- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
adam evde değil mi?umarım öyle değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adam evde değil mi?umarım öyle değildir
haberim yoktu yasak olduğundan kusura bakmayın2. üyelik alırken site yönetimine danıştınız mı?habersiz aldıysanız yasak da
Daha burda anlamıştım sindirip oturacağını. Evi başına yıkıp avukat arayışına girmen gerekirdi paket paket sigaranın faydası yok.diğer hesabımı kirletmek istemedim bu konuyla...
Eğer 2. Hesapsa diğeri aktifse yönetim zaten icabına bakar anlarız fake mi değil mi
Amin canimsen inanma canım tamammı ama Allah inşAllah sana böyle bir dert vermez amin böyle bir konuda bile dalga geçiyorsun ya ALLAH korusun başına gelirse yazdıklarından pişman olursun çünkü, umarım yoluna hep doğru insanlar çıkar ve inanmamaya devam edersn bazı insanların hayal edip kurduklarını paşa paşa yaşayanlardan olmazsın ..
ben niye kusura bakayımm Mune hanım ilgileniyor habersiz açılan 2. üyeliklerlehaberim yoktu yasak olduğundan kusura bakmayın
açıkça pavyon demek istemedim kaba olduğu için ki asla kınamıyorum herkesin heryerde çalışabilir önyargılı olmamda zaten bu kadar neden inanmak istemiyosunuz onuda anlayamıyorum telefonu bıraktı ve hemen kapıdan çıkıp banyoya girdi saymadım ama 20 saniye falan sürdü yani neden bu kadar detaycısınızGazinomu? 1960 yilindanmi yaziyorsun? Ve telefon zaten kendinden kapanir 1-2 dakika sonra. Yani açik birakti, bakabildim ne bilim..
Ilginç bir konu doğrusu
Hiç konuşmuyormusunuz bu böyle devam mı edicek.o tv odasında de ben salondayım ...
Sevindim Mune, 4 aylık hamilelik, 2 paket sigara kötü bir hayal ürünü olsun sadece.Tülaaaaaaayyy evine dön evli değilsiniz Tülaaaayyy, bitti kestuk
Gece gece üşenmiyorda milleti keklemeğeTülaaaaaaayyy evine dön evli değilsiniz Tülaaaayyy, bitti kestuk
hadi dağılalımmm bu konu da fake çıktıııSevindim Mune, 4 aylık hamilelik, 2 paket sigara kötü bir hayal ürünü olsun sadece.
Ama bu kadar insanı kaldırırken dahi Allah kelimesinin baş harfini büyük yazması büyük hassiyet.