- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Bunlarin konularina kimse yorum yazmayacak vallahi bak.. gelsin yazsin derdini başında çatlayana kadar beklesin konusunun 0 yorumla gitsinler.. konu acip dertleşip rahatlayamasinlarhepimizin derdi var, hepimiz yeri geldiginde hayatimizdaki insanlardan dert yaniyoruz burada veya birbirimize ozelden. ama derdi cozmek yerine cozum onerisi sunana cemkirirsen aynen o dediginden olursun. e benim akilli oldugumu bilmeyen yok zaten. :)
Şom ağzını hayra aç ileri gidiyorsun çocuklarımı ağzına bu şekilde alamazsinGül gül kocan seni kıtır kıtır kestiginde de son nefesinde boyle gulmeye devam edersin artık covukların başında aģlarken.. burda bosuna aciyip.üzülup sayfalarca yorum yazan akıl verip yol göstermeye calışan insanlara yazık
Cocuklarina moktan hayati yaşatan ben degilim kotü sekilde de almadim agzima... o cocuklara o mok babayi musallat edip en buyuk kotulugu yapan sensin.. gercekler isine gelmiyo herhalde cok guzel gülüyordun işte demin bende kotu birsey mi dedim kesilirken de gülersin böyle cocuklarin başında aglarken yukardaki mesajdaki gibi gülersin bol bolŞom ağzını hayra aç ileri gidiyorsun çocuklarımı ağzına bu şekilde alamazsin
Şom ağız degil o gercekler siddetin sonu birakmadigin surece mezardir canim ister işine gelsin ister gelmesin.. insan bosanamiyorsa bile leş kocasini savunmaz en azindan degil mi..Şom ağzını hayra aç ileri gidiyorsun çocuklarımı ağzına bu şekilde alamazsin
Ne çok güzel gülücem sinirlerim boşaldı o an.. Kesilirsem o benim sorunum tamam mı bana bı daha yorum yazma zaten göz ardı ediyorum seni..Cocuklarina moktan hayati yaşatan ben degilim kotü sekilde de almadim agzima... o cocuklara o mok babayi musallat edip en buyuk kotulugu yapan sensin.. gercekler isine gelmiyo herhalde cok guzel gülüyordun işte demin bende kotu birsey mi dedim kesilirken de gülersin böyle cocuklarin başında aglarken yukardaki mesajdaki gibi gülersin bol bol
Senin sorununsa burda yazip milletin vaktini alma o xaman insanlar üzülüp sana yol göstermeye calışırken sadece senin sorunun olmuyor kusura bakma.. insanlar o cvplarda sana zamanlarini fikirlerini üzütulerini harcıyorlar, utanmiyor musun o insanlarla dalga gecip gülmeye.. sinirine gelip gülmüş müş.. resmen insanlarin yaxdiklari yorumlar işine gelmediği için dalga geciyorsun bu da senin haddine degil.. insanlarin hayatina karismasini istemiyorsan fikirlerini de zamanlarini da istemeyeceksinNe çok güzel gülücem sinirlerim boşaldı o an.. Kesilirsem o benim sorunum tamam mı bana bı daha yorum yazma zaten göz ardı ediyorum seni..
Ee inandınız mı? Gaipten biri geldi eşinin telefonundan mı yazdı?eşim kabul etmedi o mesajları kesinlikle seni aldatmadım diyor ve saatlerdir birçok şey yaşadık.
Aldatmadiysa kuzeni mi yazmış o mesajları eşinizin yerine ya da geyik mi yapmışlar arkadaşıyla arasında? Hangisinin söyledi eşiniz? Yoksa başka dahiyane bir sebebi mi bağladı o mesajları merak ettim.söylenenlerde doğruluk payı var söylemeli miyim dedim çünkü ilk olarak boşanmayı hiç aklıma getirmedim. söylememem gerektiği bu noktada doğruydu. bu arada ben öğrendiysem asla söylemeden yapabilecek biri de değilim bugün söylemesem yarın söylerdim. ve söyledim.
ama bazıları öyle bir yazıyor ki burada yazan kişinin psikolojisi bozuk olsa gider intihar eder öyle aşağılıyorsunuz resmen. buradaki kimdir nasıl bir psikolojidedir bilmeden. benimde bazı yönlerden psikolojim iyi değil. ama anlayabiliyorum ben olsam belki başkasına bu kadar kırıcı yazmam ama aklımdan geçirirdim bu arada eşim kabul etmedi o mesajları kesinlikle seni aldatmadım diyor ve saatlerdir birçok şey yaşadık.
