- 19 Mayıs 2020
- 46.470
- 207.897
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Kimsenin kabul etmeyeceği sapkın fantazilerini parası ile yapan bulurlar tamam da.... Bi gün ya parası olmaz ya da yapacak biri.. O zaman korkarım işte.Yani iki tarafın kabul ettiği fanteziyi iğrenç bulamam ben onları bağlar
Ama o kadın muhabbetinde kadına bunu para vererek kabul ettirdiklerini düşünüyorum
tabi kadın kabul etmemiş ve zorla tutmuşlarsa o ayrı umarım öyle bir şey değildir
ki konu sahibinin kocası konu sahibine de istemediği şeyleri yapmıştı bu benim için tecavüzdür
Hic potansiyel tecavuzcu aldatan ahlak yoksunu bi kocam olmamisti. Asiri kiskaniyorum sahsen ben.bosanma arefesinde olan insan gelip buraya sizin yaraniz var o yuzden bana bosan diyorsunuz der mi? kizlar sagolun bu kadar destek oldunuz vs der en azindan. cani bosanmak istemiyor ki. bosanacagim dedigi gun bile kocasina iftar hazirladi. gecsinler bunlari ya sanki zorla biz evlendirdik zorla biz bosandiriyoruz.
bir konu acarsin onlarca yorum gelir, aklina yatani yaparsin. kafana uymayana da tesekkur eder gecersin. millet buna zaman ayirmis yazmis, simdi de siz beni kiskaniyorsunuz, yaraniz var diyor. komedi gibi.
İroniydi yabosanma arefesinde olan insan gelip buraya sizin yaraniz var o yuzden bana bosan diyorsunuz der mi? kizlar sagolun bu kadar destek oldunuz vs der en azindan. cani bosanmak istemiyor ki. bosanacagim dedigi gun bile kocasina iftar hazirladi. gecsinler bunlari ya sanki zorla biz evlendirdik zorla biz bosandiriyoruz.
bir konu acarsin onlarca yorum gelir, aklina yatani yaparsin. kafana uymayana da tesekkur eder gecersin. millet buna zaman ayirmis yazmis, simdi de siz beni kiskaniyorsunuz, yaraniz var diyor. komedi gibi.
Durmaz da parayla yaptığı kadına fantezi dersin fazla para verirsin falan bunu öyle bağlarsın
Ama direkt hanş tecavüz değildir bence
kxjdsj giden arkadaşlarım var çilekçiğim fantezik konuşmalar bunlar
Ay şu bölümü alintilayayim da okumak isteyen ama gözünden kaçanların tekrar okumasi icin bir hayır işleyeyim Irmizan Irmizankocasını gözünde az da olsa aklayıp evliliğine devam edecek bir sebep arıyor
sebep arıyorsa da konu açması zaten saçma
Pasif agresifler çünkü kocalarına göstermek istedikleri tepkileri gösteremiyorlar bence
Bende aldatıldığımi ayrıldıktan sonra öğrendim bende başka sorunlarda vardı
Burda bazı şeyleri diyoruz ya şöyle yapin böyle yapın diye bazı sözlerimiz yada kendi adıma diyeyim benim.dediklerim bazılarının hoşuna gitmiyor oysa yaşanmışlık var
Bizler yada ben o acıları yaşadım geçti sizlerde boyle yapmayın erken davranın kendinizi eztdirmeyin bosa zamanınızı harcamayın düzelmez diye bas bas bağırarak yazıyorum oysa başka yorumlanıyor
Bende yaşanmışlık var burdaki çoğu insanda.oldugu gibi tecrübe var
Hani denir ya siz giderken ben geliyordum diye aynen öyle
Herkesin öyle yada böyle aklı başına geliyor ER yada geç ama daha az acıyla daha az üzüntüyle atlassinlar inşallah ne diyelim
Hoşuna gitmiyenlerinde keyfi bilir
Burda bazı şeyleri diyoruz ya şöyle yapin böyle yapın diye bazı sözlerimiz yada kendi adıma diyeyim benim.dediklerim bazılarının hoşuna gitmiyor oysa yaşanmışlık var
Bizler yada ben o acıları yaşadım geçti sizlerde boyle yapmayın erken davranın kendinizi eztdirmeyin bosa zamanınızı harcamayın düzelmez diye bas bas bağırarak yazıyorum oysa başka yorumlanıyor
Herkesin öyle yada böyle aklı başına geliyor ER yada geç ama daha az acıyla daha az üzüntüyle atlassinlar inşallah ne diyelim
Tmm ablaKadın belli ki o anın duygu karışıklığıyla yazıyor, anlatma tarzı ne alaka?! Yapılanı mı yumuşatacaktı sizin için?! İnsaf ya!
1 yıl öncesine ait iğrenç mesajlar gördüm arkadaşıyla bekar evinde kalıyordu ve eşim yapmış çıkmış sonra mesajda hala orda mı diyor eşim arkadaşına. arkadaşı da diyor ki karıyı maffetmişsin diyor o da iki posta attım diyor eşimde geliyim yine salmayacam diyor şuan eşim uyuyor çok kötüyüm. ve eşimle her zaman aramız çok iyiydi söylemeli miyim sizce
Umarım fantezidir çilek cidden bu daha iyi olurYa yok, zorla alıkoymuyorlardır zaten. Ama normal bir seks de yaşanmamış bence.
Parayla kadın çağıran ona her istediğini yapabileceğini düşünür, kadının ne hissettiği umurunda olmaz bence. Normal başlayıp sonra tecavüze dönen olaylar da vardır muhakkak. İlla kadını bağlayıp zorla tutmaları gerekmiyor.
E adamın eşine yaptıkları da ortada. Büyük ihtimalle kadının travma yaşadığı bir ilişki olmuştur.
Valla arkadaşım ben evlendim evlenmişe döndüm tam 20 gün evli kaldım bunu kaç kere yazdim adam ortadan kayboldu 5bay sonra tel açtı neler oldu neler oldu evet çok acı çektim kimbilir neler yaşadılar deniyor aynen neler yaşadım ben ohoooo bir anlatsam damdan değil uçurumdan düştümhayır yani damdan düştük de anlatıyoruz
siz düşmeyin diyoruz
hala onlar daha kötüsü yaşamıştır da bla bla
he işte yaşadık arkadaş da o yüzden akıl veriyoruz
Bide şu var bunları kadın yapsa kadının adı o... oluyorken erkeklerin yaptığı ne yapalım canım aldatmayan erkek olurmu hiççccccBen de aldatıldım. Eski sevgilimdi, benim evimde gizli gizli birlikte olmuşlardı bi de kadınla. Canım ne kadar yanmıştı çok iyi hatırlıyorum. Ama hayatımdan çıkarmakta bir dakika bile tereddüt etmedim, geri döndü yalvardı yine de istemedim. Neden başka birinin de aynı acıları yaşamasını isteyeyim ki? Kimse buna katlanmak zorunda değil. Başkasıyla evliyim, kocam yapsın boşamakta da bir dakika tereddüt etmem.
Boşanmayacaksanız hiç yüz göz olmayın. Nasıl olsa beni affediyor deyip daha rahat bir şekilde aldatır.eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki