eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani iki tarafın kabul ettiği fanteziyi iğrenç bulamam ben onları bağlar
Ama o kadın muhabbetinde kadına bunu para vererek kabul ettirdiklerini düşünüyorum

tabi kadın kabul etmemiş ve zorla tutmuşlarsa o ayrı umarım öyle bir şey değildir

ki konu sahibinin kocası konu sahibine de istemediği şeyleri yapmıştı bu benim için tecavüzdür
Kimsenin kabul etmeyeceği sapkın fantazilerini parası ile yapan bulurlar tamam da.... Bi gün ya parası olmaz ya da yapacak biri.. O zaman korkarım işte.

bosanma arefesinde olan insan gelip buraya sizin yaraniz var o yuzden bana bosan diyorsunuz der mi? kizlar sagolun bu kadar destek oldunuz vs der en azindan. cani bosanmak istemiyor ki. bosanacagim dedigi gun bile kocasina iftar hazirladi. gecsinler bunlari ya sanki zorla biz evlendirdik zorla biz bosandiriyoruz.

bir konu acarsin onlarca yorum gelir, aklina yatani yaparsin. kafana uymayana da tesekkur eder gecersin. millet buna zaman ayirmis yazmis, simdi de siz beni kiskaniyorsunuz, yaraniz var diyor. komedi gibi.
Hic potansiyel tecavuzcu aldatan ahlak yoksunu bi kocam olmamisti. Asiri kiskaniyorum sahsen ben.

bosanma arefesinde olan insan gelip buraya sizin yaraniz var o yuzden bana bosan diyorsunuz der mi? kizlar sagolun bu kadar destek oldunuz vs der en azindan. cani bosanmak istemiyor ki. bosanacagim dedigi gun bile kocasina iftar hazirladi. gecsinler bunlari ya sanki zorla biz evlendirdik zorla biz bosandiriyoruz.

bir konu acarsin onlarca yorum gelir, aklina yatani yaparsin. kafana uymayana da tesekkur eder gecersin. millet buna zaman ayirmis yazmis, simdi de siz beni kiskaniyorsunuz, yaraniz var diyor. komedi gibi.
İroniydi ya
Yahu olay basit gerçekleri acı şekilde duymaya katlanamıyorlar
Her erkek yapar cınım erkekler duygusal değil bazı hormonları eksik bazıları fazla cınım
Desen en iyisi olursun çünkü kocasını gözünde az da olsa aklayıp evliliğine devam edecek bir sebep arıyor

sebep arıyorsa da konu açması zaten saçma
Pasif agresifler çünkü kocalarına göstermek istedikleri tepkileri gösteremiyorlar bence

Durmaz da parayla yaptığı kadına fantezi dersin fazla para verirsin falan bunu öyle bağlarsın
Ama direkt hanş tecavüz değildir bence

kxjdsj giden arkadaşlarım var çilekçiğim fantezik konuşmalar bunlar

Ya yok, zorla alıkoymuyorlardır zaten. Ama normal bir seks de yaşanmamış bence.
Parayla kadın çağıran ona her istediğini yapabileceğini düşünür, kadının ne hissettiği umurunda olmaz bence. Normal başlayıp sonra tecavüze dönen olaylar da vardır muhakkak. İlla kadını bağlayıp zorla tutmaları gerekmiyor.
E adamın eşine yaptıkları da ortada. Büyük ihtimalle kadının travma yaşadığı bir ilişki olmuştur.

kocasını gözünde az da olsa aklayıp evliliğine devam edecek bir sebep arıyor

sebep arıyorsa da konu açması zaten saçma
Pasif agresifler çünkü kocalarına göstermek istedikleri tepkileri gösteremiyorlar bence
Ay şu bölümü alintilayayim da okumak isteyen ama gözünden kaçanların tekrar okumasi icin bir hayır işleyeyim Irmizan Irmizan

Bende aldatıldığımi ayrıldıktan sonra öğrendim bende başka sorunlarda vardı

Burda bazı şeyleri diyoruz ya şöyle yapin böyle yapın diye bazı sözlerimiz yada kendi adıma diyeyim benim.dediklerim bazılarının hoşuna gitmiyor oysa yaşanmışlık var

Bizler yada ben o acıları yaşadım geçti sizlerde boyle yapmayın erken davranın kendinizi eztdirmeyin bosa zamanınızı harcamayın düzelmez diye bas bas bağırarak yazıyorum oysa başka yorumlanıyor

Bende yaşanmışlık var burdaki çoğu insanda.oldugu gibi tecrübe var

Hani denir ya siz giderken ben geliyordum diye aynen öyle

Herkesin öyle yada böyle aklı başına geliyor ER yada geç ama daha az acıyla daha az üzüntüyle atlassinlar inşallah ne diyelim

Hoşuna gitmiyenlerinde keyfi bilir

Kesinlikle çok haklısınız. Aslında geçmişte bana bu ilişkiyi bitirmem gerektiğini, üniversitedeki psikoloğum yakınlaştıkça daha çok zarar göreceksin demişti sonra alzehimer olmadan önce dedem uygun görmüyorum demişti , tüp bebek tedavileri sırasında gittiğim psikiyatrist böyle zor bir hayata mi layık görüyorsun kendini demişti... herkes aslında çok şey söyledi de ben hep kulaklarımı tikadim.