Heralde inkar edecek, bak dua et inkar ediyor. İnan ve otur yerine artık. Ya '' Yaptıysam yaptım, sana hesap mı vericem kalk çay koy. '' demediğine şükret. Hala utanması arlanması kalmış bir kıymık. Daha fazla yüzgöz olma, o da harcanmasın.söylenenlerde doğruluk payı var söylemeli miyim dedim çünkü ilk olarak boşanmayı hiç aklıma getirmedim. söylememem gerektiği bu noktada doğruydu. bu arada ben öğrendiysem asla söylemeden yapabilecek biri de değilim bugün söylemesem yarın söylerdim. ve söyledim.
ama bazıları öyle bir yazıyor ki burada yazan kişinin psikolojisi bozuk olsa gider intihar eder öyle aşağılıyorsunuz resmen. buradaki kimdir nasıl bir psikolojidedir bilmeden. benimde bazı yönlerden psikolojim iyi değil. ama anlayabiliyorum ben olsam belki başkasına bu kadar kırıcı yazmam ama aklımdan geçirirdim bu arada eşim kabul etmedi o mesajları kesinlikle seni aldatmadım diyor ve saatlerdir birçok şey yaşadık.
sebep söylemiyor hatırlamıyorum diyor arkadaşını aradı o da açmadı daha. itiraf etsin diye saatlerce mesajları okudum yorumladım bak düzgün yalan söyle güzel bir bahane bul dedim. ama yok tek söylediği hatırlamıyorum demek, bunu çözücem demek ve yemin etmek, hiçbirşey eskisi gibi olmayacak benden nefret edeceksin diye ağladı.Aldatmadiysa kuzeni mi yazmış o mesajları eşinizin yerine ya da geyik mi yapmışlar arkadaşıyla arasında? Hangisinin söyledi eşiniz? Yoksa başka dahiyane bir sebebi mi bağladı o mesajları merak ettim.
Aslında kendileri de bal gibi biliyorlar kocalarını, ancak ayrılmak istemiyorlar kim uğraşacak yeni hayatla? Alışılan eziyeti çekmek daha kolay tabi. Ondan bu çıplak gerçeği, giydire giydire kabul edip oturuyorlar. Giydirmeleri gerekiyor çünkü kabul edilebilecek hale getirmeleri gerekiyor, yoksa o çıplak gerçekle bakışarak ömür geçmez.
Aldattı mı? Her erkek aldatır/Bi seferlik/Kadın çeldi aklını/Çok eskiden olmuş bla bla... Giydir üstüne, inkar et kabullen otur.
Dövdü- hırpaladı-aşağıladı mı? Başka bi şeye sinirliydi ya/İyiyken çok iyi/Bir kere oldu/Bazen oluyor kim sinirlenmiyor ki/Kaynanam kışkırttı onun yüzünden... Yine uygun giysiler bul, kabulü kolaylaştır otur.
Tecavüz mü etti? Evliyiz zaten karısıyım/Bilemedi o an duymadı/Kendine hakim olamaması normal çünkü erkek... Yine ve yine otur.
Çok iyi biliyorsunuz siz, bal kaymak gibi biliyorsunuz kocalarınızın ne mal olduklarını.
Oturasınız varsa oturun yanlarında, ama kendinizi iknaya, gerçeği inkara kullandığınız saçmalıkları buralarda paylaşınca, tepki alıyorsunuz diye de sızlanmayın. Onları ancak kendinize yedirirsiniz ite kaka.
Bu bir yil oncenin mesajlari ,ya bunlarin disinda daha yakin tarihli mesajlar da mevcutsa ve sizin haberiniz yoksa.Tamam, medeni hali degisti esininizin peki eski arkadaslari,aliskanliklari bir araya geldiklerinde konustuklari,bahsi gecen konular ve patavatsizliklari degisti mi? Bence hayir.Ki bir yil kadar olmasina karsin bu mesajlar saklaniyorsa sizce bu durum neyin habercisi..1 yıl öncesine ait iğrenç mesajlar gördüm arkadaşıyla bekar evinde kalıyordu. ne yapacağımı bilmiyorum. söylemeli miyim?
mesaj ayrıntıları
Eş: hala evde mi?
ark: evet uyuyor mahvetmişsin ...
eş: yok ya 2.. yaptım
ark: valla uyuyor bende gönlünü yaparsam ...
eş: gitmezse sende... parasını veririm. gelince bende salmayım
ark: uyandı gitti ya kank