- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
ya benim de sevgilimin olumsuz yonleri var, ben de mesela sevgilimi savunmusumdur burada insanlar ona simarik dediginde vs. ama yani beni kiskaniyorsunuz yaraniz var falan ne alaka?Ehehe şu adamı kim ne yapsın ya , umarım hayat boyu karşılaşmayız. Konusahibi aslında aklı başında bi kadın ama hiçbir anlamda kendisine denk olmayan bu hanzo sözkonusu olunca enterasan bi şekilde savunmaya geçiyor, aşık filan mı anlamadım
Eş...ği süren gazına katlanırmış. Daha da ne desek boşİster sindirerek okusun, ister yatarak ister kalkarak ister parende atarak... Faydasız. Koca kıymetli bi kere.
mesajları görünce nasıl sakin kalabildiniz nasıl o an yüzüne vurmadınız hayret. sadece aldatma olayı değil bu aynı kadınla ev arkadaşıda birlikte olmuş anlıyor musunuz iğrençlik diz boyu. bu kadar şey sineye çekilmez o koca kapının önüne konur bana kalırsa.yine hafif anlattım mesajlar iğrenç zaten ben anlatıyorum ki durumu anlayın diye
ya benim de sevgilimin olumsuz yonleri var, ben de mesela sevgilimi savunmusumdur burada insanlar ona simarik dediginde vs. ama yani beni kiskaniyorsunuz yaraniz var falan ne alaka?
benim de sorunum vardi, yazdim, cozum onerileri geldi, benim kafama yatani yaptim buradan da akil alip. sorun cozuldu. ha cozmeyebilirdim de o zaman da ayrilirdim. ben hem sorunu cozmeyeyim hem de surekli dert yanayim, istedigim gibi yazmayana da cemkireyim diyorlar resmen. reelde cikmayan sesler burada cikiyor.
boşanmayacaksan neyin hesabını sorucaksın allah aşkına. adamda sonra diyecek hesap sordu kızı ama sonra affetti ne yapsam affeder diyecek. ablan boşandı diye sen niye boşanamıyorsun? ailen aldatılıp evli kalmandan çok mu mutlu olur. boşanmak normal bir olay dünyanın sonu gibi davranmayın. şu an yaşadıklarınız normal değil.eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
Siz bu dönemde onun hayatında mıydınız?1 yıl öncesine ait iğrenç mesajlar gördüm arkadaşıyla bekar evinde kalıyordu ve eşim yapmış çıkmış sonra mesajda hala orda mı diyor eşim arkadaşına. arkadaşı da diyor ki karıyı maffetmişsin diyor o da iki posta attım diyor eşimde geliyim yine salmayacam diyor şuan eşim uyuyor çok kötüyüm. ve eşimle her zaman aramız çok iyiydi söylemeli miyim sizce
Kapida kuyruga girmisler resmen.dimi sadece aldatma olayı da değil. bir de böyle bir iğrençlik var.
ne mükemmel ilişki ama düşman başınaŞöyle bir konunuzu buldum..nasıl ki daha sevgiliyken boynuzlarinizi parlatip nisanlandiysaniz şimdi de aynısını yapabilrisiniz. Zaten yine yeminler edip sizi ikna edecektir. Siz de "bu mükemmel ilişkiyi bırakıp gitmek istemiyorum. Ona inandım" deyip affedip yeni bir boynuzlu konu açana kadar mutluluğun keyfini süreceksiniz. Belki o arada hamile kalırsınız,mis gibi bahaneniz olur 'ben o kadar onursuz muyum, neye katlaniyorsam evladım babasız kalmasın diye' dersiniz, en azından eşinizden dostunuzdan birkaç hak veren çıkar bu pasifliginize
Çoğunluk gülmüş bacım, sende gül geç isteNe demek nefes almasına müsade ediyorsun yani napsin adamı ortadan mi kaldırsın? Anlamadım ne demek istediğinizi?
kendilerine saygıları yok. kendine azıcık saygısı olan insanın bu durumda ne yapacağı bellidir. kendi iğrenç kocalarının yaptığı pislikleri bütün erkekler yapıyor zannediyorlar ya bir de...Aslında kendileri de bal gibi biliyorlar kocalarını, ancak ayrılmak istemiyorlar kim uğraşacak yeni hayatla? Alışılan eziyeti çekmek daha kolay tabi. Ondan bu çıplak gerçeği, giydire giydire kabul edip oturuyorlar. Giydirmeleri gerekiyor çünkü kabul edilebilecek hale getirmeleri gerekiyor, yoksa o çıplak gerçekle bakışarak ömür geçmez.
