eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek tek isim sayarım yani öyle seçilmiş kişiler bunlar :) yaraları bizlerden çok daha büyük ona eminim.
ablacim sen ne istiyorsun burasi kocalari ovme kulubu mu? bok gibi karakterde adamlari yaziyorsunuz, sizi ailesine ezdiren, siddet uygulayan, cinsel anlamda yetersiz, size kendinizi kotu hissettiren insanlardan bahsediyorsunuz biz de sizi dusunup e bosan bununla hayat mi gecer kendine yazik diyoruz sonra sizi mi kiskaniyor oluyoruz yani?

nesini kiskaniyim ya veya neye yaram olsun? madem kocalarinizi ovdurmek istiyorsunuz tamam kocasi berbat olanlar toplanin bir konu acin, bugun kayinvalidem bana boyle dedi esim de ona hak verdi diye yazin digeri de seni alkislasin. o yazsin kocam bugun agzimi kirdi diye sen de ona tamam canim gece yatakta biraz cilve yap de o seni alkislasin. huyunuz bu sonra sizin gibi olmayan insana kiziyorsunuz. hayret bir seysiniz ya bu kadar kotu insanlar varsa burada konu acma.

Eğer söylerseniz aaa bak diyecek affediyor ayrılmayacaksanız bence buna gerek yok ama yok ayrılmayı düşünüyorsanız gereğini yapın o zaman. Bu şüphe ile yaşamak zor ..

Hukmu olmasi icin olayin uzerinden en fazla ne kadar gecmis olmasi lazim?

Konu sahibinin nickini calip konuyu onun adina biz acmadik herhalde,kafasi kendi kendine karismis ki konu acti soru sordu,yani ne garip insansiniz
En azından evlilik d
Hukmu olmasi icin olayin uzerinden en fazla ne kadar gecmis olmasi lazim?

Konu sahibinin nickini calip konuyu onun adina biz acmadik herhalde,kafasi kendi kendine karismis ki konu acti soru sordu,yani ne garip insansiniz
Garip insan olmadığımı söylemedim bu konuda hemfikiriz garip bi insan olabilirim lakin zaten karışık olan kafayı iyice karıştırmasın kaustan beslenen insanlar bunu anlatmaya çalışıyorum..

@n

bence o kadın bu işi yapan bir kadın seks işçisi yani diğeri memnun kalmıştır diğeriyle seks yapmıştır

kadını ortak bulmuşlar işte kadını gönderme diyor hani
Olay bu

Ama "gelince de salmayacağım" demiş. Arkadaşı "kadını mahvetmişsin" demiş.
Eşi dur dediğinde durmayan adam parayla çağırdığı kadın dur, öyle yapma, hayır dediğinde durur mu?

Araları tam okuyamadım yanlış görmediysem konu sahibine de eşinin tecavüz ettiğine dair birkaç şey yazıldığını gördüm. Doğru mu bu? Yanlış söylemlerdir umarım.
Kadını gonderme bi posta daha yapmaya geliyorum demis. Cok net bence zorla ali koyduklari.
@n

bence o kadın bu işi yapan bir kadın seks işçisi yani diğeri memnun kalmıştır diğeriyle seks yapmıştır

kadını ortak bulmuşlar işte kadını gönderme diyor hani
Olay bu
Fark eder mi, seks iscisi bile olsa zorla alikoyulduysa bu tecavuzdur.

ablacim sen ne istiyorsun burasi kocalari ovme kulubu mu? bok gibi karakterde adamlari yaziyorsunuz, sizi ailesine ezdiren, siddet uygulayan, cinsel anlamda yetersiz, size kendinizi kotu hissettiren insanlardan bahsediyorsunuz biz de sizi dusunup e bosan bununla hayat mi gecer kendine yazik diyoruz sonra sizi mi kiskaniyor oluyoruz yani?

