Doğru herkesin tepkisi farklı olur, konu sahibi 2 gün sessiz, tepkisiz kalmayı başarabildiyse, biraz daha sabredip o telefondan ekran görüntülerini almalı kesinlikleBence insan şok geçirmekten o an ne yapacağını şaşırıyordur belki de
ben oturma odasındaydım oturma odası duşun kapısını görüyor yatak odasıda banyonun hemen yanında duştan çıktı havlusunu banyo kapısının önüne fırlattı yüzüme bile bakmadan yattı uyudu bende gece boyu uyumadım 2 paket sigara bitirdim sonrada kalktım harıl harıl ev temizledim sinirden hamile halimle ... hamile olduğumu bile unuttum o dereceÇok merak ediyorum eşin duştan çıktıktan sonra seni görünce ne yaptı veya sen onu görünce ne yaptın
Ama bu yaptığınız da yanlış ki sizin ben eşimin işyerindeki arkadaşları ile olan yazışmaları niye okuyayım eşimin de benim watsabımdaki msjları okumasına çok kızarım bunu kendisi de bilir arkadaşlarımla özelim vardır ve buna erkek olarak bakması uygun değil sizin de bayan olarak okumak için bakmanız hoş değil ama bi yönde iyi olmuş öğrenmiş oldunuzinanın bana yoktu sadece meraktan baktım ... bürodaki arkadaşlarıyla devamlı konuştuğu wp grubu var ona bakmaktı amacım sırf can sıkıntısından
kızın instasında eşimle fotosu yok desenli pin kodu eşiminYa kizin Instagram adresini biliyorsunuz, ben şunu anlamıyorum bosanmak icin kanıtım yok. Eğer istemiyorsanız bu adamla evli kalmayi kanit gerekir mi boşanmak istiyorum derseniz. Uyurken parmak izi tanımlaysa telde acin onun eliyle alin kanit istiyorsanız.
Sanırım gerçekten konu gerçek değilben oturma odasındaydım oturma odası duşun kapısını görüyor yatak odasıda banyonun hemen yanında duştan çıktı havlusunu banyo kapısının önüne fırlattı yüzüme bile bakmadan yattı uyudu bende gece boyu uyumadım 2 paket sigara bitirdim sonrada kalktım harıl harıl ev temizledim sinirden hamile halimle ... hamile olduğumu bile unuttum o derece
lütfen yapmayın bunu böyle bir durumda lütfen ... neye bakarak bu kanıya vardınız merak etmiyor değilim açıkçasıKurgu.
yazdıklarınızı tekrar okuyunnnnnnnBu mesajı okurken bile eşinin çok yakında pişman olucagını hemen anladım.
Egerki telefonuna baktıgını belli etmediysen bence mesajları silmemiştir bence mesajların fotografını çek ve boşanma davası aç.
Bu dediğin kızlardan çok var hepsi aynı giyim tarzı aynı makyaj aynı kişilik ve hepsinin amacı aynı adamlarla birlikte olup paralarını sömürmek ve işleri bittiğinde o adamları bırakmak. Yani üzülme eşin aşırı pişman olucak birgün ama çok geç olucak (İNŞALLAHh)
Evet 2 gün de amma süre he belki temkinli davranmak için sessiz kalmıştırDoğru herkesin tepkisi farklı olur, konu sahibi 2 gün sessiz, tepkisiz kalmayı başarabildiyse, biraz daha sabredip o telefondan ekran görüntülerini almalı kesinlikle
İnsan eşinin pin kodunu bilmez mi hiç desenli değil dantelli olsa bilirim vallakızın instasında eşimle fotosu yok desenli pin kodu eşimin
yani ilk gün çok taktım sonra geçti rahat bir insanım ... şuan sadece ne yapacağımı bilmiyorum bir gram stresli yada ağlamaklı değilim ama işte...Onları görüpp nasıl dayandın, dayanıyosun ? Çok zor olmalı
Ben de o söze takıldım hepsinden çokBosamayacaksaniz lütfen birbirinizi yemeyin . o süreç çok yıpratıcı ve adamda der kabul etmeseydin giderdin. Olan sizin psikolojinize olur hani oyle ders vermek felansa hiç girmeyin yıpranan da yine siz olursunuz. Erkeklerde rezil olundumu hemen dahada kotuye gider zaten herkes biliyor rezil oldum der sizede çok kötü davranır. Rabbim yardımcınız olsun. Tabi ben olsam kalmam çünkü aklindakiyle yaşar yanindakiyle yıpranır sin çok ağır söz.
Böyle durumlarda sakin kalan insanlara hayranım. Ben olsam ekran görüntülerini alıp, o telefonu başında kırardım.
Ama neden sakin kaldığınızda önemli. Delil toplayip bosanacak misiniz, yoksa bosanmak istemediginiz icin görmezdenmi geliyorsunuz?
Bilerek mi yazıyorsunuz bunları, iki paket sigara içmek nedir?ben oturma odasındaydım oturma odası duşun kapısını görüyor yatak odasıda banyonun hemen yanında duştan çıktı havlusunu banyo kapısının önüne fırlattı yüzüme bile bakmadan yattı uyudu bende gece boyu uyumadım 2 paket sigara bitirdim sonrada kalktım harıl harıl ev temizledim sinirden hamile halimle ... hamile olduğumu bile unuttum o derece
Eşiniz öğrendiğinizi anlamış bence,belkide bikerek bıraktı telefonu,yoksa hemile krım gece ikş paket sşgara içecek,yatağa hiç gelmeyecek ve sabahın köründe temizlik yapacak,insan sormaz mı iyi misin diyeben oturma odasındaydım oturma odası duşun kapısını görüyor yatak odasıda banyonun hemen yanında duştan çıktı havlusunu banyo kapısının önüne fırlattı yüzüme bile bakmadan yattı uyudu bende gece boyu uyumadım 2 paket sigara bitirdim sonrada kalktım harıl harıl ev temizledim sinirden hamile halimle ... hamile olduğumu bile unuttum o derece
Telefonu ışığa tutun, ekrandaki parmak izlerinden görürsünüz deseni. Boşanmaya niyetiniz varsa yapınkızın instasında eşimle fotosu yok desenli pin kodu eşimin
Eşim hiç belli etmedi demişsin önceki mesajlarında demekki eşinin sana karsı bi soguklugu vardı bundan hiç süpelenmedinmi birde hamilesin, bir erkek hamile eşine normalden daha ilgili.ben oturma odasındaydım oturma odası duşun kapısını görüyor yatak odasıda banyonun hemen yanında duştan çıktı havlusunu banyo kapısının önüne fırlattı yüzüme bile bakmadan yattı uyudu bende gece boyu uyumadım 2 paket sigara bitirdim sonrada kalktım harıl harıl ev temizledim sinirden hamile halimle ... hamile olduğumu bile unuttum o derece