Aldattı mı? Her erkek aldatır/Bi seferlik/Kadın çeldi aklını/Çok eskiden olmuş bla bla... Giydir üstüne, inkar et kabullen otur.
Dövdü- hırpaladı-aşağıladı mı? Başka bi şeye sinirliydi ya/İyiyken çok iyi/Bir kere oldu/Bazen oluyor kim sinirlenmiyor ki/Kaynanam kışkırttı onun yüzünden... Yine uygun giysiler bul, kabulü kolaylaştır otur.
Tecavüz mü etti? Evliyiz zaten karısıyım/Bilemedi o an duymadı/Kendine hakim olamaması normal çünkü erkek... Yine ve yine otur.
Çok iyi biliyorsunuz siz, bal kaymak gibi biliyorsunuz kocalarınızın ne mal olduklarını.
Oturasınız varsa oturun yanlarında, ama kendinizi iknaya, gerçeği inkara kullandığınız saçmalıkları buralarda paylaşınca, tepki alıyorsunuz diye de sızlanmayın. Onları ancak kendinize yedirirsiniz ite kaka.
Açıksözlülüğünün alnından öpesim geldi vallaablacim sen ne istiyorsun burasi kocalari ovme kulubu mu? bok gibi karakterde adamlari yaziyorsunuz, sizi ailesine ezdiren, siddet uygulayan, cinsel anlamda yetersiz, size kendinizi kotu hissettiren insanlardan bahsediyorsunuz biz de sizi dusunup e bosan bununla hayat mi gecer kendine yazik diyoruz sonra sizi mi kiskaniyor oluyoruz yani?
nesini kiskaniyim ya veya neye yaram olsun? madem kocalarinizi ovdurmek istiyorsunuz tamam kocasi berbat olanlar toplanin bir konu acin, bugun kayinvalidem bana boyle dedi esim de ona hak verdi diye yazin digeri de seni alkislasin. o yazsin kocam bugun agzimi kirdi diye sen de ona tamam canim gece yatakta biraz cilve yap de o seni alkislasin. huyunuz bu sonra sizin gibi olmayan insana kiziyorsunuz. hayret bir seysiniz ya bu kadar kotu insanlar varsa burada konu acma.
Bayanin ayrilmak istemedigini dusunuyorum o yonde bir sey soylememis. Ben hafife almiyorum boyle bisey benim acimdan bir facia ama cekindigini dusunuyorum soylemek istemiyorsa en azindan bir gonderme yapmali. Ben tutamazdim icimde oyle hic birsey yokmus gibi durcagina en azindan bari bunu yapsin bence boyle bisey kabul edilemez ama kadin ya ayrilmiycaksahaha çokta utanır yaayrıca olayı çok hafife alıyorsunuz şok oldum. böyle bir olayda yapılacak şey utandırmak mı sizce gerçekten
o adamın utanması olsa yaptıklarını yapmazdı zaten o yüzden onu utandırmaya çalışmak boşa çaba.Bayanin ayrilmak istemedigini dusunuyorum o yonde bir sey soylememis. Ben hafife almiyorum boyle bisey benim acimdan bir facia ama cekindigini dusunuyorum soylemek istemiyorsa en azindan bir gonderme yapmali. Ben tutamazdim icimde oyle hic birsey yokmus gibi durcagina en azindan bari bunu yapsin bence boyle bisey kabul edilemez ama kadin ya ayrilmiycaksa
Mayış alıyoruz mayıış bu boru değil..hemide dolar üzerindenboşandırabildikleri her kadın için inanılmaz mutlu oluyorlar.
Dogru uslubumuz yanlis kocasi gibi soylemeliyiz ki belki lafimiz dinlenir.. "ulan bu karı da ne bicim karı yav yapmadigim kalmadi hala iki gozyasima devam ediyor demek ki istedigi bu oyleyse aynen devam rahat rahat oh".. gibiDer ama deme şekli var. Konu sahipleri bazı gerçekleri kendilerinden saklıyorlar çünkü görmek acı. Ama burda kimsenin görevi yangına körükle gitmek değil. Evet gerçek söylenir ama üslubuyla söylenir.
Gül gül kocan seni kıtır kıtır kestiginde de son nefesinde boyle gulmeye devam edersin artık covukların başında aģlarken.. burda bosuna aciyip.üzülup sayfalarca yorum yazan akıl verip yol göstermeye calışan insanlara yazıkAynen aynen isimleri gözümun önünde dönüyor kaç gündür hep aynı kişiler
Tek tek isim sayarım yani öyle seçilmiş kişiler bunlar :) yaraları bizlerden çok daha büyük ona eminim.