eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakin yapınıza hayran kaldım gerçekten 🙂 şu an çoktan o adama bu iğrenç zihniyetinden ve sizi aldatmasindan dolayi hesap sormaliydiniz ya da sormadın bunu öğrendim çok üzüldüm de bir şey de... bir de bulandirmayin diyen çıkmış. Zihniyetleri şu; Erkek bu yapar. Erkekler duramaz. Erkekler erkekler hay sizin erkeklerinize !!!

eski konularımı nasıl gündeme getirebiliyorsunuz nasıl arayıp buluyorsunuz hayret. hiç mi mevcut duruma göre yorum yapamazsınız resmen beni aşağılıyorsunuz yaptığınız şey bu
Beni yanlış anlamayın ama bizler bazen içinde olduğumuz durumlara gözümüzü kapatabiliyoruz.şu an sizin durumunuz tam olarak bu. Ya da sizin tek konunuza vermiş olduğum cevapları bu eski konularınızı paylaşan arkadaşlardan sonra düşünüyorum da yazdıklarım öyle ucu açık kalmış hiçbir faydası olmamış olmayacak mesajlarmış. Art niyet vardır yoktur bilemem ama eski konularınızı hatırlatanlara kızmayın bunun altındaki iyi yönlere odaklanın. Ben ve benim gibi üyeler daha objektif bir yorum yapabilirler. Tüm cevaplarımı yoksayarak diyorum ki. Allah sizi büyük felaketlerden kurtarmak için sürekli karşınıza bazı olaylar çıkarmış her seferinde görmezden gelmişsiniz. Ama bu sonuncusu.... Tek başına yeter hanımefendi. Silkelenip kendinize gelin. Siz bahaneler ürettikçe bu adam hata üstüne hata yapmaya devam edecek. Belki bir gün birilerinden hastalık kapıp size getirecek. Bu adam uğruna hizmet etmeyi, koynuna girmeyi, baba olmayı hakkediyor mu. Ben böyle bir adamı aile ortamma arkadaş ortamıma sokmam. Arkadaşıma, ablama, kardeşime ne gözle bakacağını bilemem. Boşanmadığınız sürece aninde sonunda çocuk düşüneceksiniz. Bu babaya emanet edebilecek misiniz.. Kendinize bunu yapmayın, ailenize bunu yapmayın. Çok net yorum yapıyorum. Çirkinleşmek zorunda değilsiniz. Bıçak kemiğe dayandı ben seninle evli kalamam deyip bitirin.

3 ay önce aldatıldım, (bosanıyorum bu arada )kimseye ben ne yapacağom demedim! Ama bu sekilde değil gercekten igrenc senilde aldatıldım! Ve kimseye ne yapacağım diye sormadım! Zaten devam edeceksiniz affedeceksiniz neden affetmek icin buradan destek görmeye calısıyorsunuz ben size söyleyeyim buradakilerin 10 da 8 i size boşan der, ama kendileri aynı durumla karsı karsıya kalsa asla boşanmazlar... siz iciniz ne istiyorsa onu yapın emin olun burada size bosan diyenler sizden akıllı falan değil
Yooo ben akıllıyım

Aldatılmışsınız bu kadar basit.
Ne zaman olduğunun bir önemi yok...
Ki bir sefer de olmamış tekrar gelince salmayacakmış demek ki en az 2 sefer oldu.
Ki demişsiniz ki beni öper sarılır vs vs insanlar aldatınca da öpüp sarılmaya devam edebilir..

sizi aldatma sebebi başka kadını sevmesi değil ki tamamen sekse dayalı bir aldatma
Ama sonuçta aldatma hani

gerçekten çok iyi biriyse incineceğinizi düşünürdü
Ve yapmazdı
Hani çoğu insanın ay seven insan sevdiğine kıyamaz cıks sekis neyin yapmaz bla bla
Bu değil işte asıl sevdiğin insana kıyamamak budur incineğini düşünmek ve adımlarını buna göre atmaktır....

aboo zaten daha önce aldatılıp affetmişsiniz hata sizde ne diye evleniyorsunuz böyle adamla
Şimdi de hesap sormayın allahaşkına ya bile bile evlenmişsiniz adamı böyle kabul etmişsiniz

Niye kızıyorlar anlamadım? Ben bu karakterde biriyle değil evli kalmak aynı masada bile oturmam. Adam karaktersiz, iğrenç. Bu tipler boşandıktan sonra karısının özelini de yayarlar. O zihniyette varlıklar. Öyle midem bulandı 🤢🤮
Paylaşmasa bile nişanlacak evlenecek o adam kadina ne yaptin demis ya onun aklına illaki gelicek bak ya evlendi karısına artik kac posta diye
Heleki bir de tanistirmissa bu iğrenç

