Eşim beni eğlence mekanında çalışan bir kadınla aldattı ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok güzel bir hareket olmuş hamile halinizle iki paket sigara içerek tepki göstermeniz.

Çok gurur kırıcı bir aldatılma şekli. Keşke böyle öğrenmeseydiniz çok üzüldüm. Bu yazışmaları kopyalayıp ekran görüntüsü almalıydınız. Bilmiyorum boşanır mısınız. Böyle bir şey diyemem ama bu adamla aynı yatağa giremezdim ben bir daha

eşimi çok seviyorumm... hala evet .... ama elimde boşanmak için delil yok ve hamileyim üstelik
Yoo tekrar dusa falan gırdıgınde alacaksın telefonu dogru telefoncuya gıdeceksın kırdıracaksın sıfreyı bu kadar basıt. Allah askına daha ne sevmesınden bahsedıyorsun nolursun yapma bunu kendıne

Sanırım gerçekten konu gerçek değil
Git gide daha da tepki çekecek detaylar ekleniyor
lütfen kurgu olduğunu düşünen buraya yorum yapmasın gerçekten içinde bulunduğum durumu ben bile zor idrak ettim ve içime attım insanlara anlatırken anlık olarak aklıma ne geliyorsa onu yazıyorum düşünmüyorum onumu yazsam bunumu diye lütfen yapmayın kurgu falan demeyin Allah inşAllah başınıza böyle bir dert vermez diyorum sadece başkada sözüm yok

fevri hareketleri hiç sevmiyorum istesemde yapamam zaten
Adam elin kadınına karımla yatarken seni hayal ediyorum demiş, onunla birlikte olduğu bir sürü resmi ve ona yazdığı güzel sözleri gözünüzle görmüşsünüz, siz hala fevri hareket edemem, yok seviyorum, ne yapacağımı bilmiyorum diyorsunuz. Siz bu kadar aşağlanmaya hala o adamı seviyorum diyorsanız, saçınızı başınızı boyatıp kendinizi o kadına benzetin en azından kocanız sizi onun yerine koyarken zorlanmasın. Ya arkadaşım neyin kafasındasın bilmiyorum ama kadının yaptığı meslekten belli değil mi ne amaçla yaptığı, kocan onun müşterisi, hatta kocan iyi para yediriyorsa şuan için eşinin kapatması, kocanın posasını sıkınca atıp, yeni bir müşteri bulacak, bu onun işi. Sende kocanı teselli edersin artık, sevgilisi onu bırakınca.
Ufak başka bir tavsiyede bundan sonra eşinizle beraber olurken eşiniz korunsun, zira şu durumda cinsel hastalık kapmayın en azından.

.....

kızın instasında eşimle fotosu yok desenli pin kodu eşimin
Tamam ama bu adamdan size hastalık gelebilir cinsel yolla bulaşan, ayrıca yarin eşiniz boşanmak istiyorum dese mesela hemen boşanır. Ama siz bunun icin kanit bulmayı üstüne bir daha telin pinini açık bırakmayacağını diyorsunuz. Eee nasil olacak şimdi böyle duracaksınız. Pini isteyin o zaman telefonunuzu kapatın, acil arama yapacam diye açsın versin, bunu da yapmaz değil mi? Siz tıkıyorsunuz kendinizi.

Sakin kalıp eşinize hesap sormuyorsunuz ama hamile halinizle 2 paket sigara içiyorsunuz. İradeniz bebeğinizin sağlığı konusunda geçerli değilmiş. Yazık

yönetimin habe
İkinci hesabınızdan yönetimin haberi var mı ?

Fazla sakinsiniz , iki gün geçmiş , yatak fotolarını gördüğünüz kişiyle sadece konuşmuyorsunuz , bilemedim.
ri varmı derken neyi kastettiniz

İkinci hesabınızdan yönetimin haberi var mı ?

Fazla sakinsiniz , iki gün geçmiş , yatak fotolarını gördüğünüz kişiyle sadece konuşmuyorsunuz , bilemedim.
Banada anormal bi sakin geldi normalde kısılık olarak bende sakın bir yapıdayımdır ama boyle bir konuda anasından emdıgını burnundan getırırdım

okadar haklısınki ...

yani ilk gün çok taktım sonra geçti rahat bir insanım ... şuan sadece ne yapacağımı bilmiyorum bir gram stresli yada ağlamaklı değilim ama işte...
Bunun adı rahatlık mi sizce? Yani kocamın yatakta resimlerini göreceğim, ilk gün kafaya takıp, hamile halimle 2 paket sigara içeceğim sonrada amann rahat bir insanım diyeceğim..bacım kendine gel

Cocuk kac aylik olana kadar aldirilabiliyordu? Mumkunse siz aldirin. Babasinin hirsini daha bi damlacik yavrudan mi cikariyorsunuz?

Beddua team de geldi
Aklı başında her insan hamileyken 2 paket sigara içilmeyeceğini zaten bilir de buraya yazma amacınız neydi bunu?
Daha çok tepki çekmek değilse ne yani?
Bir mesajınızda da çok sakin biriyim demişsiniz
E o zaman 2 paket sigarayı ne düşünüp de içtiniz hamileyken?
yani ilk gün çok taktım sonra geçti rahat bir insanım ... şuan sadece ne yapacağımı bilmiyorum bir gram stresli yada ağlamaklı değilim ama işte...
Sonuç olarak
Hiç şüpheniz yokken telefon karıştırdınız
Pat aldatıldığınızı öğrendiniz
Ama konuya hamilelik eklenmeli ki boşanma seçeneği kapansın
Deliliniz zaten yok
Bu da yetmez deyip hamileyken sigara içtiğinizi de eklediniz
Hadi bakalım Allah kabul etsin niyetinizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…