eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hepimizin derdi var, hepimiz yeri geldiginde hayatimizdaki insanlardan dert yaniyoruz burada veya birbirimize ozelden. ama derdi cozmek yerine cozum onerisi sunana cemkirirsen aynen o dediginden olursun. e benim akilli oldugumu bilmeyen yok zaten. :)
Bunlarin konularina kimse yorum yazmayacak vallahi bak.. gelsin yazsin derdini başında çatlayana kadar beklesin konusunun 0 yorumla gitsinler.. konu acip dertleşip rahatlayamasinlar

Şom ağzını hayra aç ileri gidiyorsun çocuklarımı ağzına bu şekilde alamazsin

Ayrılmayacaksanız sakın söylemeyin bakın o kadar iyi biliyorum ki söylersiniz affeden kadın olursunuz ve tehditleriniz sonraki süreçte asla işlemez sürekli aldatılırsınız

Cocuklarina moktan hayati yaşatan ben degilim kotü sekilde de almadim agzima... o cocuklara o mok babayi musallat edip en buyuk kotulugu yapan sensin.. gercekler isine gelmiyo herhalde cok guzel gülüyordun işte demin bende kotu birsey mi dedim kesilirken de gülersin böyle cocuklarin başında aglarken yukardaki mesajdaki gibi gülersin bol bol

Şom ağız degil o gercekler siddetin sonu birakmadigin surece mezardir canim ister işine gelsin ister gelmesin.. insan bosanamiyorsa bile leş kocasini savunmaz en azindan degil mi..

Ne çok güzel gülücem sinirlerim boşaldı o an.. Kesilirsem o benim sorunum tamam mı bana bı daha yorum yazma zaten göz ardı ediyorum seni..

Ne çok güzel gülücem sinirlerim boşaldı o an.. Kesilirsem o benim sorunum tamam mı bana bı daha yorum yazma zaten göz ardı ediyorum seni..
Senin sorununsa burda yazip milletin vaktini alma o xaman insanlar üzülüp sana yol göstermeye calışırken sadece senin sorunun olmuyor kusura bakma.. insanlar o cvplarda sana zamanlarini fikirlerini üzütulerini harcıyorlar, utanmiyor musun o insanlarla dalga gecip gülmeye.. sinirine gelip gülmüş müş.. resmen insanlarin yaxdiklari yorumlar işine gelmediği için dalga geciyorsun bu da senin haddine degil.. insanlarin hayatina karismasini istemiyorsan fikirlerini de zamanlarini da istemeyeceksin

Çocuğunuz varsa, ortalığı ayağa kaldırıp kocanızı evden gönderin.
Çocuğunuz yoksa zaten tek başınıza bakarsınız başınızın çaresine.
Yerinizde olsam sokakta yatar yine o adamla aynı çatı altında kalmazdım.
Böyle de büyük konuşuyorum.
her şeyin oluru var.
para karşılığı arkadaşı ile aynı kadınla yatıp kalkan mahlukatı kocam diye yanımda tutmam.
Kimse tutmasın.
sadece sizi aldatmamış, karaktersizin de önden gideni.
Nasıl sabırla buraya yazdınız hayret doğrusu.

Bu ülkedeki kadınların birçoğu normal değil. Koyunlarında besledikleri yılanı bırakıp diğer kadınlara saldırıyorlar. İnsanlar bir kadının bu kadar aciz duruma düşmesine sinirleniyor. Size bir erkek tarafından yapılanlara üzülüyor. Hehalde boşan diyecekler. Bu kadar rezilliğe ne demeleri gerek. Boşan deyince niye bu kadar ayağa kalkıyorsunuz çok merak ediyorum. Adam kadını rezilce aldatıyor eşini düşünüyor mu? Hayır
Bu kadın benim yüzümden hastalık kapar mı diye düşünüyor mu? Hayır
Eşinin onurunu gururunu yerle bir etmekten çekiniyor mu? Hayır.

