Madem bu kadar rahatsınız, hamile hamile 2 paket sigara içmeseydiniz.yani ilk gün çok taktım sonra geçti rahat bir insanım ... şuan sadece ne yapacağımı bilmiyorum bir gram stresli yada ağlamaklı değilim ama işte...
Benmi cok fevriyim bilemiyorum ki, o saatten sonra ne aynı yatakta yatmak isterim, ne bir bardak su veririm. Bilemedim. Sanki konu sahibi boşanmak istemiyor gibi hissettimEvet 2 gün de amma süre he belki temkinli davranmak için sessiz kalmıştır
Su sözü her zaman tutarım.Bunun bir önemi var mı?
Hamile eşini aldatan bir "adamın" neyi ne için yaptığının bir anlamı yok.
Ortada bir tercihte yok, evliliğim devam etsin, dışarıda da gönlümce yaşayayım diyen biri var.
O kadın olmaz başkası olur, niyeti bozuk çünkü esinizin.
Adam elin kadınına karımla yatarken seni hayal ediyorum demiş, onunla birlikte olduğu bir sürü resmi ve ona yazdığı güzel sözleri gözünüzle görmüşsünüz, siz hala fevri hareket edemem, yok seviyorum, ne yapacağımı bilmiyorum diyorsunuz. Siz bu kadar aşağlanmaya hala o adamı seviyorum diyorsanız, saçınızı başınızı boyatıp kendinizi o kadına benzetin en azından kocanız sizi onun yerine koyarken zorlanmasın. Ya arkadaşım neyin kafasındasın bilmiyorum ama kadının yaptığı meslekten belli değil mi ne amaçla yaptığı, kocan onun müşterisi, hatta kocan iyi para yediriyorsa şuan için eşinin kapatması, kocanın posasını sıkınca atıp, yeni bir müşteri bulacak, bu onun işi. Sende kocanı teselli edersin artık, sevgilisi onu bırakınca.
Ufak başka bir tavsiyede bundan sonra eşinizle beraber olurken eşiniz korunsun, zira şu durumda cinsel hastalık kapmayın en azından.
tövbe haşa neden yavrumdan çıkartıyım sahip çıkacak kimsem olmasa bile asla aldırmam ben çocuğum için sakin kaldım belkide ... asla asla asla çocuğumun hayaliyle geçiyor her dakikam ona sevmeyi ve sevgiyi öğretmek en büyük hayalimCocuk kac aylik olana kadar aldirilabiliyordu? Mumkunse siz aldirin. Babasinin hirsini daha bi damlacik yavrudan mi cikariyorsunuz?
Kesinlikle. Bu beni bitirirya ona olan bağliligim biter mecburmus gibi helede bu devir deBen de o söze takıldım hepsinden çok
sormayın o kadar pişmanımkiMadem bu kadar rahatsınız, hamile hamile 2 paket sigara içmeseydiniz.
Siz o bebeği haketmiyorsunuz. Yazık bebeğe. Anne de leş baba da leş.ben oturma odasındaydım oturma odası duşun kapısını görüyor yatak odasıda banyonun hemen yanında duştan çıktı havlusunu banyo kapısının önüne fırlattı yüzüme bile bakmadan yattı uyudu bende gece boyu uyumadım 2 paket sigara bitirdim sonrada kalktım harıl harıl ev temizledim sinirden hamile halimle ... hamile olduğumu bile unuttum o derece
Boşanmak isterse söyler mi?O kadar dürüst olsa aldatmaz..nedenki ... kendi boşamak istese söyler zaten .... üstelik hamileyim 4 aylık erkek adı bile belli eşimin babasının adı olacak hatta oğlumuzun olacağını öğrenince çok sevinmişti.
Ya kadın kötü kadın zaten eşin senin değerini anlar elin o... şu için yuvani yıkma demesini bekliyor...Neden kadının işini beyan ediyorsunuz?
Bir kadınla aldattı değil de etiketleme yapmaya çalışıyorsunuz, onu anlamadım ben...
Ben sinirden ne yazdığımı bile bilmiyorum suan yazım hataları için kusura bakmayınyazdıklarınızı tekrar okuyunnnnnnn
eşimi çok seviyorumm... hala evet .... ama elimde boşanmak için delil yok ve hamileyim üstelik
ben oturma odasındaydım oturma odası duşun kapısını görüyor yatak odasıda banyonun hemen yanında duştan çıktı havlusunu banyo kapısının önüne fırlattı yüzüme bile bakmadan yattı uyudu bende gece boyu uyumadım 2 paket sigara bitirdim sonrada kalktım harıl harıl ev temizledim sinirden hamile halimle ... hamile olduğumu bile unuttum o derece