eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin konularinizda da şiddet ve ölümle tehdit var, burada da aldatılma.

Ne diyelim ne yazalım istiyorsunuz ben cidden anlamıyorum.

Kocandir döver, aldatır, bunları yaşamayan mi var diyelim ne diyelim?

sanırım aldatılan çoğu kadın bütün erkeklerin nasıl olsa aldattığına
dayak yiyenlerde bütün erkeklerin eşlerini dövdüğü masalına kendilerini inandırıyorlar ki devam etmek mümkün hale gelsin.
kalben buna inanmadan devam etmek mümkün değil çünkü.

Eee tek varlığıyla beraberken fuhuş yapmış ama?? Tek varlığına tecavüzde bulunmuş ama?? Yani bıraktım aldatmayı falan adam suç işlemiş yahu suç😶 hala mükemmel diyorsunuz, adam basbayağı tecavüzcü 😶
Böyle şeyler yapan birine ben insan demem, sizin mük falan yazmanıza da razı gelmem. Böyle insanların toplumda yeri yok asla

Tek mek diyip kandırıyor işte de siz akıl tutulması mı yaşıyorsunuz psikolojik hastalık mı belli değil bir hastaneye başvurun en kısa zamanda. Şu yazdıklarınızı rica ederim bir psikiyatri doktoruna da anlatın. Valla hemen tedaviye başlar😶

Belki o kadına da tecavüz etmiştir. Muhabbetin gidişatı normal bir seks yaşandığı hissi uyandırmıyor.

Kadın kadının düşmanı kardeş, bunu bir konuda daha görüyoruz. Diğer dertli üyeler de toplanmış gelmiş, konuşun, ancak bir arada yenersiniz buradaki düzeni. Burada böyle wahshet bir tiim var arkadaşlar, saldırıp duruyollağ mağdur üyelere.
Yazıktır ya, her kadın aldatılır bunu bilmeyecek ne var? Her kadın ara sıra ölümle tehdit edilir, sonracığıma her kadının kocası yazık ki görümce ve kayınvalidesi tarafından aklı çelinen masumlardır. Boşanıp yuvalarınızı yıkmayın, sevindirmeyin bu KK güruhunu, çünkü onlar boşandırabildikleri her kadın için inanılmaz mutlu oluyorlar.

Geçen gün balkondan bir komşum "Yee iştee biri daha boşanacaaaakkk" diye havayyı fişek patlattı. Hemen anladım KK vabmir wahshet teem üyesi ama hangisi hala bulamadım. Takipteyim seni komşum, bilesin.
Bu gerçekleri konuşalım biraz da!!!111!!

Konunuza gelince konu sahibi, asla boşanmayın çok geçmişte kalmış, erkektir arada olur öyle. Belirtmek isterim ayrıcağ, savunuyorum diye hiftira atmayın, bu mesajım konu sahibinin ikinci ya da üçüncü üyeliğinden yazılmamıştır.

1 yıl öncesine ait iğrenç mesajlar gördüm arkadaşıyla bekar evinde kalıyordu ve eşim yapmış çıkmış sonra mesajda hala orda mı diyor eşim arkadaşına. arkadaşı da diyor ki karıyı maffetmişsin diyor o da iki posta attım diyor eşimde geliyim yine salmayacam diyor şuan eşim uyuyor çok kötüyüm. ve eşimle her zaman aramız çok iyiydi söylemeli miyim sizce
ayy resmen midem bulandı

Hayır mevzu soyledikleriniz değil söyleme tarzı. Direk asagilayarak başlıyorlar sonra geyiğe ceviriyorlar birbirlerini şak saklayıp kendilerini haklı görüp bitiriyorlar her bı de mahalle ağzıyla konuşanları da söylemeden gecemicem.Bir tek sizin için demiyorum o kişiler kendini biliyor..
Genelde olanlar yazılıyor buraya sınırı aşan yorumlar oluyordur arada ama aslında aşağılayan biz değil bu olayları yaşatanlar. Onlara güç yetmeyince burada yazılan en ufak olumsuz şey rahatsız ediyor.
Birde olmadık sebepler sunup boşanamiyorum deyince minnoş mesajlar yazamıyorum en azından ben.
Kim nasıl anlamak istiyorsa anlayabilir.

Şaşırıp kızıyorsunuz saygı duyuyorum lakin burada insanları yanlış yönlendiriyorsunuz , neymiş çok iğrenç mesajlarmış bilmem neymiş , 1 sene önce olan bi olaydan bahsediyoruz arkadaşlar, "1 sene önce" hükmü bile kalmayan bi olaydan...Konu sahibinin kafasını karıştırmak hoşunuza mı gidiyor ?

