Eşim beni eğlence mekanında çalışan bir kadınla aldattı ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu acıyı kendin yaşayacağına aç davanı o da yaşasın seninle, 2 yıllık evlisin, gençsin, bu acıyla ömğr geçmez, ayaklarına kapansa ölümden dönse silemezsin, bebeğin de yoksa kurtar kendini, emin ol kendini tedavi etmen bu evlilikle yaşamandan kolay olur.
Arkadaşlara katılıyorum. Delilleri topla ve avukat tut

o kadında ne varda eşim onu tercih etti gerçekten bu soruyu çok merak ediyorum evet bu olaydaki enn en büyük suçlu eşim ama o kadının özelliği ne
Neden aldatıldım demissiniz birde, bunun mantıki sağlıklı bir açıklaması olabilir mi sizce?

Kendinizi o kadınlar kıyaslamayın, bende eksikti diye düşünmeyin, eksik olan birşey varsa eşinizde ki ahlak başka birşey değil.

Bu acıyı kendin yaşayacağına aç davanı o da yaşasın seninle, 2 yıllık evlisin, gençsin, bu acıyla ömğr geçmez, ayaklarına kapansa ölümden dönse silemezsin, bebeğin de yoksa kurtar kendini, emin ol kendini tedavi etmen bu evlilikle yaşamandan kolay olur.
Arkadaşlara katılıyorum. Delilleri topla ve avukat tut
hamileyim 4 aylık ve delilim yok....

Bosamayacaksaniz lütfen birbirinizi yemeyin . o süreç çok yıpratıcı ve adamda der kabul etmeseydin giderdin. Olan sizin psikolojinize olur hani oyle ders vermek felansa hiç girmeyin yıpranan da yine siz olursunuz. Erkeklerde rezil olundumu hemen dahada kotuye gider zaten herkes biliyor rezil oldum der sizede çok kötü davranır. Rabbim yardımcınız olsun. Tabi ben olsam kalmam çünkü aklindakiyle yaşar yanindakiyle yıpranır sin çok ağır söz.

eşimi çok seviyorumm... hala evet .... ama elimde boşanmak için delil yok ve hamileyim üstelik :KK43:
Bebek ne kadarlık, iyi düşün söylemek bana düşmez ama bebeğim babasız kalmasın kafasıyla hareket edip kendşni yakma sakın,çok yeniyse bebekten de vazgeçebilirsin gerekirse.
Not: yorumum yüzünden linç etmeye kalkanları haksız göremem ama bu da seçenek olmak zorunda

Of yine aldatıldım ama boşanamam seviyorum hamileyim zaten kız pavyon gülü minvalinde bi konu 🤦🏻‍♀️Ee yani ne olmuş pavyonda çalışıyorsa. Kocanız methiyeler düzmüş mü düzmüş sizi bu bağlar kızın boyası kaşı gözü değil. Gururuna yediremeyen o şokla susmaz ortalığı ayağa kaldırırdı kanıt falan bahane etmeyin. Boşanmayacaksınız besbelli en azından ayyuka çıkarmayın da gururlu kalın.

Bu mesajı okurken bile eşinin çok yakında pişman olucagını hemen anladım.
Egerki telefonuna baktıgını belli etmediysen bence mesajları silmemiştir bence mesajların fotografını çek ve boşanma davası aç.
Bu dediğin kızlardan çok var hepsi aynı giyim tarzı aynı makyaj aynı kişilik ve hepsinin amacı aynı adamlarla birlikte olup paralarını sömürmek ve işleri bittiğinde o adamları bırakmak. Yani üzülme eşin aşırı pişman olucak birgün ama çok geç olucak (İNŞALLAHh)

pin kodu var dalgınlıkla açık bırakıp gitti bir daha açık bırakmaz kodunuda bilmiyorum sorsamda söylemez zaten ketum çok ama o kadın karşı kedi gibi ....
Pin kodunu öğrenmenin bir yolu var mı acaba? Allah yardımcın olsun.. Hamileymişsin, Allah kalbine ferahlık versin.

o kadında ne varda eşim onu tercih etti gerçekten bu soruyu çok merak ediyorum evet bu olaydaki enn en büyük suçlu eşim ama o kadının özelliği ne
Bunun bir önemi var mı?

Hamile eşini aldatan bir "adamın" neyi ne için yaptığının bir anlamı yok.

Ortada bir tercihte yok, evliliğim devam etsin, dışarıda da gönlümce yaşayayım diyen biri var.

O kadın olmaz başkası olur, niyeti bozuk çünkü esinizin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X