Eşim beni eğlence mekanında çalışan bir kadınla aldattı ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok merak ediyorum eşin duştan çıktıktan sonra seni görünce ne yaptı veya sen onu görünce ne yaptın
ben oturma odasındaydım oturma odası duşun kapısını görüyor yatak odasıda banyonun hemen yanında duştan çıktı havlusunu banyo kapısının önüne fırlattı yüzüme bile bakmadan yattı uyudu bende gece boyu uyumadım 2 paket sigara bitirdim sonrada kalktım harıl harıl ev temizledim sinirden hamile halimle ... hamile olduğumu bile unuttum o derece

Bazen oyle kan beynime sıçrıyorki uyeleri bizzat gidip 48492 dakika sarsmak istiyorum kendine gel diye.😐

Burda herkes bosan kac kurtul demis sen hala hamileyim delilim yok kocami seviyorum yaziyosun. Isin pesine dustugunde delil de toplarsin cok da guzel bosarsin. Dansci ablaya takmissin kafayi. Kadinin hangi yolun yolcusu oldugu belli evli adamla bile isteye birlikte olan kepazeyi dusunme.

Sen kocanin ihanetine bak bunu idrak et. Baska bi kadina dokunan open adami nasil seviyosun ya konya ovasi genisliginde mide lazım sekerim sevgi falan degil bu.
Allah gec olmadan gostermis kocanin omurgasizligini ne buyuk lutuf, hayatin basindayken cehennemi yasama. Hamile olsan da olmasan da bosanmak zorundasın sen kendini kandirirsan herkes de seni kandirir.

inanın bana yoktu sadece meraktan baktım ... bürodaki arkadaşlarıyla devamlı konuştuğu wp grubu var ona bakmaktı amacım sırf can sıkıntısından
Ama bu yaptığınız da yanlış ki sizin ben eşimin işyerindeki arkadaşları ile olan yazışmaları niye okuyayım eşimin de benim watsabımdaki msjları okumasına çok kızarım bunu kendisi de bilir arkadaşlarımla özelim vardır ve buna erkek olarak bakması uygun değil sizin de bayan olarak okumak için bakmanız hoş değil ama bi yönde iyi olmuş öğrenmiş oldunuz

Ya kizin Instagram adresini biliyorsunuz, ben şunu anlamıyorum bosanmak icin kanıtım yok. Eğer istemiyorsanız bu adamla evli kalmayi kanit gerekir mi boşanmak istiyorum derseniz. Uyurken parmak izi tanımlaysa telde acin onun eliyle alin kanit istiyorsanız.
kızın instasında eşimle fotosu yok desenli pin kodu eşimin

ben oturma odasındaydım oturma odası duşun kapısını görüyor yatak odasıda banyonun hemen yanında duştan çıktı havlusunu banyo kapısının önüne fırlattı yüzüme bile bakmadan yattı uyudu bende gece boyu uyumadım 2 paket sigara bitirdim sonrada kalktım harıl harıl ev temizledim sinirden hamile halimle ... hamile olduğumu bile unuttum o derece
Sanırım gerçekten konu gerçek değil
Git gide daha da tepki çekecek detaylar ekleniyor

Nasıl susabiliyorsunuz, nasıl sakin kalabiliyorsunuz çok şaşkınım. Azcık şüphelenip de bunlarla karşılaşsam belki ama hiç beklemediğim anda o sözleri okucam, fotoları görcem deli gibi kavga eder sonra kapı önüne koyarım adamı.

Bu mesajı okurken bile eşinin çok yakında pişman olucagını hemen anladım.
Egerki telefonuna baktıgını belli etmediysen bence mesajları silmemiştir bence mesajların fotografını çek ve boşanma davası aç.
Bu dediğin kızlardan çok var hepsi aynı giyim tarzı aynı makyaj aynı kişilik ve hepsinin amacı aynı adamlarla birlikte olup paralarını sömürmek ve işleri bittiğinde o adamları bırakmak. Yani üzülme eşin aşırı pişman olucak birgün ama çok geç olucak (İNŞALLAHh)
yazdıklarınızı tekrar okuyunnnnnnn

Bosamayacaksaniz lütfen birbirinizi yemeyin . o süreç çok yıpratıcı ve adamda der kabul etmeseydin giderdin. Olan sizin psikolojinize olur hani oyle ders vermek felansa hiç girmeyin yıpranan da yine siz olursunuz. Erkeklerde rezil olundumu hemen dahada kotuye gider zaten herkes biliyor rezil oldum der sizede çok kötü davranır. Rabbim yardımcınız olsun. Tabi ben olsam kalmam çünkü aklindakiyle yaşar yanindakiyle yıpranır sin çok ağır söz.
Ben de o söze takıldım hepsinden çok

Böyle durumlarda sakin kalan insanlara hayranım. Ben olsam ekran görüntülerini alıp, o telefonu başında kırardım.
Ama neden sakin kaldığınızda önemli. Delil toplayip bosanacak misiniz, yoksa bosanmak istemediginiz icin görmezdenmi geliyorsunuz?

Kararli insan o an gorselleri alir ve delil onlarak kullanirdi. Haydi o anki sokla yapmadi diyelim. Daha sonra esini takibe alip delil toplamak adina caba gosterirdi. Burada hicbir yapmamis ve yapmayacak bir ozne var. Yaptigi tek sey, diger kadini ayrintilariyla betimlemek.

Bilerek mi yazıyorsunuz bunları, iki paket sigara içmek nedir?

Evliliğinizde herşey yolunda diye düşünüyorsanız eşiniz neden böyle davranıyor peki, havlu atmalar, iletişim kurmamalar?

Bunlar da bir sıkıntı olduğunu gösterir tek başına zaten.

Eşiniz öğrendiğinizi anlamış bence,belkide bikerek bıraktı telefonu,yoksa hemile krım gece ikş paket sşgara içecek,yatağa hiç gelmeyecek ve sabahın köründe temizlik yapacak,insan sormaz mı iyi misin diye

Eşim hiç belli etmedi demişsin önceki mesajlarında demekki eşinin sana karsı bi soguklugu vardı bundan hiç süpelenmedinmi birde hamilesin, bir erkek hamile eşine normalden daha ilgili.

"Delilim yok" diyorsunuz ama isteseydiniz alırdınız o delilleri.
Çok istiyorsanız yine alabilirsiniz.

Gizli kameralar hakkında bilgim yok ama görüntü kalitesi iyi olan bir gizli kamera araştırıp alabilirsiniz. Evde eşinizin mutlaka bir favori köşesi vardır. O noktayı üstten görecek şekilde bir yere yerleştirip şifresini öğrenmeye çalışabilirsiniz.
Kamera işinizi görmüyorsa da telefonu kilitlemeyi unutacağı anı beklersiniz.

Ama siz boşanmayacaksınız belli ki. Boşanacak olsanız bu konuyu esas üyeliğinizden açardınız, "Orayı kirletmek istemedim" demezdiniz.
Adama 2 gündür surat yapıyorsunuz. Sebebini sorduğunda yakaladığınızı söyleyeceksiniz, affet diye yalvarmasını bekleyip, bir süre sonra da affedeceksiniz büyük ihtimalle.
Boşanmayı düşünmüyorsanız söylemeyin bari.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X