Bu kadar kötülüğü yapan en yakınınız ama suç başka kadınlarda. Ne yapsın bu kadınlar? Sizi sizden çok düşündükleri için kabahatli oluyorlar. O çok kıymetli eşlerinizin düşünmediği onurunuzu kurtarın diyorlar size.

Şimdi düşünüyorum bir erkek diğer erkeğe karım beni aldatıyor dese. Karşısındaki adam hemen boşan demez mi? (Namusunu temizle demezse tabii).
Sen nasıl boşan dersin diye birbilerine girerler mi? Siz nasıl kabulleniyorsunuz bu durumu? Bazı kadınlar gücü kocasına yetmeyince boşan diyenlere saldırıyor.

Her erkek aldatır her erkek döver diye düşünüyorsanız evlenmeyin canınıza kastınız mı var? Bu ne saçma genelleme.

Aldatır; boşan deriz kabahat. Döver; boşan deriz kabahat. Gün yüzü göstermez; boşan deriz kabahat. Daha biraz önce 8 aylık hamile bir kadını kocasının öldürdüğünü duyduk. Ne yapalım siz söyleyin. Başka kadınlara duyduğunuz öfkeyi; yüzlerce kadını öldüren, kadınlara türlü çeşitli eziyetler eden adamlara ve onlar gibilere yöneltin.

Ben aldatılsam ama boşanmasam yine de burada söylenenleri kabul ederim. Doğru tektir çünkü. Doğrusu bu. Bu memlekette kadınların erkeklerden çekmediği kalmıyor ama onlar hala diğer kadınların peşinde. Bir de abartmayın diyor bazıları. Ben kocamı aldattım diye konu açsam beni en yerin dibine sokan yorumları yine bunlar yaparlar.

Konu sahibi sözüm sadece size değil. Genel olarak yazdım. Gerçekten ama gerçekten herkes hak ettiğini yaşasın.

söylenenlerde doğruluk payı var söylemeli miyim dedim çünkü ilk olarak boşanmayı hiç aklıma getirmedim. söylememem gerektiği bu noktada doğruydu. bu arada ben öğrendiysem asla söylemeden yapabilecek biri de değilim bugün söylemesem yarın söylerdim. ve söyledim.
ama bazıları öyle bir yazıyor ki burada yazan kişinin psikolojisi bozuk olsa gider intihar eder öyle aşağılıyorsunuz resmen. buradaki kimdir nasıl bir psikolojidedir bilmeden. benimde bazı yönlerden psikolojim iyi değil. ama anlayabiliyorum ben olsam belki başkasına bu kadar kırıcı yazmam ama aklımdan geçirirdim bu arada eşim kabul etmedi o mesajları kesinlikle seni aldatmadım diyor ve saatlerdir birçok şey yaşadık.

Aldatmadiysa kuzeni mi yazmış o mesajları eşinizin yerine ya da geyik mi yapmışlar arkadaşıyla arasında? Hangisinin söyledi eşiniz? Yoksa başka dahiyane bir sebebi mi bağladı o mesajları merak ettim.

Heralde inkar edecek, bak dua et inkar ediyor. İnan ve otur yerine artık. Ya '' Yaptıysam yaptım, sana hesap mı vericem kalk çay koy. '' demediğine şükret. Hala utanması arlanması kalmış bir kıymık. Daha fazla yüzgöz olma, o da harcanmasın.

Kocası dövünce, aldatınca, ailesine ezdirince, psikolojik ekonomik her türlü şiddeti uygulayınca intihar etmeyen kadınlar; şurda yaptığımız iki ters yoruma da bunalıma girip canına kıymasın bi zahmet.

