Eşim beni evden kovdu

Zaten kovulduğum
Konu sahibi olayın sebebini anlattı mı?
Belki aldattı adamı , onda delirdi.
Evliyim, mutluyum sadece arkadaş olarak internetten biriyle konuşuyorum yazmıştı geçenlerde biri, belki öyle bir durum var.
Asla öyle bir şey yapmam. İlişkim boyunca hayatımdaki kişiden başka hiçbir erkekle konuşmadım. Yalnızca eşya kavgası. Bu eşya neden burda, çorap neden yerde vs derken bana kavga sonunda hakarette bulundu, ben dışarı çıktım ve onun üstüne kapıyı kitledi eve geri dönemedim

Hala açıklama yapıyorsunuz. Yapmayın. Adamın yaptığı şeye gerekçe olamaz.
Yok belki aldattı, bilmem ne. başta demişsiniz eften püften diye, kelimesi kelimesine yazmak zorunda değilsiniz. Aldatsaydınız zaten aldattım kocam bunu yaptı derdiniz.

Normal olması gereken, karşısına alıp sizi, insan gibi konuşmasıydı. Tartışıyorsa tartışır görmek istemiyorsa kendi giderdi.

Boşanma konusunda hiç birşey demem. Ama bir daha yapmamsı konusunda söz alın ve ciddi uyarın.

Bla bla bla blaoku işte yazmışım ya yukarda zahmet olmazsa tabi

Evden kovulmak size nekadar normal gelmiş öyle
Evet hatta her gün evden kovuluyorum zira orası sadece kocişimin evi ya hani ya bırakın Allah askina kadin niye gidiyor evden adam gitsin ağzı dili yok mu sen git evden gitmiyorum ben baba evine diyecek kadar. Erkeklere bu hakki kim veriyor biz ah yine biz.

aradaki mesafeyi koruyamadığınız için çok üzülmüşsünüz
beyfendi sanki küçük dağları o yaratmış gibi eften püften konuları size sarmış
hava almak için dışarıya çıktığınız sizin yaptığınız doğru
evde kalsanız daha çok kalp kırabilir farklı boyutlara gidebilirdi
evlilik bu değil ki anlaşmaktır anlaşabilmektir kısacası anlayıştır
sizi eşiniz eş olarak değil bir köle olarak görmüş
ortada maalesef evlilik yok ki
benim size boşanın demeye hakkım yok
oturup eksileri artıları düşünüp kararınızı verin
sizin yaşadığınız çoğu şeyleri eşimle yaşadık
şöyle eşinizin size yaptıklarını ben eşime yaptım bir kısmını
hoş mu kesinle değil ve ben şimdi oturup bunları nasıl yapmışım diyorum
sorunlarımızı çift terapistinde çözdük

Niye yordunuz kendinizi

Herkese çok teşekkür ederim tavsiyeler için..
Sürekli tartışma, ağlama, derdini anlatamama, küfür, kavga bunları yaşadım. Bende arabayla dolaşırdım kafamı dağıtmak için. Bundan dolayı da laf yedim. Gece 2 -3 de eve gelen kocam, bana akşam 9-10 da ne işin var sokakta sen kadınsın dedi. Evet bunu dedi... Ben de "seninle akşam buluşup gece 11 de eve dönerken erkek miydim" dedim. Neyse erkekler işte. Toplayın kendinizi. Kavgalarda haksız yönünüz olabilir varsa öz eleştiri yapın. Dönün ya da boşanın demiyorum. Kendiniz ya da o ya da ikiniz de değişmeden dönmeyin. Öyle yaşanmıyor iyi biliyorum.

Son düzenleme:
Eften püften bir sebep demiş?
Görmedim ne yazdığını ama ısrarla neden tartıştınız diye sorulmasına rağmen cevap vermeyince aklıma öyle şeyler geldi benim de.
Benim o yazdığım mesajı alıntılayıp cevap vermiş gerçekten saçma şeyler

Zaten yazdım. Herkese ayrı ayrı yazamıyorum ama bir daha yazıyım. Eşim dağınık ve salon yatak odası oturma odası her yerde eşyası vardı ve salonu dağıtmamasını rica ettim. Misafir gelecekti. Ama ricalarıma rağmen toplamadı ve konuşmak istemediğini söyledi. Ben de konuşmak için ısrar edince sen delisin git ilaç kullan tedavi ol dedi. Bu hakaretinden dolayı ben de kalbini kırmamak için dışarı attım kendini hepsi bu.

Sizinle iletişime geçmedi mi hala?

Eğer çok basit bir sebepse adam seni gözden çıkarmış demektir elinde sonunda bosanacaktir bi anlık sinirse pişman olmuştur birkaç güne gelir sende ozaman barışırsin ama sen hiç arama anne babası yada kendisi gelmezse sen gitme

Hah şu an gördüm. Kusura bakma da 7'den sonra dışarı çıkma demesine rağmen defalarca çıkmışsan kavga çıkar. Biraz eşini dinleyeceksin. Çam ağacı değil o, senin kocan.
Kocamız bizim sahibimiz mi?
Neden dışarı çıkarken ondan izin almak zorundayız?

Kocamız bizim sahibimiz mi?
Neden dışarı çıkarken ondan izin almak zorundayız?

Siz de rahatsız olduğunuz bir sey olursa o sizden izin alır. Adam kocan senin, sana çıkma karanlıkta dışarı mecbur kalmadıkça diyorsa saygı duy. Fuckbuddy degilsiniz, o senin kocan. Israrla tersini yapmanın alemi var mı? Dışarıda ne var?

Gitme..Ortak evden kim kimi kovuyor pardon? o defolsun.Sen gidince rahat rahat sefa sürecek evde.Sen,acaba kocam beni ne zaman arayacak halimiz nolacak diye kendini yerken o kafa rahat evde yaşayacak ve belkide bazı sitelerde yalnızlığını da giderecek..

Fuckbuddylikle karı koca olmanın ne alakası var tam olarak ikisi bambaşka bir olay.
Evet beni rahatsız etti, çünkü kadınların kısıtlanmasını doğru buluyorsunuz.
Bakım hanımefendi, bir insanı erişkin olduktan sonra kimse kısıtlayamaz. Bir başkası o insan üzerinde karar mercii değildir, izin alma gibi bir durum ne demek ya? Kaldı ki kadın gecenin 2sinde ben dışarı çıkacağım diye tutturmamış, saat 7... 19.00 yani... Hani karanlığın tam çökmediği saat... İnsanların işten gelmeye başladığı...

Anlatabildim mi?

Afedersiniz ama bk var. Gercekten söylettiniz bana bunu nefret ederim kötü söz söylemekten. Eş demek hayat arkadaşı demek kadın köle erkek sahip değildir. Bu iliskiler sağlıklı değildir. Siz cok fazla türk dizisi izlemişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…