nesini kiskaniyim ya veya neye yaram olsun? madem kocalarinizi ovdurmek istiyorsunuz tamam kocasi berbat olanlar toplanin bir konu acin, bugun kayinvalidem bana boyle dedi esim de ona hak verdi diye yazin digeri de seni alkislasin. o yazsin kocam bugun agzimi kirdi diye sen de ona tamam canim gece yatakta biraz cilve yap de o seni alkislasin. huyunuz bu sonra sizin gibi olmayan insana kiziyorsunuz. hayret bir seysiniz ya bu kadar kotu insanlar varsa burada konu acma.
mavera110 mavera110 sassy o şimdi boşanma arefesinde en son boşanıyordu diye hatırlıyorum ondan gergin hani normal bence çok üstüne gitme...

boşandınız mı?

Ah ne güzel fikir, açsınlar öyle bir konu, destekliyorum. Ellersem namerdim.

Aynen biraz derin düşününce bu sonuçlar da çıkıyor. Adam abaza ve cinsel hayatini kahvehane sohbetlerine meze yapıyor.

Çok üzülüyorum kadınlarımıza. Kendilerine bu durumları nasıl layık görüyorlar. Kızsam mi üzülsem mi bilemiyorum. Ben de aldatildim. O kadar çok acı çektim ki. Ama devam etsem daha büyük acı olurdu eminim. Insan toparlanıyor bir şekilde şu akıyor yolunu buluyor. bir şekilde hayat akıyor geçiyor.

Konu sahibi affettikçe adam hayatini yasayacak. Hayat dediği iğrenç onursuz bir yasam. Maneviyati olmayan ilkel duygularina esir olmus zavallica bir hayat...

En azından konu sahibi güçlü durup yeni bir başlangıç yapsa, ayağa kalksa ozsaygısi da artacak.

Bu evlilik içinde 10 senede gram gram eksilecek. Ayrılırsa 2 seneye sıfırlanip güçlü bir şekilde yoluna devam edecek. Her şey daha kötüye gitmeyecek.

Bende aldatıldığımi ayrıldıktan sonra öğrendim bende başka sorunlarda vardı

Burda bazı şeyleri diyoruz ya şöyle yapin böyle yapın diye bazı sözlerimiz yada kendi adıma diyeyim benim.dediklerim bazılarının hoşuna gitmiyor oysa yaşanmışlık var

Bizler yada ben o acıları yaşadım geçti sizlerde boyle yapmayın erken davranın kendinizi eztdirmeyin bosa zamanınızı harcamayın düzelmez diye bas bas bağırarak yazıyorum oysa başka yorumlanıyor

Bende yaşanmışlık var burdaki çoğu insanda.oldugu gibi tecrübe var

Hani denir ya siz giderken ben geliyordum diye aynen öyle

Herkesin öyle yada böyle aklı başına geliyor ER yada geç ama daha az acıyla daha az üzüntüyle atlassinlar inşallah ne diyelim

Hoşuna gitmiyenlerinde keyfi bilir

Ama "gelince de salmayacağım" demiş. Arkadaşı "kadını mahvetmişsin" demiş.
Eşi dur dediğinde durmayan adam parayla çağırdığı kadın dur, öyle yapma, hayır dediğinde durur mu?
Durmaz da parayla yaptığı kadına fantezi dersin fazla para verirsin falan bunu öyle bağlarsın
Ama direkt hanş tecavüz değildir bence

kxjdsj giden arkadaşlarım var çilekçiğim fantezik konuşmalar bunlar

En azından evlilik d

Garip insan olmadığımı söylemedim bu konuda hemfikiriz garip bi insan olabilirim lakin zaten karışık olan kafayı iyice karıştırmasın kaustan beslenen insanlar bunu anlatmaya çalışıyorum..
Kimin kaosu bizi besleyecek ki,anamiz degil bacimiz degil yahu,anlatmasa haberimizin olmayacagi bir olaydan nasil beslenecegiz?

