Yani bu cümleye bizden nasıl bir fikir bekliyorsunuz inanın anlayamadımbeni istemediğini benden bir çocuğunun olmasını istemediğini söylüyor
Neden böyle söylüyor sizce ? Sebep ne olabilir?
Hicbisey dememissin ki adam cocuk istemiyorum senden diyomus müneccim miyiz konuyu kavganızı biseyi bilmeden ne yoru
biz evlendikten sonra kayınvalidem yüzünden evlilik sürecinde olan herşey için çok fazla kavga ettik eşim çok yalan konuşan birisi yalanını yakalıyorum mesela savunması hemen şu oluyor sen kızarsın diye söylemedimNeden böyle söylüyor sizce ? Sebep ne olabilir?
Hicbisey dememissin ki adam cocuk istemiyorum senden diyomus müneccim miyiz konuyu kavganızı biseyi bilmeden ne yorum yapacagız?
gidiyorum terapi alıyorum zatenEğer hala napıcam diye kararsızlık içindeyseniz derhal psikiyatriste gidin ben niye kendimden nefret ediyorum niye kendime saygım yok diye
o an sen sinirlen diye söylüyorum diyorAçık açık konuşun gerçekten istemiyor musun o an sinirden mi söylüyorsun diye.Karsilikli istenmiyorsa olabilir korunun ama bu konuyu hiç konuşmadınız mı?
Çocuk düşünüyor musunuz peki bunu konuştunuz mu?o an sen sinirlen diye söylüyorum diyor
Böyle bir adamdan niye ısrarla çocuk yapmak istiyorsunuz? Önce onu bir sorgulayın.biz evlendikten sonra kayınvalidem yüzünden evlilik sürecinde olan herşey için çok fazla kavga ettik eşim çok yalan konuşan birisi yalanını yakalıyorum mesela savunması hemen şu oluyor sen kızarsın diye söylemedim
Sizinle herhangi bir cıkar icin birlikte olma ihtimali var mı? Kendinizin iliskideki yararı ona katkılarınızı yazabilirmisiniz? Siz bu iliskiye ne avantaj kattınız o ne kattı? Adam icten pazarlıklı birisi gibi hissettim bu yüzden soruyorum.biz evlendikten sonra kayınvalidem yüzünden evlilik sürecinde olan herşey için çok fazla kavga ettik eşim çok yalan konuşan birisi yalanını yakalıyorum mesela savunması hemen şu oluyor sen kızarsın diye söylemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?