Şimdi de çok geç kalmışım diyorum. Allah biliyor içimi. Karıncayı bile incitmeyen ben, o pislik için felaket senaryoları yazıyorum. Çünkü 12 senem b.k gibi geçmiş onun manipulasyonlariyla ihanetleriyle... değmezmiş.

Aldatildim diye çok üzülmüştüm şimdi düşünüyorum da, o kadina çiçek yaptırsam yeridir çünkü beni bir pislikten kurtardı. gözümü açtı.

Burda bazı şeyleri diyoruz ya şöyle yapin böyle yapın diye bazı sözlerimiz yada kendi adıma diyeyim benim.dediklerim bazılarının hoşuna gitmiyor oysa yaşanmışlık var

Bizler yada ben o acıları yaşadım geçti sizlerde boyle yapmayın erken davranın kendinizi eztdirmeyin bosa zamanınızı harcamayın düzelmez diye bas bas bağırarak yazıyorum oysa başka yorumlanıyor

Herkesin öyle yada böyle aklı başına geliyor ER yada geç ama daha az acıyla daha az üzüntüyle atlassinlar inşallah ne diyelim

hayır yani damdan düştük de anlatıyoruz
siz düşmeyin diyoruz
hala onlar daha kötüsü yaşamıştır da bla bla
he işte yaşadık arkadaş da o yüzden akıl veriyoruz

Ben de aldatıldım. Eski sevgilimdi, benim evimde gizli gizli birlikte olmuşlardı bi de kadınla. Canım ne kadar yanmıştı çok iyi hatırlıyorum. Ama hayatımdan çıkarmakta bir dakika bile tereddüt etmedim, geri döndü yalvardı yine de istemedim. Neden başka birinin de aynı acıları yaşamasını isteyeyim ki? Kimse buna katlanmak zorunda değil. Başkasıyla evliyim, kocam yapsın boşamakta da bir dakika tereddüt etmem.

Siz ondan ayrılmayacaksiniz diye düşünüyorum ama en azından onu surundurun sizden çaldığı güveni burnundan fitil fitil getirin gözünüzü seveyim ya çok acı. Cinsel hastalık da bulastirabilir iyyy çok iğrenç. Başkalarinin virüslerini kendine yükleyen adamin size hpv bulaştırma riski çok yuksek

1 yıl öncesine ait iğrenç mesajlar gördüm arkadaşıyla bekar evinde kalıyordu ve eşim yapmış çıkmış sonra mesajda hala orda mı diyor eşim arkadaşına. arkadaşı da diyor ki karıyı maffetmişsin diyor o da iki posta attım diyor eşimde geliyim yine salmayacam diyor şuan eşim uyuyor çok kötüyüm. ve eşimle her zaman aramız çok iyiydi söylemeli miyim sizce

Ya yok, zorla alıkoymuyorlardır zaten. Ama normal bir seks de yaşanmamış bence.
Parayla kadın çağıran ona her istediğini yapabileceğini düşünür, kadının ne hissettiği umurunda olmaz bence. Normal başlayıp sonra tecavüze dönen olaylar da vardır muhakkak. İlla kadını bağlayıp zorla tutmaları gerekmiyor.
E adamın eşine yaptıkları da ortada. Büyük ihtimalle kadının travma yaşadığı bir ilişki olmuştur.
Umarım fantezidir çilek cidden bu daha iyi olur
Başka düşüncelerim var ama yazamıyorum

hayır yani damdan düştük de anlatıyoruz
siz düşmeyin diyoruz
hala onlar daha kötüsü yaşamıştır da bla bla
he işte yaşadık arkadaş da o yüzden akıl veriyoruz
Valla arkadaşım ben evlendim evlenmişe döndüm tam 20 gün evli kaldım bunu kaç kere yazdim adam ortadan kayboldu 5bay sonra tel açtı neler oldu neler oldu evet çok acı çektim kimbilir neler yaşadılar deniyor aynen neler yaşadım ben ohoooo bir anlatsam damdan değil uçurumdan düştüm
Ama ben.kalktim ayağa ben ezdirmedim kendimi
Kendimle gurur duyuyorum
Evet aynen biz düştük kalktık siz düşmeyin çabamız ama gelde anlat iste

Sanki bizler cennette yaşıyoruz yaşadık
Dediğimiz şu biz cehennemi gördük siz yanından geçmeyin

Anlayana

Ben de aldatıldım. Eski sevgilimdi, benim evimde gizli gizli birlikte olmuşlardı bi de kadınla. Canım ne kadar yanmıştı çok iyi hatırlıyorum. Ama hayatımdan çıkarmakta bir dakika bile tereddüt etmedim, geri döndü yalvardı yine de istemedim. Neden başka birinin de aynı acıları yaşamasını isteyeyim ki? Kimse buna katlanmak zorunda değil. Başkasıyla evliyim, kocam yapsın boşamakta da bir dakika tereddüt etmem.
Bide şu var bunları kadın yapsa kadının adı o... oluyorken erkeklerin yaptığı ne yapalım canım aldatmayan erkek olurmu hiççcccc

Deniyor olur neden olmasın aldatan erkeğinde elinin kiri ben asıl olanım gözüyle bakıldığı sürece bunlar olucak

Ama Kendini bilen kadın ayakta durmayı da bilmeli öyle yada böyle

eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
Boşanmayacaksanız hiç yüz göz olmayın. Nasıl olsa beni affediyor deyip daha rahat bir şekilde aldatır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X