Zaten kovulduğum3 gün önce yaşandı bu olay. Kovuldum ve aile evine geldim haliyle. Ne konuda ne için alay edeyim pardon? Yani kovulan bi insan eve geri dönmeli mi, ne yapmalı onu danıştım. Bu 3 günlük bir süreç, ben bir ömür için ne yapmam gerektiğini düşünüyorum
Asla öyle bir şey yapmam. İlişkim boyunca hayatımdaki kişiden başka hiçbir erkekle konuşmadım. Yalnızca eşya kavgası. Bu eşya neden burda, çorap neden yerde vs derken bana kavga sonunda hakarette bulundu, ben dışarı çıktım ve onun üstüne kapıyı kitledi eve geri dönemedimKonu sahibi olayın sebebini anlattı mı?
Belki aldattı adamı , onda delirdi.
Evliyim, mutluyum sadece arkadaş olarak internetten biriyle konuşuyorum yazmıştı geçenlerde biri, belki öyle bir durum var.
Zaten kovulduğum
Asla öyle bir şey yapmam. İlişkim boyunca hayatımdaki kişiden başka hiçbir erkekle konuşmadım. Yalnızca eşya kavgası. Bu eşya neden burda, çorap neden yerde vs derken bana kavga sonunda hakarette bulundu, ben dışarı çıktım ve onun üstüne kapıyı kitledi eve geri dönemedim
Bla bla bla blaKadına "defol git" demiş, üstüne kadınlığına anneliğine laf etmiş. Üstüne üstlük kapıyı kilitlemiş, kadın evine girememiş kadına da babanın evine git demiş. Bu da yetmiyormuş gibi 3 gündür arayıp sormuyormuş karısını. Sizin kocanız da böyle yapar mı?? Ne kadar normal, ne kadar basit geliyor gözünüze. Tabi normal yaşantınızda kocanız size bunları yapıyorsa bunun normal olduğunu düşünmeniz şaşmamak lazım. Bir empati yapın bakalım, kocanız kapıyı kilitleyip sizi evden kovsa, anneliğine kadınlığınıza dil uzatsa, sizi kapının önüne koyup 3 gün boyunca arayıp sormasa.. Ne yapacaksınız? Merak ediyorum.
Konu sahibi, gurur güzel birşeydir. Boşanmaya niyetin varsa boşan, hiçbir kadın bu kelimeleri haketmiyor.
Evet hatta her gün evden kovuluyorum zira orası sadece kocişimin evi ya haniEvden kovulmak size nekadar normal gelmiş öyle
Niye yordunuz kendiniziKadına "defol git" demiş, üstüne kadınlığına anneliğine laf etmiş. Üstüne üstlük kapıyı kilitlemiş, kadın evine girememiş kadına da babanın evine git demiş. Bu da yetmiyormuş gibi 3 gündür arayıp sormuyormuş karısını. Sizin kocanız da böyle yapar mı?? Ne kadar normal, ne kadar basit geliyor gözünüze. Tabi normal yaşantınızda kocanız size bunları yapıyorsa bunun normal olduğunu düşünmeniz şaşmamak lazım. Bir empati yapın bakalım, kocanız kapıyı kilitleyip sizi evden kovsa, anneliğine kadınlığınıza dil uzatsa, sizi kapının önüne koyup 3 gün boyunca arayıp sormasa.. Ne yapacaksınız? Merak ediyorum.
Konu sahibi, gurur güzel birşeydir. Boşanmaya niyetin varsa boşan, hiçbir kadın bu kelimeleri haketmiyor.
Sürekli tartışma, ağlama, derdini anlatamama, küfür, kavga bunları yaşadım. Bende arabayla dolaşırdım kafamı dağıtmak için. Bundan dolayı da laf yedim. Gece 2 -3 de eve gelen kocam, bana akşam 9-10 da ne işin var sokakta sen kadınsın dedi. Evet bunu dedi... Ben de "seninle akşam buluşup gece 11 de eve dönerken erkek miydim" dedim. Neyse erkekler işte. Toplayın kendinizi. Kavgalarda haksız yönünüz olabilir varsa öz eleştiri yapın. Dönün ya da boşanın demiyorum. Kendiniz ya da o ya da ikiniz de değişmeden dönmeyin. Öyle yaşanmıyor iyi biliyorum.Herkese çok teşekkür ederim tavsiyeler için..
