- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.768
Neden aldatıldım demissiniz birde, bunun mantıki sağlıklı bir açıklaması olabilir mi sizce?
Kendinizi o kadınlar kıyaslamayın, bende eksikti diye düşünmeyin, eksik olan birşey varsa eşinizde ki ahlak başka birşey değil.
hamileyim 4 aylık ve delilim yok....Bu acıyı kendin yaşayacağına aç davanı o da yaşasın seninle, 2 yıllık evlisin, gençsin, bu acıyla ömğr geçmez, ayaklarına kapansa ölümden dönse silemezsin, bebeğin de yoksa kurtar kendini, emin ol kendini tedavi etmen bu evlilikle yaşamandan kolay olur.
Arkadaşlara katılıyorum. Delilleri topla ve avukat tut
fevri hareketleri hiç sevmiyorum istesemde yapamam zaten2 gündür konuşmuyorsunuz o da sormuyor iyiymiş tepkiniz ya o telefonu kırıp yutturmak lazımdı ona da neyse karar sizin boşanmak için neyi bekliyorsunuz pislik herif
Hiç durmayın boşanın pislik herif ya tam pislikfevri hareketleri hiç sevmiyorum istesemde yapamam zaten
Ayyyy çok üzüldüm ya. Hamilemisiniz.hamileyim 4 aylık ve delilim yok....
Görüntü almadiysan öğrendiğini belli etme. Telefonu bir şekilde al yine bütün görüntüleri almaya çalış. Sonra bas tekmeyi.ekran fotoğrafı almadımki ... o anki şokla
Bebek ne kadarlık, iyi düşün söylemek bana düşmez ama bebeğim babasız kalmasın kafasıyla hareket edip kendşni yakma sakın,çok yeniyse bebekten de vazgeçebilirsin gerekirse.eşimi çok seviyorumm... hala evet .... ama elimde boşanmak için delil yok ve hamileyim üstelik
İnanamıyorum bir de bunu hamile karısına yapıyor . Allah bildiği gibi yapsın inşallahhamileyim 4 aylık ve delilim yok....
Erkeklerin çoğu bu tiplerden hoşlanır zaten sizde bi eksik falan yoko kadında ne varda eşim onu tercih etti gerçekten bu soruyu çok merak ediyorum evet bu olaydaki enn en büyük suçlu eşim ama o kadının özelliği ne
Pin kodunu öğrenmenin bir yolu var mı acaba? Allah yardımcın olsun.. Hamileymişsin, Allah kalbine ferahlık versin.pin kodu var dalgınlıkla açık bırakıp gitti bir daha açık bırakmaz kodunuda bilmiyorum sorsamda söylemez zaten ketum çok ama o kadın karşı kedi gibi ....
Fotoğraflar var ya niye deliliniz yokhamileyim 4 aylık ve delilim yok....
Bunun bir önemi var mı?o kadında ne varda eşim onu tercih etti gerçekten bu soruyu çok merak ediyorum evet bu olaydaki enn en büyük suçlu eşim ama o kadının özelliği ne