan neyin hesabını sorucaksın allah aşkına. adamda sonra diyecek hesap sordu kızı ama sonra affetti ne yapsam affeder diyecek. ablan boşandı diye sen niye boşanamıyorsun? ailen aldatılıp evli kalmandan çok mu mutlu olur. boşanmak normal bir olay dünyanın sonu gibi davranmayın. şu an yaşadıklarınız normal değil.

Siz bu dönemde onun hayatında mıydınız?

ne mükemmel ilişki ama düşman başına

Ne demek nefes almasına müsade ediyorsun yani napsin adamı ortadan mi kaldırsın? Anlamadım ne demek istediğinizi?
Çoğunluk gülmüş bacım, sende gül geç iste mesajımda ciddi bir anlam yok. Yani ben o mesajları görsem uyumasına müsade etmez bir guzel saydırır girişirdim adama.

kendilerine saygıları yok. kendine azıcık saygısı olan insanın bu durumda ne yapacağı bellidir. kendi iğrenç kocalarının yaptığı pislikleri bütün erkekler yapıyor zannediyorlar ya bir de...

Açıksözlülüğünün alnından öpesim geldi valla

haha çokta utanır ya ayrıca olayı çok hafife alıyorsunuz şok oldum. böyle bir olayda yapılacak şey utandırmak mı sizce gerçekten
Bayanin ayrilmak istemedigini dusunuyorum o yonde bir sey soylememis. Ben hafife almiyorum boyle bisey benim acimdan bir facia ama cekindigini dusunuyorum soylemek istemiyorsa en azindan bir gonderme yapmali. Ben tutamazdim icimde oyle hic birsey yokmus gibi durcagina en azindan bari bunu yapsin bence boyle bisey kabul edilemez ama kadin ya ayrilmiycaksa

o adamın utanması olsa yaptıklarını yapmazdı zaten o yüzden onu utandırmaya çalışmak boşa çaba.

Sizin nick'inizi hic unutmuyorum cunku apacik cinsel siddet gormustunuz ve size sayfalarca anlatmamiza ragmen esinizi savunmustunuz. 'Dur' dediginizde durmayan, iliskide riza kavramini bilmeyen -ki size o zaman cok anlatmaya calismistim evli olmaniz her an rizaniz var demek degildir, karsi taraf dur dediginde durulmalidir diye- bir kocaniz oldugunu icinize sindiriyorsunuz da aldatilmayi mi sindiremeyeceksiniz? Size saygi duymuyor iste esiniz belli. Bosanmayacaksaniz konusunu acmayin.

Dogru uslubumuz yanlis kocasi gibi soylemeliyiz ki belki lafimiz dinlenir.. "ulan bu karı da ne bicim karı yav yapmadigim kalmadi hala iki gozyasima devam ediyor demek ki istedigi bu oyleyse aynen devam rahat rahat oh".. gibi
. O pislik daha argo sekilde aklından gecirip daha agzi bozuk sekilde anlatiyordur arkadasina.. " ulan ... yapa yapa mahvettim ama hala gitmiyor demek ki boyle erkek seviyor bunlar diye anlatiyordur.. siz susup oturdukca erkekler boyle erkek sevdiginizi dusunup daha da azitiyorlar

Eşinizden boşanma düşünceniz yoksa yüzleşmeyin, beklemediğiniz bir tepki de görebilirsiniz mesela yüzsüzlük yapabilir. Affettiginiz için bir sonraki sefere bunun rahatlığını yaşayabilir

Aynen aynen isimleri gözümun önünde dönüyor kaç gündür hep aynı kişiler
Gül gül kocan seni kıtır kıtır kestiginde de son nefesinde boyle gulmeye devam edersin artık covukların başında aģlarken.. burda bosuna aciyip.üzülup sayfalarca yorum yazan akıl verip yol göstermeye calışan insanlara yazık

Tek tek isim sayarım yani öyle seçilmiş kişiler bunlar :) yaraları bizlerden çok daha büyük ona eminim.

Bence siz o isimler harici bir grup kurun kendinize birbirinizin leş kocalarını aklayın. Biz de kendi aramızda neyin ne olduğunu görebilen, objektif ve akıl sağlığı yerinde olan kadınlar olarak sizin gibi umutsuz vakalara yardım edecez diye kendimizi paralamayalım. İnsaf yahu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…