Bosan deniyor evet ama kimsede nedense bosanmiyor ayrıca bazı durumlar vardır tek çıkar yol odur bunu birilerinin demesine gerek yoktur
Ama ben devam ederim diyorsa kimse kimsenin gırtlağına sarilmıyor boşan niye boşanmadın diye
Zaten konu sahibinin eşi iyiymiş eşini seviyor okşuyor öpüyormuş araların da sorun yokmuş
Iyi anlaşıyorlar herşey yolunda gidiyormuş

Neyse, bence siz affedin. Her erkek aldatır sonuçta. Aldatmayanı kim kaybetmiş ki sen bulacan?
Hem iyiyken çok iyiler. Bir yuva kolay kurulmuyor. Bir kadının başında erkek olmalı.
Çocuk yapınca düzelir, üzülme.

İçiniz yeterince rahatladıysa ben biraz da kocasından dayak yiyip çocukları için boşanmayan; "kayınvalidem beni yerlerde sürükledi ama o sırada kocamın gözerini elleriyle kapattıkları için 'anam haklı' dedi, yuvamı yıkamazsınız!!!" diyerek kocasına olan öfkesini üyelerden çıkarmaya çalışan; kendisine eziyet edecek yeni bir pipili bulur bulmaz "çocuklar da çok da fifi" diyerek dava açmaya koşan ablaların konularına bakayım.
Tşk.

Kardesim burada 10 kisiden 8 i boşan der, aldatılmayan kadın yoktur, bu basit bir aklın alacağı bir matematik hesabını yaparsak kk ya göre evli cift kalmazdı, mübarek eltim az altın taktı bosan, kocam bağırdı bosan.. bırakın bu isleri bi zahmet, sizin her boşan dediğinşz bosansa bu ülke parcalanmıs aileden mutsuz cocuklardan gecilmezdi

Böyle bir genelleme olabilir mi yahu? Yapılan yanlışı neden bu şekilde normalleştiriyorsunuz?

Aldatılmak bir boşanma sebebidir, çiftleri de yıpratır. Aldatan/aldatılan ister kadın olsun ister erkek, bu ortaya çıktıktan sonra terapiye gelseler bile bu olay odadaki fil gibi kalıyor çoğunlukla. Unutulamıyor, o "Tekrar yapmış mıdır/yapar mı?" şüphesi içini kemiriyor insanın. Düz mantık bakıyorum, yalan söylemek, birinin arkasından iş çevirmek nasıl normal bir şeymiş gibi lanse edilebilir?

eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
Valla kardeş sen bahaneni bulmussun. Sana diyorlar ki bosanmamak da bir secenek ama bari yuz goz olma da adam seni rahatca aldatabilecegini dusunmesin. Sen diyorsun ki illa hesap soracagim. Surunduresin var belli ama acik konusayim yapabilecegini sanmiyorum elinde patlar bu iş. Adam da cesaret bulur daha. Sen bilirsin.

Paylaşmasa bile nişanlacak evlenecek o adam kadina ne yaptin demis ya onun aklına illaki gelicek bak ya evlendi karısına artik kac posta diye
Heleki bir de tanistirmissa bu iğrenç

Bosan deniyor evet ama kimsede nedense bosanmiyor ayrıca bazı durumlar vardır tek çıkar yol odur bunu birilerinin demesine gerek yoktur
Ama ben devam ederim diyorsa kimse kimsenin gırtlağına sarilmıyor boşan niye boşanmadın diye
Zaten konu sahibinin eşi iyiymiş eşini seviyor okşuyor öpüyormuş araların da sorun yokmuş
Iyi anlaşıyorlar herşey yolunda gidiyormuş
Aynen biraz derin düşününce bu sonuçlar da çıkıyor. Adam abaza ve cinsel hayatini kahvehane sohbetlerine meze yapıyor.

Çok üzülüyorum kadınlarımıza. Kendilerine bu durumları nasıl layık görüyorlar. Kızsam mi üzülsem mi bilemiyorum. Ben de aldatildim. O kadar çok acı çektim ki. Ama devam etsem daha büyük acı olurdu eminim. Insan toparlanıyor bir şekilde şu akıyor yolunu buluyor. bir şekilde hayat akıyor geçiyor.

Konu sahibi affettikçe adam hayatini yasayacak. Hayat dediği iğrenç onursuz bir yasam. Maneviyati olmayan ilkel duygularina esir olmus zavallica bir hayat...

En azından konu sahibi güçlü durup yeni bir başlangıç yapsa, ayağa kalksa ozsaygısi da artacak.