Görmedim ne yazdığını ama ısrarla neden tartıştınız diye sorulmasına rağmen cevap vermeyince aklıma öyle şeyler geldi benim de.Eften püften bir sebep demiş?
Zaten yazdım. Herkese ayrı ayrı yazamıyorum ama bir daha yazıyım. Eşim dağınık ve salon yatak odası oturma odası her yerde eşyası vardı ve salonu dağıtmamasını rica ettim. Misafir gelecekti. Ama ricalarıma rağmen toplamadı ve konuşmak istemediğini söyledi. Ben de konuşmak için ısrar edince sen delisin git ilaç kullan tedavi ol dedi. Bu hakaretinden dolayı ben de kalbini kırmamak için dışarı attım kendini hepsi bu.Görmedim ne yazdığını ama ısrarla neden tartıştınız diye sorulmasına rağmen cevap vermeyince aklıma öyle şeyler geldi benim de.
Benim o yazdığım mesajı alıntılayıp cevap vermiş gerçekten saçma şeyler
Sizinle iletişime geçmedi mi hala?Zaten yazdım. Herkese ayrı ayrı yazamıyorum ama bir daha yazıyım. Eşim dağınık ve salon yatak odası oturma odası her yerde eşyası vardı ve salonu dağıtmamasını rica ettim. Misafir gelecekti. Ama ricalarıma rağmen toplamadı ve konuşmak istemediğini söyledi. Ben de konuşmak için ısrar edince sen delisin git ilaç kullan tedavi ol dedi. Bu hakaretinden dolayı ben de kalbini kırmamak için dışarı attım kendini hepsi bu.
HayırSizinle iletişime geçmedi mi hala?
Merhaba 1 yıllık evliyim. Eften püften bir tartışma çıktı eşim bana hakaret etti ardından;
Babanın evine git bir daha da gelme senden ne anne ne eş olur hadi yoluna yazdı. Şaşkın ve üzgünüm ne yapabilirim? Yardım lütfen
Parmaklarımı yorduğuna değmedi ama neyse.Niye yordunuz kendinizi
Kocamız bizim sahibimiz mi?Hah şu an gördüm. Kusura bakma da 7'den sonra dışarı çıkma demesine rağmen defalarca çıkmışsan kavga çıkar. Biraz eşini dinleyeceksin. Çam ağacı değil o, senin kocan.
Kocamız bizim sahibimiz mi?
Neden dışarı çıkarken ondan izin almak zorundayız?
Fuckbuddylikle karı koca olmanın ne alakası var tam olarakSiz de rahatsız olduğunuz bir sey olursa o sizden izin alır. Adam kocan senin, sana çıkma karanlıkta dışarı mecbur kalmadıkça diyorsa saygı duy. Fuckbuddy degilsiniz, o senin kocan. Israrla tersini yapmanın alemi var mı? Dışarıda ne var?
Hahahaha olduuuuu :))Hah şu an gördüm. Kusura bakma da 7'den sonra dışarı çıkma demesine rağmen defalarca çıkmışsan kavga çıkar. Biraz eşini dinleyeceksin. Çam ağacı değil o, senin kocan.
Afedersiniz ama bk var. Gercekten söylettiniz bana bunu nefret ederim kötü söz söylemekten. Eş demek hayat arkadaşı demek kadın köle erkek sahip değildir. Bu iliskiler sağlıklı değildir. Siz cok fazla türk dizisi izlemişsinizSiz de rahatsız olduğunuz bir sey olursa o sizden izin alır. Adam kocan senin, sana çıkma karanlıkta dışarı mecbur kalmadıkça diyorsa saygı duy. Fuckbuddy degilsiniz, o senin kocan. Israrla tersini yapmanın alemi var mı? Dışarıda ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?