Aldatmadiysa kuzeni mi yazmış o mesajları eşinizin yerine ya da geyik mi yapmışlar arkadaşıyla arasında? Hangisinin söyledi eşiniz? Yoksa başka dahiyane bir sebebi mi bağladı o mesajları merak ettim.
sebep söylemiyor hatırlamıyorum diyor arkadaşını aradı o da açmadı daha. itiraf etsin diye saatlerce mesajları okudum yorumladım bak düzgün yalan söyle güzel bir bahane bul dedim. ama yok tek söylediği hatırlamıyorum demek, bunu çözücem demek ve yemin etmek, hiçbirşey eskisi gibi olmayacak benden nefret edeceksin diye ağladı.

Hadi kendilerini ikna etmeye çalışıp başarıyorlar da bizi niye ikna etmeye çalışıyorlar onu anlamıyorum.

Evimdeyim, tatlımı yapmışım, gelip oturmuşum bilgisayarın başına. Bir konuya giriyorum, aldatma hikayesi var.
Adamın teki eşini aldatmak istemiş; bunu kafaya koymuş ve eşinin herhangi bir özel günü için sarf etmeyeceği eforu sarf ederek gitmiş hayat kadını aramış bulmuş, mekan ayarlamış, keyfince takılmış, arkadaşıyla bunun muhabbetini çevirmiş vs vs...
Ne diyelim ya şu duruma, boşan demeyelim de ne diyelim?

Ve bu adamın karısı gelmiş beni, seni, bizi ikna etmeye çalışıyor. Canla başla kocasının aslında çok iyi bir adam olduğunu, mükemmel bir ilişkileri olduğunu anlatıyor.
Evimde oturuyorum ya ben. Seni de tanımıyorum kocanı da. Sen niye beni ikna etmeye uğraşıyorsun? Bu konuyu niye açtın?
İkna olmayınca da kıskanıyor oluyoruz, boşandırma meraklısı oluyoruz, berbat hayatımızın hıncını konu açanlardan alıyor oluyoruz, "kadının düşmanı kadın" oluyoruz.
Çok mutluysan unut ve otur, bize niye soruyorsun? Bizim sana üzüldüğümüz kadar sen kendine üzülmüyorsun ki zaten.

Ayrıca ben konunun 1 sene önce olduğuna falan da inanmadım. Herhangi biriyle 1 sene önceki yazışmalarımı bulmam bin yıl sürer. Büyük ihtimalle gayet de taze bir olay.
Kardeşi de yeni boşanmış, ailesi zaten üzgünmüş, bir de kendisi üzemezmiş falan filan.
E zaten affedeceğin belli. O zaman bu konunun amacı ne?

Bu bir yil oncenin mesajlari ,ya bunlarin disinda daha yakin tarihli mesajlar da mevcutsa ve sizin haberiniz yoksa.Tamam, medeni hali degisti esininizin peki eski arkadaslari,aliskanliklari bir araya geldiklerinde konustuklari,bahsi gecen konular ve patavatsizliklari degisti mi? Bence hayir.Ki bir yil kadar olmasina karsin bu mesajlar saklaniyorsa sizce bu durum neyin habercisi..

Neymiş ihanet eden, gidip başka kadınlarla düşüp kalkan adamları boşa diyormuşuz, çünkü kıskançmışız ve de boktan hayatlarımız varmış ha bir de yaralarımız varmış. Sanki boşanınca nafakalarını biz alacağız ondan böyle hırsla boşan diyoruz. Ya evlilik kurumu, aile kutsal evet ama bu kutsallık kadının üç maymunu oynayıp her şeyi sineye çekmesiyle korunmaz. Kadın yapsa öldürülme ihtimali olan durumlarda erkek kutsal ailesinin sapasağlam yıkılmadan ayakta kalmasıyla ödüllendiriliyor. Eşitlik yoksa aşk da yok evlilik de yok. Biz gerçekten bu yaratıklar olmadan yaşayamıyor muyuz ya? Hala erkeksiz kocasız bi hayat mümkün değil mi diyoruz. Ha dersin ki benim şu anki şartlarım boşanmaya uygun değil, herkes çekilir köşesine, ama inatla evdeki düşmanı savunmak, öfkeyle seni destekleyen cesaret vermeye çalışan kadınlara saldırmak nedir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…