Kadını gonderme bi posta daha yapmaya geliyorum demis. Cok net bence zorla ali koyduklari.

Fark eder mi, seks iscisi bile olsa zorla alikoyulduysa bu tecavuzdur.
Onu demek istemedim zaten diyorum ki kadını parayla bağlıyordur muhtemelen parasını fazla verip durduracaktır falan
Ya giden arkadaşlarım var hani pis bir muhabbet ama

hani anladınız umarım açık yazamıcam fantezi hani

mavera110 mavera110 sassy o şimdi boşanma arefesinde en son boşanıyordu diye hatırlıyorum ondan gergin hani normal bence çok üstüne gitme...

boşandınız mı?
bosanma arefesinde olan insan gelip buraya sizin yaraniz var o yuzden bana bosan diyorsunuz der mi? kizlar sagolun bu kadar destek oldunuz vs der en azindan. cani bosanmak istemiyor ki. bosanacagim dedigi gun bile kocasina iftar hazirladi. gecsinler bunlari ya sanki zorla biz evlendirdik zorla biz bosandiriyoruz.

bir konu acarsin onlarca yorum gelir, aklina yatani yaparsin. kafana uymayana da tesekkur eder gecersin. millet buna zaman ayirmis yazmis, simdi de siz beni kiskaniyorsunuz, yaraniz var diyor. komedi gibi.

Onu demek istemedim zaten diyorum ki kadını parayla bağlıyordur muhtemelen parasını fazla verip durduracaktır falan
Ya giden arkadaşlarım var hani pis bir muhabbet ama

hani anladınız umarım açık yazamıcam fantezi hani
Ay çok fena. Bunlar şimdi baya baya aramızda dolaşıyorlar di mi, hani çoluk çocuğumuza falan denk gelecek, öfff😖

bosanma arefesinde olan insan gelip buraya sizin yaraniz var o yuzden bana bosan diyorsunuz der mi? kizlar sagolun bu kadar destek oldunuz vs der en azindan. cani bosanmak istemiyor ki. bosanacagim dedigi gun bile kocasina iftar hazirladi. gecsinler bunlari ya sanki zorla biz evlendirdik zorla biz bosandiriyoruz.

bir konu acarsin onlarca yorum gelir, aklina yatani yaparsin. kafana uymayana da tesekkur eder gecersin. millet buna zaman ayirmis yazmis, simdi de siz beni kiskaniyorsunuz, yaraniz var diyor. komedi gibi.
Oha yani, aldatilan kadinin nesi kiskanilir ki? Kotu muamele gormus bir insana Allah yardimcin olsun denilir anca. Kiskanilacak guzel bir olay var sanki,gercekten aklini kaybetmis bu insanlar

“Kadin olsaydin da kocani elinde tutsaydin” diyenlerle “her kadin aldatilir” diyenler ayni kisiler galiba

Ay çok fena. Bunlar şimdi baya baya aramızda dolaşıyorlar di mi, hani çoluk çocuğumuza falan denk gelecek, öfff😖
Yani iki tarafın kabul ettiği fanteziyi iğrenç bulamam ben onları bağlar
Ama o kadın muhabbetinde kadına bunu para vererek kabul ettirdiklerini düşünüyorum

tabi kadın kabul etmemiş ve zorla tutmuşlarsa o ayrı umarım öyle bir şey değildir

ki konu sahibinin kocası konu sahibine de istemediği şeyleri yapmıştı bu benim için tecavüzdür

Abla hesap sorup napcan?
"bak beni aldattığını gördüm, bir daha yaparsak pipine acı biber sürerim?" mi dicen?
Boşanmayacaksan görme bilme, şimdi söylemen ilişkinizi hem laçkalaştırır hem adamın daha dikkatli olmasını sağlar.
Ayrıca bir kere değildir o, bir çok keredir.

