EŞİM BENİ İSTEMEDİĞİNİ BENDEN BİR ÇOCUĞUNUN OLMASINI İSTEMEDİĞİNİ SÖYLÜYOR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

babygal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
8
0
1
24
merhaba hanımlar ben 11 aydır evliyim eşimle 5 senede sevgililik sürecimiz oldu birbirimizi severek evlendik çok fazla kavgalarımız tartışmalarımız oldu kendi ailelerimiz yüzünden farklı farklı konularda hep çatıştık ama yolun sonunda eşim ve ben hep evliliğimize devam ettik eşimin bir kötü huyu mu desem içinden geçeni mi söylüyor desem sinir halindeki yorumumu desem bilemiyorum her kavgamızda bana beni istemediğini benden bir çocuğunun olmasını istemediğini söylüyor ilişki esnasındaykende o kadar dikkat ediyorki korunmak için bazen alttaysa bile ay bacağım kasıldı o oldu bu oldu falan diyerek hemen ayağa kalkmak istiyor ki içeri boşalma olmasın diye ne yapıcağımı bilemiyorum bu sözleride yutamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

Açık açık konuşun gerçekten istemiyor musun o an sinirden mi söylüyorsun diye.Karsilikli istenmiyorsa olabilir korunun ama bu konuyu hiç konuşmadınız mı?

Neden böyle söylüyor sizce ? Sebep ne olabilir?
Hicbisey dememissin ki adam cocuk istemiyorum senden diyomus müneccim miyiz konuyu kavganızı biseyi bilmeden ne yoru

Neden böyle söylüyor sizce ? Sebep ne olabilir?
Hicbisey dememissin ki adam cocuk istemiyorum senden diyomus müneccim miyiz konuyu kavganızı biseyi bilmeden ne yorum yapacagız?
biz evlendikten sonra kayınvalidem yüzünden evlilik sürecinde olan herşey için çok fazla kavga ettik eşim çok yalan konuşan birisi yalanını yakalıyorum mesela savunması hemen şu oluyor sen kızarsın diye söylemedim

Ee gayet acikca soyluyor istemedigini, sizi istemedigini soyleyen ve birliktelik esnasinda bile bunu davranislariyla kanitlayan birinin yaninda hala duruyor olma sebebiniz nedir?

Yani illa bosanmak icin adamin gidip dava mi acmasini bekliyorsunuz. Tam olarak ne diyelim size burada? En azindan adamin tek tutarli tarafi cocuk konusunda dikkatli olmasi. Demek size kalsa bu evlilige cocuk yapmaya okeysiniz.

Böyle bir adamdan niye ısrarla çocuk yapmak istiyorsunuz? Önce onu bir sorgulayın.

Kavgada söylenen bir söz sakin bir şekilde düşünülmüş, sadece söylenmekle kalmamış, uygulamada da dikkatlice korunarak hiçbir ihtimal açık bırakılmamış. İleride sizden boşanabilir. “Öyle demek istemedi” diye kendinizi avutmayın, çünkü bunlar gerçekten ağır sözler. Ayrıca tepki de göstermemişsiniz. Bir gün şartlar olgunlaşırsa, bir bahane bulup gitmesi olası. Bu durumu iyi düşünün. Gurur önemlidir. Geriye dönüp “ah, vah” dememek için şimdiden kararınızı iyi tartın; çünkü insan bazen yaşananları kolay kolay atlatamıyor.

Siz bu adama mecbur musunuz? Evlenmek sünnet ise gerekli hallerde de boşanmak farz. Bir kadın için çok onur kırıcı yani bu anlattığınız şeyler. Etik değil, islamiyete göre de uygun değil. Eşler arası muhabbet bu şekilde ise değişir düzelir diye beklemek anlamsız geliyor. Fikir edinmek istiyorsanız sadece ben bunu hak ediyor muyum diye sorun kendinize, bu yeterli olacaktır..

Adam yalan soyluyor
Sizi sinir etmek icin de olsa bu tarz seyler soyluyor
Saka bile olsa her sakada gerceklik payi vardir
tum bunlara ragmen cinsel aktivite yapacak modu nasil yakaliyorsunuz bende buna sasiyorum
Esim bana ters baksa çay bile demlemem, millet birbirine hakaret edip sevismeye devam edebiliyor

Sizinle herhangi bir cıkar icin birlikte olma ihtimali var mı? Kendinizin iliskideki yararı ona katkılarınızı yazabilirmisiniz? Siz bu iliskiye ne avantaj kattınız o ne kattı? Adam icten pazarlıklı birisi gibi hissettim bu yüzden soruyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…