- 3 Ağustos 2008
- 384
- 15
- 118
- Konu Sahibi ELXIXF&ALPOXSX
-
canim ayni gibi bişey eskisi kadar çok kizmiyor ama genede ne zaman neye kizacağini çözemiyorum kizdiği zaman yanina gitmiyorum olup bitiyo çocuğum için sabrediyorum ne yapayim
ömrünü heba etme bu adamla bence.degmez cnm degmez.ondan koca olmaz bence.yazık sana
niye
katlanasınki
seni
sevmeyen
bir
adanla
birömür
boyu
bence aldır vede boşa gitsin gençsen seni sevecek birini bulusun sende adımlarını dikkatli atmalısın
Kızlar mesele çözülmüş. Hala boşan bebeği aldır diyen var yaaa.. Allah aşkına bir bakın konu hangi tarihte açılmış yaaa! Ordan bile anlarsınız çocuğu aldırmak için artık çok geç olduğunu. Lütfen yaaaa! Yazdıklarınız sadece onun moralini bozacak yazmayın böyle şeyler!
benimde iki meleyim varbiri dort biri alti aylik kizim
niye boyle bir bilgi verdim yazimin basinda biliyormusunuz
anne olmadan bebek kiymetinibilemessiniz
benim dort yasindaki oglumdan sonratam ideallerim vardi tahsilime devam edicekkken
kizima hamilekaldim bir an
aldirmayi dusundum
gözümün önüne oglum geldi
ona nasil kiyardim onu nasil sevdigim geldi aklima,
yapamadim yapmadim.yoksa cinayet isliyecektim
¨...
rabbim yuvanizi korusun.ve vicdaninin sesini dinle canim.hepimizin evliliginde sorunlari var kiminyokki
bosanip bosanmamak senin elinde amayavrucagin ne sucu var.sakin kimseyi dinleme.
rabbim sana yuvana huzur versin guzel haberlerini bekliyorum canim.
kaydirigubbakcemile5
İşte olayı yaşamış ilk ağızdan konunun özü... Allah sana evlatlarınla mutlu, sağlıklı bir ömür versin aysimacıma.s..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?