- 6 Ocak 2020
- 23
- 109
- 8
- 28
Yok, bunlar tartışmış, konu sahibi dışarı çıkmış yürümüş. Eşi de mesaj atmış işte anne,eş olamazsın diye. Küfür etmiş. Kapıyı kilitlemiş içeri almamış. Babanın evine git demiş. Kadın da gitmiş. Adam 3 gündür aramıyor. Kavgalar 1 yıldır devam ediyor sebebini yazmamış maalesef.Anladigim kadariyla aksam ona gore geç bi saatte eve gelmediginiz icin size boyle bi mesaj atti ve ayrilmak istedi ve gene anladigim kadariyla bu ilk degil. Aksam bi saatten sonra disari cikacaksam esime yazar yada arar haber verir hatta izin veriyor musun diye sorarim, malum hava 5ten sonra karariyor, etrafta keyfi adam olduren manyak psikopat insanlar kol geziyor. Siz de haber verseydiniz keske. Ama tabiki bu sizi kovmasina gerekce degil, ama biraz karsi taraf acisindan bakarsak belki evliliginiz kurtarilir diye dusundum.
2nci maddeye özellikle katılıyorum, yorum yapan üyelerin bazılarının konusu aklımda kalmış, kendi yapamadıklarını konu sahibine nasılda söylüyorlarlar. Bu ne çelişki. Kendisinin türlü türlü meselesi var kocişini asla bırakmıyor, ama konu sahibini nasıl yönlendiriyor. İnsanları bu şekilde bu kadar keskin bi biçimde yönlendirmek ne kadar doğru? Ortada boşanacak bişe yok olayı bilmiyorum ama sinirle söylenen söz ve davranışlar var. Hemcinslerim için üzülüyorum çoğunda mantık neredeyse yok!1. Konuyu taraflı anlatıyorsunuz. Eger adamın sözünü açık açık yazdıysanız, kavgayı da yazmanız gerekirdi. Eften puften kimse böyle sinirlenmez. İstediğiniz cevapları okumak istemişsiniz.
2. Burada cazgir bir tayfa var, her konuda direkt boşan, yok at, ayrıl, kes, öldür.
Hanımlar, biraz sertsiniz anlıyorum ama her olay kendi içinde farklı bir olaydir.
Valla bilemedim ki net bisiler yazsa yardimci olcaz da bir sir gbi sebepleri sakliyor konu sahibiYok, bunlar tartışmış, konu sahibi dışarı çıkmış yürümüş. Eşi de mesaj atmış işte anne,eş olamazsın diye. Küfür etmiş. Kapıyı kilitlemiş içeri almamış. Babanın evine git demiş. Kadın da gitmiş. Adam 3 gündür aramıyor. Kavgalar 1 yıldır devam ediyor sebebini yazmamış maalesef.
Adam, küfür etmiş( ananı bilmem ne oluyor küfür) kovmuş boşanmak istemiş, içeri almamış. Boşanmaktan ziyade bu durum çözülmeden dönmemeli diyoruz.
Bazı kadınlar cazgır, boşanma peşinde deniyor. Peki ezilmeye, aşağılanmaya devam et konu sahibi. Sen kadınsın, otur oturduğun yere, çeneni kapa...Böyle mi diyelim?
Konunun ilk mesajindan böyle anlaşılmıyor ama.3 gün önce yaşandı bu olay. Kovuldum ve aile evine geldim haliyle. Ne konuda ne için alay edeyim pardon? Yani kovulan bi insan eve geri dönmeli mi, ne yapmalı onu danıştım. Bu 3 günlük bir süreç, ben bir ömür için ne yapmam gerektiğini düşünüyorum
Ne güzel yazmışsınız. Buradaki cazgır kadınlar bana da boşan dedi. Çok şükür onları dinleyecek gücü buldum. Evi terkettim. 9 ay sonra eşimin yalvarmaları(mecaz yok) sonucu şartlarımı söyleyerek döndüm. 6-7 ay oldu döneli. Çok şükür eski sorunlarımız kalmadı. Şimdilik iyiyiz. Yine bir değişim olursa inşallah olmaz. Konu açacağım. Bana boşan diyen cazgırlar inşallah yine buralarda olur. Hepinize çook teşekkür ederim.Burada bazıları hala sebebini bilmeden boşan demeyelim diyor. Elbette ki boşan demek çok ağır. Ancak adamın, sebep her ne olursa olsun, karısını evden kovmaya hakkı var mı? Türk erkeklerinin geneli böyle. Konuşup sorun çözme, mantıklı hareket etme yetenekleri maalesef yok. Hemen bir yükselme, küfür, aşağılama, kadını kadınlığı anneliği ile vurmaya çalışma evden kovma.
Sanki kendisi insan olmuş da karısının kadınlığına laf ediyor. Boşanıp boşanmaması kendi bileceği birşey. Ama hala evden kovdu ama neden kovdu denmesi, tamam koca karısını öldürdü ama neden öldürdü ile aynı soru kusura bakmayın.
Şiddetin, küfürün, hakaretin sebebi olmaz. Üstelik konu sahibi kovulmaktan beter olmuş. Eve almamış adam. Hani git evden der bir sinirle ama öyle değil. Kapıyı açmamış. Affedilir bir tarafı, sebep aranacak bir tarafı kalmamış olayın.
benim eşim de öyleydi bir iki gittim gittim geldim laçkalaştı iyice en son beni gece yarıçıplak evden attı ( ayağımda ayakkabı bile yoktu) sonra da anneme pişkin pişkin nolmuş yani evden attıysam gidip aldım sonra da dedi şuan üç aydır ayrıyız şubatta duruşmamız var keşke daha önce verebilseydim ayrılık kararını diye pişmanlık yaşıyorum zor biliyorum yuva dağıtmak inan ama asla düzelmiyorlar bir adam iki adam etmez değişmez.Merhaba 1 yıllık evliyim. Eften püften bir tartışma çıktı eşim bana hakaret etti ardından;
Babanın evine git bir daha da gelme senden ne anne ne eş olur hadi yoluna yazdı. Şaşkın ve üzgünüm ne yapabilirim? Yardım lütfen
Merhaba 1 yıllık evliyim. Eften püften bir tartışma çıktı eşim bana hakaret etti ardından;
Babanın evine git bir daha da gelme senden ne anne ne eş olur hadi yoluna yazdı. Şaşkın ve üzgünüm ne yapabilirim? Yardım lütfen
Herkesin fikrine saygım var elbette fakat gazlamakkadar frenlemek de gerekir . Dediğim gibi eşinin yaptığı kesinlikle yanlış çok merakıysa o gitsin anasının evine . Kadını evden kovmak da nedir ,,,? Ama boşanma meselesi ciddi bir durum altını çizerim.
Tartıştığımızda onunla konuşmak için 1 yıl çabaladım. Neredeyse her gün ağlıyorum. Sesimi duyuramadığımdan artık onunla konuşamadığımda çıkıyorum bahçede oturuyorum. Ya da yürüyorum caddede. Tek derdi dışarı çıkmıyım evde oturayım. Çünkü akşam 7de evden çıkan kadından anne ve eş olmaZmış. Devamı da geldi cümlelerinin. Evet tek sebep bu
Hah şu an gördüm. Kusura bakma da 7'den sonra dışarı çıkma demesine rağmen defalarca çıkmışsan kavga çıkar. Biraz eşini dinleyeceksin. Çam ağacı değil o, senin kocan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?