Aldatmak karakter meseledir. Hele ki bu şekilde...
Ne oldu, 1 senede karakteri mi değişti adamın?

eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
Bunların hepsi bahane biliyor musunuz? Kendinizi biraz olsun sevseniz o kapıyı geri dönmemek üzere çarparsınız. Bu mesajları umarım saklamışsınızdır. Inanılmaz sinirlendim böyle pervasız insanlarla aynı havayı soluyoruz.

Sapla samani ayırt etmek gerekir. Tabii ki gereksiz yere boşan yazanlar da var düzeltilme ihtimali olan şeyler için ama bu konuda boşan demeyelim de ne diyelim. Eski konular niye açılmasın. Çok iyi ilişkimiz beni çok seviyor derse insanları yanıltır eee haliyle bak dediğin gibi biri değilmiş der bazıları da normal ve haklı olarak. Kendi kendisini kandırabilir konu sahibi ama bizleri kandirmasina gerek yok.
Der ama deme şekli var. Konu sahipleri bazı gerçekleri kendilerinden saklıyorlar çünkü görmek acı. Ama burda kimsenin görevi yangına körükle gitmek değil. Evet gerçek söylenir ama üslubuyla söylenir.

Tek tek isim sayarım yani öyle seçilmiş kişiler bunlar :) yaraları bizlerden çok daha büyük ona eminim.
Nolur saysaniza
Yaramiz belki buyuktur,kendimiz basa cikamamisizdir da bir baskasi ayni seyleri yasamasin istemisizdir,olabilir degil mi?
Simdi ben elimi sicaga uzattim diye yandim
Size de uzat lan elini,sen de yan mi demeliyim?
yoksa sizi uyarmali miyim?

Kadın kadının düşmanı kardeş, bunu bir konuda daha görüyoruz. Diğer dertli üyeler de toplanmış gelmiş, konuşun, ancak bir arada yenersiniz buradaki düzeni. Burada böyle wahshet bir tiim var arkadaşlar, saldırıp duruyollağ mağdur üyelere.
Yazıktır ya, her kadın aldatılır bunu bilmeyecek ne var? Her kadın ara sıra ölümle tehdit edilir, sonracığıma her kadının kocası yazık ki görümce ve kayınvalidesi tarafından aklı çelinen masumlardır. Boşanıp yuvalarınızı yıkmayın, sevindirmeyin bu KK güruhunu, çünkü onlar boşandırabildikleri her kadın için inanılmaz mutlu oluyorlar.

Geçen gün balkondan bir komşum "Yee iştee biri daha boşanacaaaakkk" diye havayyı fişek patlattı. Hemen anladım KK vabmir wahshet teem üyesi ama hangisi hala bulamadım. Takipteyim seni komşum, bilesin.
Bu gerçekleri konuşalım biraz da!!!111!!

Konunuza gelince konu sahibi, asla boşanmayın çok geçmişte kalmış, erkektir arada olur öyle. Belirtmek isterim ayrıcağ, savunuyorum diye hiftira atmayın, bu mesajım konu sahibinin ikinci ya da üçüncü üyeliğinden yazılmamıştır.

her kadının eşi tarafından tecavüze uğradığını yazmayı unutmuşsun.
hayır deyince sağır oluyor bütün erkekler çünkü.

Yani arkadaşların dediği gibi eğer ayrılmayacaksanız (ki bir kez yapan durmaz yine aldatır) eşinize söylemeyin. Söyleyip kavga edip barışacaksanız bu 'Bak affettim seni bundan sonra olursa onu da affederim' demek olur. Bütün bir ömür bu mide bulantısı ile yaşamak mı istiyorsunuz yoksa bundan kurtulup ayrılmak mı istiyorsunuz siz karar vereceksiniz. Benim tavsiyem affetmeyin ayrılın. Siz hayatında iken yapmış bunu, şimdi yapmadığı/yapmayacağı ne malum?

Bu adamin mayasindan iyi bir hamur cikmayacagi belliymis zaten. Bu mesajlara da sasmamak lazim. Zihniyeti boyle biriyle evlilik...bilmiyorum sizin tercihiniz de, cok mu bulunmaz birakilamaz birisi onu merak ettim.
Ha hesap soracagim demis konu sahibi adam uyaninca. Hesap sorunca ne olacak? Adam destura mi duracak? Hesap sorup sonra da bosanmayacaksan adam nasilsa artik biliyor deyip saklamadan yapacak. O hesap sorulacaksa gemileri de yakmak gerek. Kuru kuru bunlar ne diyip sonra da bir iki gun kusup sonra da aynen devam edilecekse, o aldatmalar da bitmez, o hesap sormalar da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X