Bu evlilik içinde 10 senede gram gram eksilecek. Ayrılırsa 2 seneye sıfırlanip güçlü bir şekilde yoluna devam edecek. Her şey daha kötüye gitmeyecek.

bu arada acı olmasına rağmen eşimi sevdiğim için en az 2 günde bir ilişki oluyordu. sadece bazen istemiyordum çok acıyor diye. (özellikle üst üste olursa) geçen birşey yaşandı. istemediğimi söylediğimde eşim söz veriyorum o olmayacak dedi (yani yüzeysel olacaktı) ama dediği gibi davranmadı, ben yatağın yanına kaymama bırak dememe rağmen beni kendine çekti. sonuçta sevdiğim eşim tabi ki direnç göstermiyorum (ben bile o an eşimin psikolojisini düşündüm ters bir hareket yapmayım diye) ama söylüyorum da yapma diye. söylememe rağmen duymaması ya da gülümseyip işi espriye vermeye çalışması zoruma gitti. sonrasında ben konuşmayınca gönlümü almaya çalıştı. ben de hemen affettim o anı bir daha konuşmadım hatırlamamak için. yine çok iyiydik. ama ben hatırlayınca kötü oluyorum. bir güven sorunu oluştu. eşim de niye benden kaçıyorsun öperken diyor. hiç farkında değil sanırım. o kadar çabuk ikimize de olayı unutturmuşum ki.

Önceki konunuzdan alıntıladım. Eşiniz pekte iyi ayak biri degil kanımca. Allah yardımcınız olsun zor bir durum . Tavsiyem boşanın bu adamdan

deniz90900 deniz90900 işte herkes çevresinde olanı normal zannediyor zannımca çevreniz aldatılmş ama sineye çeken kadınlarla dolu
Parçalanmış mutsuz aile çocuğu olmayı özgüvensiz,güçsüz anne sahibi olmaya tercih ederdim

zira psikolojik şiddet görüp ay çocuklarım için katlanıyorum diyen annenin de çocukları uzun vadede mutlu olup annelerine madalya takmıyorlar...

kadınları aldatılmaya alıştırmayın ya
Kadın aldatsa ne olacak? Erkek sineye çekecek mi?
Aa kadın duygusal varlıktı dimi pardon unutıyorum

Yani su mesajlasmadan, kadini gondetme ben bi tur daha atayimdan bir ben mi karini zorla ali koyup tecavuz ettikleri sonucunu cikardim.

Araları tam okuyamadım yanlış görmediysem konu sahibine de eşinin tecavüz ettiğine dair birkaç şey yazıldığını gördüm. Doğru mu bu? Yanlış söylemlerdir umarım.

Düz mantık bakıyorum, yalan söylemek, birinin arkasından iş çevirmek nasıl normal bir şeymiş gibi lanse edilebilir?

Asıl olay bu bence zaten. Gidip soyunmuş, biriyle yatağa girmiş ya da ben uyurken instadan ona buna "selam güzellik" yazmış vs olay bu değil.
Sevdiğin, güvendiğin insan karşına geçmiş yalan söylemiş, gözünün içine baka baka salak yerine koymuş seni. Belki arkandan gülmüş, "bu da her bka inanıyor he ehehe" demiş. Arkadaşlarıyla leş muhabbetler çevirmiş, seni de kendini de rezil etmiş. Akşam eve gelirken hiçbir şey olmamış gibi ekmek ve yoğurt almış belki.
Ve bütün bunları yaparken bir gram vicdan azabı çekmemiş.
Şu kötülük seviyesini düşündükçe içim daralıyor benim. Hayatı paylaştığı insana bu hainliği yapan, herkese her türlü merhametsizliği yapabilir bence.
"Yeaa her erkek aldatır, ne var alt tarafı yatmış kalkmış" diyebilecek kadar nasıl basitleştirilebilir aklım almıyor.

Konu sahibesi akılsız, aptal yazmak istemiyorum aklını toptan yitirmiş bence😶Ne mükemmel ilişkisi Allah aşkına aldatma var, cinsel şiddet var. Şaka gibi yani tecavüzcü bir iti mikemmel erkek diye yutturcak burda
Cherry tecavüz olayını nerede anlatmış. Demekki mikemmel ilişkilerde aslolan tecavüz he😄

@n
Yani su mesajlasmadan, kadini gondetme ben bi tur daha atayimdan bir ben mi karini zorla ali koyup tecavuz ettikleri sonucunu cikardim.
bence o kadın bu işi yapan bir kadın seks işçisi yani diğeri memnun kalmıştır diğeriyle seks yapmıştır

kadını ortak bulmuşlar işte kadını gönderme diyor hani
Olay bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X