eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin sizinle başlayan bi cinsel ilişkisinde siz durmasını istemiştiniz eşiniz de rızanız olmadan devam etmişti, şurda sayfalarca bu cinsel şiddet demiştik de eşinizi övmüştünüz, eşiniz beş para etmez belli ki. Aynı kadınla peşpeşe birlikte olmak ne demek , midesi almaz insanın, bu adam çok rahatsız edici

Aslında kendileri de bal gibi biliyorlar kocalarını, ancak ayrılmak istemiyorlar kim uğraşacak yeni hayatla? Alışılan eziyeti çekmek daha kolay tabi. Ondan bu çıplak gerçeği, giydire giydire kabul edip oturuyorlar. Giydirmeleri gerekiyor çünkü kabul edilebilecek hale getirmeleri gerekiyor, yoksa o çıplak gerçekle bakışarak ömür geçmez.

Aldattı mı? Her erkek aldatır/Bi seferlik/Kadın çeldi aklını/Çok eskiden olmuş bla bla... Giydir üstüne, inkar et kabullen otur.

Dövdü- hırpaladı-aşağıladı mı? Başka bi şeye sinirliydi ya/İyiyken çok iyi/Bir kere oldu/Bazen oluyor kim sinirlenmiyor ki/Kaynanam kışkırttı onun yüzünden... Yine uygun giysiler bul, kabulü kolaylaştır otur.

Tecavüz mü etti? Evliyiz zaten karısıyım/Bilemedi o an duymadı/Kendine hakim olamaması normal çünkü erkek... Yine ve yine otur.

Çok iyi biliyorsunuz siz, bal kaymak gibi biliyorsunuz kocalarınızın ne mal olduklarını.
Oturasınız varsa oturun yanlarında, ama kendinizi iknaya, gerçeği inkara kullandığınız saçmalıkları buralarda paylaşınca, tepki alıyorsunuz diye de sızlanmayın. Onları ancak kendinize yedirirsiniz ite kaka.

Ya ben çok üzüldüm, bahsettikleri kadından sanki tecavüz eder gibi konuşmuşlar. Konu sahibi kadının kim olduğunu öğrenmeye çalışsın bence. Şok oldum okurken. Olayın altından başka şeyler çıkabilir. Umarım konu fake falandır.
yok kadının orda uyuduğundan ve gittiğinden bahsediyorlar para vermişler

ablacim sen ne istiyorsun burasi kocalari ovme kulubu mu? bok gibi karakterde adamlari yaziyorsunuz, sizi ailesine ezdiren, siddet uygulayan, cinsel anlamda yetersiz, size kendinizi kotu hissettiren insanlardan bahsediyorsunuz biz de sizi dusunup e bosan bununla hayat mi gecer kendine yazik diyoruz sonra sizi mi kiskaniyor oluyoruz yani?

nesini kiskaniyim ya veya neye yaram olsun? madem kocalarinizi ovdurmek istiyorsunuz tamam kocasi berbat olanlar toplanin bir konu acin, bugun kayinvalidem bana boyle dedi esim de ona hak verdi diye yazin digeri de seni alkislasin. o yazsin kocam bugun agzimi kirdi diye sen de ona tamam canim gece yatakta biraz cilve yap de o seni alkislasin. huyunuz bu sonra sizin gibi olmayan insana kiziyorsunuz. hayret bir seysiniz ya bu kadar kotu insanlar varsa burada konu acma.
Kötü insan sensin mesela :) üstüne alınanların hepsi evet kötü insansınız. İsteyen eşiyle istediği derdi yazar. Ama sen istediğini söyleyemezsin ? Yapıcı yorumlar illa övgü içermez. Doğruyu söylemenin birçok şekli var.
Bir akıllı siz misiniz, derdi olan herkes mi aptal?

Aslında kendileri de bal gibi biliyorlar kocalarını, ancak ayrılmak istemiyorlar kim uğraşacak yeni hayatla? Alışılan eziyeti çekmek daha kolay tabi. Ondan bu çıplak gerçeği, giydire giydire kabul edip oturuyorlar. Giydirmeleri gerekiyor çünkü kabul edilebilecek hale getirmeleri gerekiyor, yoksa o çıplak gerçekle bakışarak ömür geçmez.

Aldattı mı? Her erkek aldatır/Bi seferlik/Kadın çeldi aklını/Çok eskiden olmuş bla bla... Giydir üstüne, inkar et kabullen otur.

Dövdü- hırpaladı-aşağıladı mı? Başka bi şeye sinirliydi ya/İyiyken çok iyi/Bir kere oldu/Bazen oluyor kim sinirlenmiyor ki/Kaynanam kışkırttı onun yüzünden... Yine uygun giysiler bul, kabulü kolaylaştır otur.

Tecavüz mü etti? Evliyiz zaten karısıyım/Bilemedi o an duymadı/Kendine hakim olamaması normal çünkü erkek... Yine ve yine otur.

Çok iyi biliyorsunuz siz, bal kaymak gibi biliyorsunuz kocalarınızın ne mal olduklarını.
Oturasınız varsa oturun yanlarında, ama kendinizi iknaya, gerçeği inkara kullandığınız saçmalıkları buralarda paylaşınca, tepki alıyorsunuz diye de sızlanmayın. Onları ancak kendinize yedirirsiniz ite kaka.
Hay elinize sağlık🙋🏻‍♀️
Bide hepsi özünde iyi insan!

