Eşim beni eğlence mekanında çalışan bir kadınla aldattı ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bu gerçeği öğrenmenize rağmen iki gündür kocanızla aynı evde oturup aynı yatağa mı giriyorsunuz, neden? Hamile olmanız aldatıldığınız gerçeğini değiştiriyor mu? Boşanmayı düşünmüyorsanız ki bence düşünseniz o an bir şey yapardınız, eşinize bildiğinizi belli edip yüz göz olmayın. Bir ömür şüpheyle yaşamayı da göze almış olmanız lazım, bir daha da telefon falan karıştırmayın ki bilmediğiniz şey üzemez sizi

KK sitesinde açtığım ikinci hesap bu ... diğer hesabımda aldatılma vb olaylar yaşamış kadınlara tavsiyeler verir amaan benim kocam yapmaz derdim...derdim...
bu konuyu gerçekten çok utanarak yazacağım buraya ... diğer hesabımı kirletmek istemedim bu konuyla...
cevaplamanızı istediğim bir şey daha var ... neden aldatıldım.. bende olmayıp o kadında olan şey neydi...
26 yaşındayım 2 yıllık evliyim , eşim öyle çapkın fırlama bir tip değildi aslında ya da ben göremedim bilmiyorum ...

beni gazinoda çalışan bir kadınla aldattığını öğrendim ... 2 gün önce Allah ın hikmeti telefonuna baktıktan sonra ekranı kilitlemeden tv ünitesine bıraktı ve duşa girdi bende hiç böyle bir şüphem olmamasına rağmen telefonunu karıştırıyim dedim... kötü bir niyetim yoktu... merak işte bilirsiniz hani öyle aa acaba beni aldatıyormu bakiyim dememiştim... normalde asla telefonunu falan hani açıp kurcalayım demem o da benim telefonuma bakmaz ikimizdede pin kodu var...
telefonu açtım ilk whatsapa girdim o kadın ... A diye kaydetmiş üstelik rehberinde ilk o gözüksün diye ... mesajlar klasik ne zaman geliyorsun dün gece şöyleydin böyleydin , karın uyuyuormu , bizimkide bir övgü sözleri anlatamam yok iki gözümün çiçeği canım karım demiş birde ya ...
en çok ta koyan şu yazdığıydı : yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle yaşarsın sen benim hep aklımda her gece de yanımdasın yazmış benimki ... nasıl ağladım nasıl ağladım anlatamam size şuan bunları yazarken bile hissettiğim duygu ... aynı yatakta çekilmiş aşk dolu bakışlar içeren onlarca fotoğraf birbirlerine atmışlar ... bir resimde eşim uyuyor kızda elini koymuş çekmiş...

neyse kadının hemen profil resmine tıkladım kara gözlü buğday tenli bir kız bir ton makyaj aynı boya küpü takma kirpikler kiremit rengi ruj kestane rengi beline kadar uzun kaynak saçlı bir kız ... adıda yazıyordu whatsap durumunun yanında direkt kendi telefonumdan instagramına baktım kız gazinoda çalışıyor diye düşünüyorum çünkü çoğu fotoğraf ışıkları tam gazino ışıklı bir ortamda absürt derecede mini kıyafetlerle çekilmiş ... bir tanede dans videosu... nereden baksan 22 23 yaşlarında bir kız ...

eşimle 2 gündür konuşmuyorum yüzüne bile bakmıyorum... sormuyor bile ne olduğunu umrunda değil... ne yapmalıyım sizce ...
Kadının nerede çalıştığından size ne?

Vergi dairesi veya ne bileyim noterde, markette veya tapuda çalışıyor da olabilirdi.

Neticede eşiniz düşündüğünüz gibi bir insan değilmiş.

Bence std testi yaptırın acilinden.
o kadında ne varda eşim onu tercih etti gerçekten bu soruyu çok merak ediyorum evet bu olaydaki enn en büyük suçlu eşim ama o kadının özelliği ne
Yanlış noktalara odaklanıyorsunuz bence.

4 aylık hamile karısını (kimbilir ne zamandır) aldatan, telefonunda utanmadan fotolar yazışmalar tutacak kadar arsız yüzsüz adamın yüzüne bundan sonra mideniz bulanmadan nasıl bakmayı planlıyorsunuz?

Tekrarlıyorum kadının saç, makyaj, kıyafet vs öyle olmayıp atıyorum son derece muhafazakar bir profil fotosu olsa daha mı az boynuzlanmış olacaktınız?

Test yaptırmayı unutmayın.

Böyle durumlarda sakin kalan insanlara hayranım. Ben olsam ekran görüntülerini alıp, o telefonu başında kırardım.
Ama neden sakin kaldığınızda önemli. Delil toplayip bosanacak misiniz, yoksa bosanmak istemediginiz icin görmezdenmi geliyorsunuz?
ikiside değil aslımda bu duygunun tarifi yok fevri ve sinirli hareketlerden nefret eden bir insanım yapmamda yapamamda ekran fotoğrafını almak inanın aklıma gelmedi şok oldum o an

Böyle durumlarda sakin kalan insanlara hayranım. Ben olsam ekran görüntülerini alıp, o telefonu başında kırardım.
Ama neden sakin kaldığınızda önemli. Delil toplayip bosanacak misiniz, yoksa bosanmak istemediginiz icin görmezdenmi geliyorsunuz?
Bence insan şok geçirmekten o an ne yapacağını şaşırıyordur belki de

Çok merak ediyorum eşin duştan çıktıktan sonra seni görünce ne yaptı veya sen onu görünce ne yaptın

Ya ben buna da hiç inanmıyorum
Niyeyse her yazan karıştırdığı güne kadar hiç şüphesi yok ama karıştırdığı ilk gün hemen bi şey buluyor
Varmış ki bakmışsınız işte
inanın bana yoktu sadece meraktan baktım ... bürodaki arkadaşlarıyla devamlı konuştuğu wp grubu var ona bakmaktı amacım sırf can sıkıntısından

Ben kıyameti koparırdım öyle mesajlar fotoğraflar karşısında nasıl durabildiniz ki

Ya kizin Instagram adresini biliyorsunuz, ben şunu anlamıyorum bosanmak icin kanıtım yok. Eğer istemiyorsanız bu adamla evli kalmayi kanit gerekir mi boşanmak istiyorum derseniz. Uyurken parmak izi tanımlaysa telde acin onun eliyle alin kanit istiyorsanız.

ikiside değil aslımda bu duygunun tarifi yok fevri ve sinirli hareketlerden nefret eden bir insanım yapmamda yapamamda ekran fotoğrafını almak inanın aklıma gelmedi şok oldum o an
Siz boşanacak mısınız ona net bir yanıt verirseniz insanlar da ona göre yorum yapar. Boşanacak mısınız?

o kadında ne varda eşim onu tercih etti gerçekten bu soruyu çok merak ediyorum evet bu olaydaki enn en büyük suçlu eşim ama o kadının özelliği ne
O kadının özelliği başkası olması ve heyecan vermesi, başka bir özelliği yok. Kendinizde hata aramayın lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X