Eşim beni eğlence mekanında çalışan bir kadınla aldattı ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Su sözü her zaman tutarım.
İhanetler de kadından cok adamın kabahati vardır. Cunku adamın ıcınde pislik olmazsa milyonlarca kadının ııcınde de olsa yaaapmmmaz. Ama içinde b
varsa o pislik ortada kadın olmasa bile bisekılde bulur yine yapar!!!!!

hpv korununca da bulaşıyor. Umarım hastalık kapmazlar. Özellikle anlatıldığı tarz bir kadınsa..

Cocuk kac aylik olana kadar aldirilabiliyordu? Mumkunse siz aldirin. Babasinin hirsini daha bi damlacik yavrudan mi cikariyorsunuz?
tövbe haşa neden yavrumdan çıkartıyım sahip çıkacak kimsem olmasa bile asla aldırmam ben çocuğum için sakin kaldım belkide ... asla asla asla çocuğumun hayaliyle geçiyor her dakikam ona sevmeyi ve sevgiyi öğretmek en büyük hayalim

Yalniz ben sakinlige takilmadim, ben de boyleyim. Asiri sakin, tepkisiz bir insanim. O yuzden cok da o konuya seetmeyin diye yazayim dedim

26 yaşındasın boşver ve boşanıp önüne bak.ben olsam bı daha teli alıp delile falan uğraşmazdım
Bosan gitsin.

Siz o bebeği haketmiyorsunuz. Yazık bebeğe. Anne de leş baba da leş.

Oturup sakin kafayla plan yapmanız lazım. Sineye çekecekseniz bebeğinize zarar vermeyi bırakın.
Boşanma davası açacaksanız delilleri toplayın. Evde yalnızken yüzleşmeyin. Böyle bir namussuz, şerefsiz sizi öldürebilir bile.
Çocuğa da sakın babasının adını vermeyin

Yakaladığınız mesajlar delil değil mi aynı yatakta basmayı mı bekliyorsunuz delil diye
Komik ya cidden komik
Ayrıca onu neden tercih etti yazmışsınız ya
Farkındaysanız adam tercihte bulunmamış ikisi de yatağımda olsun yanımda dursun diyor
Boşanmayacaksanız kurcalamayın

eşiniz de ilginç karını aldatıyorsun mesajları silmiyorsun pin falan şifre biliniyor kadın çat diye açıyor

boşanmak isterse söyler ama adam neden boşansın ki?
E iki düzen de devam edecek siz zaten kabullenmişsiniz gibi

eşimi çok seviyorumm... hala evet .... ama elimde boşanmak için delil yok ve hamileyim üstelik

Saflığımıza doğmayalım ki yorum yazıyoruz. Kolay gelsin bacım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…