Eşinizin sizinle başlayan bi cinsel ilişkisinde siz durmasını istemiştiniz eşiniz de rızanız olmadan devam etmişti, şurda sayfalarca bu cinsel şiddet demiştik de eşinizi övmüştünüz, eşiniz beş para etmez belli ki. Aynı kadınla peşpeşe birlikte olmak ne demek , midesi almaz insanın, bu adam çok rahatsız edici
😶😶😶😶😶😶😶😶

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

Yok artık. Konu sahibi cinsel şiddet mi görmüş? Bak hakikaten üzüldüm şimdi
😪😪😪😪😪😪😪😪

yok kadının orda uyuduğundan ve gittiğinden bahsediyorlar para vermişler
hayat kadınları gözümde hırsızlardan bile şerefli insanlardır
bir şekilde o hayata itilmişler maalesef
ya onlara giden erkekler
işte onlar iğrençler
başka bir kadının çaresizliğinden faydalanıyorlar

Ay biri bu yaziyi konu girişine tuttursun ya🤪

😶😶😶😶😶😶😶😶

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

Yok artık. Konu sahibi cinsel şiddet mi görmüş? Bak hakikaten üzüldüm şimdi
😪😪😪😪😪😪😪😪
Evet yaşadığımı hazmedemiyorum eşime karşı sıcak davranamıyorum, kırgınım diye anlatmıştı önceki konusunda. Tabi cinsel şiddet deyince ahlaksız herifi korumaya geçti bize sardı sanırsam. En son biz kabahatliydik.

Kötü insan sensin mesela :) üstüne alınanların hepsi evet kötü insansınız. İsteyen eşiyle istediği derdi yazar. Ama sen istediğini söyleyemezsin ? Yapıcı yorumlar illa övgü içermez. Doğruyu söylemenin birçok şekli var.
Bir akıllı siz misiniz, derdi olan herkes mi aptal?
hepimizin derdi var, hepimiz yeri geldiginde hayatimizdaki insanlardan dert yaniyoruz burada veya birbirimize ozelden. ama derdi cozmek yerine cozum onerisi sunana cemkirirsen aynen o dediginden olursun. e benim akilli oldugumu bilmeyen yok zaten. :)

1 yıl öncesine ait iğrenç mesajlar gördüm arkadaşıyla bekar evinde kalıyordu ve eşim yapmış çıkmış sonra mesajda hala orda mı diyor eşim arkadaşına. arkadaşı da diyor ki karıyı maffetmişsin diyor o da iki posta attım diyor eşimde geliyim yine salmayacam diyor şuan eşim uyuyor çok kötüyüm. ve eşimle her zaman aramız çok iyiydi söylemeli miyim sizce
Böyle pislikle aynı yatağa girebilecek mideye de ne denir bilemedim . Şöyle düşün o senin kızın olsaydı ne yapardin. Çünkü kimse böyle biseyi isteyerek kabul etmez zorla yaptırırlar . Çocuğun yoksa boşa gitsin s.. yoksununu

Evet yaşadığımı hazmedemiyorum eşime karşı sıcak davranamıyorum, kırgınım diye anlatmıştı önceki konusunda. Tabi cinsel şiddet deyince ahlaksız herifi korumaya geçti bize sardı sanırsam. En son biz kabahatliydik.
aynen orada da kabak en cok bana patlamisti hddkdhdkdh sanki kocalarini bunlara kotuleyip ayirip sonra kendime alicam.

Sanirim konu sahibi cok fazla olay yaşamış. Sağlıklı bakamıyor olaylara. Kendince çırpınıyor. Keske yazilanlari biraz sindirerek okusa.

Sanirim konu sahibi cok fazla olay yaşamış. Sağlıklı bakamıyor olaylara. Kendince çırpınıyor. Keske yazilanlari biraz sindirerek okusa.
İster sindirerek okusun, ister yatarak ister kalkarak ister parende atarak... Faydasız. Koca kıymetli bi kere.

aynen orada da kabak en cok bana patlamisti hddkdhdkdh sanki kocalarini bunlara kotuleyip ayirip sonra kendime alicam.

Ehehe şu adamı kim ne yapsın ya , umarım hayat boyu karşılaşmayız. Konusahibi aslında aklı başında bi kadın ama hiçbir anlamda kendisine denk olmayan bu hanzo sözkonusu olunca enterasan bi şekilde savunmaya geçiyor, aşık filan mı anlamadım 😒

Evlenincede aldatir mi bilmem.Arakadasin dedigi hibi ayrilmayacaksaniz baskasindan ornek gosterir gibi Ya ne serefsizler var askim bugun tv de gordum kadin nisanlilik doneminde aldatilmis adamin cirkin cirkin konusmalarini yok 2 3 posta yaptim sadece gibi yorumlari vardi.Sen iyiki serefine duskun bir insansin bu konuda cok sansliyimki Allah korkun var de ve utandir onu
haha çokta utanır ya :KK70: ayrıca olayı çok hafife alıyorsunuz şok oldum. böyle bir olayda yapılacak şey utandırmak mı sizce gerçekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X