bi kere olsa duramazdı bence

neden hep burda konu açan birine dalga geçerek yaklaşıyorsunuz, geçmiş konuları araştırıyorsunuz. resmen kadın kadını aşağılıyor burada. çoğu yorumlar öyle. neler yaşandı neler oldu daha önce biliyor musunuz. eşini savunursun nasıl olsa demişsiniz beni geniş bulmuşsunuz. nerden biliyorsunuz? kim neler yaşıyor hangi şartlarda yaşıyor bilebilir misiniz? söylemeli miyim diye sordum mantıklı hareket etmek istedim. ondan hesap sormak istedim yaşamayan bilemezmiş demek ki sormak hata

sizi aşağılayan eşiniz
hiç düşündünüz mü o arkadaşıyla biraraya geldiğinizde adam sizin hakkınızda neler düşünüyor
kaç posta atıyordur acaba her gece diye düşünmüyorsa adımı değiştiririm
bi de ne saf gariban diyordur kocası ne haltlar yiyor yazık
şunlar bile boşanmak için yeter de
işte yersen

Konu sahibine nasıl akılsız diyebiliyorsun sen ya? Ne kadar hadsiz bir yorum bu

Kendi konularımda da bana aynı şeyleri yaşatan bir tayfa bu insanlar. Burda insanlara yargı dağıtıyorlar. Bekara koca boşamak kolaymış bunlar böyle. Sürekli boşatıyorlar herkesi. Fikrin de bir söyleme biçimi var ya. Ha mahallede balkonda dedikodu bekleyip nifak yayan teyze ha bu insanlar artık yeter! Kk ekibinin asıl bu insanları sınırsız banlaması lazım. Millet bu insanlardan çekindikleri için konu açamıyor!

açmayın o zaman

Paylaşmasa bile nişanlacak evlenecek o adam kadina ne yaptin demis ya onun aklına illaki gelicek bak ya evlendi karısına artik kac posta diye
Heleki bir de tanistirmissa bu iğrenç

Bosan deniyor evet ama kimsede nedense bosanmiyor ayrıca bazı durumlar vardır tek çıkar yol odur bunu birilerinin demesine gerek yoktur
Ama ben devam ederim diyorsa kimse kimsenin gırtlağına sarilmıyor boşan niye boşanmadın diye
Zaten konu sahibinin eşi iyiymiş eşini seviyor okşuyor öpüyormuş araların da sorun yokmuş
Iyi anlaşıyorlar herşey yolunda gidiyormuş

ay işte o en kötüsü

Asıl olay bu bence zaten. Gidip soyunmuş, biriyle yatağa girmiş ya da ben uyurken instadan ona buna "selam güzellik" yazmış vs olay bu değil.
Sevdiğin, güvendiğin insan karşına geçmiş yalan söylemiş, gözünün içine baka baka salak yerine koymuş seni. Belki arkandan gülmüş, "bu da her bka inanıyor he ehehe" demiş. Arkadaşlarıyla leş muhabbetler çevirmiş, seni de kendini de rezil etmiş. Akşam eve gelirken hiçbir şey olmamış gibi ekmek ve yoğurt almış belki.
Ve bütün bunları yaparken bir gram vicdan azabı çekmemiş.
Şu kötülük seviyesini düşündükçe içim daralıyor benim. Hayatı paylaştığı insana bu hainliği yapan, herkese her türlü merhametsizliği yapabilir bence.
"Yeaa her erkek aldatır, ne var alt tarafı yatmış kalkmış" diyebilecek kadar nasıl basitleştirilebilir aklım almıyor.

bu adamın yaptığını illaki bilen o arkadaşı gibi insanlar vardır
kadına nasıl acıyarak bakıyolardır
o arkadaş nasıl bakıyor acaba
burda bunca insan o adamdan iğrendi
hala sevebilmek de ne bileyim
midesi bulanır insanın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X