esim taxi suruyor ve genelde hic evde degil bir cocugumuz var bugun nedense gezmeye gidelim dedi gittigimiz yerdede zaten göl gibi bi yerdi uyudu cogu zamani
Her neyse eve geldik kahveye gidecem diye tutturmus bugun sabaha kadar calismis adam daha tam uykusunu alamamis kahveye gidecem diyor bende kizdim bagirdim tabi uykunu almamissin kahveye gidion cocugun var senin kac haftadir görmuyorsun umrunda degil bir bos zamanindada hemn kahve öyle baya söylendim agzima cok kötu vurdu kanadi tabi suan sis bana ayrilin demeyin ama hala kendisini hakli göruyor böyle insanlara nasil ders verilir? Suan gururuma cok dokaniyor dayak yemem agliyorum yazarken(
agzima cok kötu vurdu kanadi tabi suan sis bana ayrilin demeyin
Ayrılmayın. Her ağzınızı açtığınızda bir defacık vuruversin ne var onda. Gurur dediğin şey ne ayrıca. Ne de olsa boşanmak kolay değil.esim taxi suruyor ve genelde hic evde degil bir cocugumuz var bugun nedense gezmeye gidelim dedi gittigimiz yerdede zaten göl gibi bi yerdi uyudu cogu zamani
Her neyse eve geldik kahveye gidecem diye tutturmus bugun sabaha kadar calismis adam daha tam uykusunu alamamis kahveye gidecem diyor bende kizdim bagirdim tabi uykunu almamissin kahveye gidion cocugun var senin kac haftadir görmuyorsun umrunda degil bir bos zamanindada hemn kahve öyle baya söylendim agzima cok kötu vurdu kanadi tabi suan sis bana ayrilin demeyin ama hala kendisini hakli göruyor böyle insanlara nasil ders verilir? Suan gururuma cok dokaniyor dayak yemem agliyorum yazarken(
İşte bu kafada insanlar oldukça benim insanlıktan bir umudum yokHaklisin ama üslubun yanlış..
Bu üslup dayak yedirir maalesef.
ya madem ayrılamıyorsun mesleğini eline alana kadar adamla kavga etme de dayak yeme yani.
o zaman dayağa devam. yani ikinci çocuğu yapmasın bari.onun derdi okul falan bitirmesi değil captain, sinek kadar olsun başımda kocam olsunculardan konu sahibi.. ikinci mesajı bile boşanmak kolay değil ile başlamış..
Hava aldırmış?İyi de adam zaten sizi çocuğunuzla gezmeye götürmüş göl kıyısına gitmişsiniz zaman geçirmişsiniz uyudu falan diye bahane üretiyorsunuz uykusuzmuş orada biraz uyumuş ama size hava aldırmış alt tarafı biraz kahveye çıkacak diye o kadar sinirlenmeye ne gerek vardı ki arkadaşlarıyla da görüşmek isteyebilir çok fevri davranmışsınız tabii ki bu tokadı haklı göstermez
İlk yorumunda ironi yaptığını düşünmüştüm.Ama ya gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum.Şu dayak yemezdi cümlesi bile midemi bulandırdı.Geliştirin kendinizi.Gerçekten birazx geliştirin.Dayak hayvan da dahil kimseye atılmaz.Ne suçu olursa olsun.Bunu bir idrak edin.Biliyorsunuz ki ne dediğimiz değil nasıl dediğimiz olay, aynı şeyleri daha güzel bir ifade ile, ben dili ile duygularını one sürerek, sen dili kullanıp suçlamadan ifade etseydi, kesinlikle dayak yemezdi
Kimse keyfinden bağırmaz, sizi o raddeye getiren kişi suçlu siz değilsiniz. Anlamayacak zihniyettekilere kendinizi anlatmaya uğraşmayın boşuna.Kizmamin bagirmamin sebebi beyfendi durmadan bana dedigi sen görursun bu hafta gidecegimde tam gun kahvede kalacam senin ruhun duymicak daha beterini yapacam benim evde kalmasini istedigim sebebpte cocuguyla vakit gecirsin zaten bugun bizi göturdugu yerdede gramm muhattap olmadi cocukla benim yavrum bunu hakketmedi
Sondaki cümle, paragrafın başıyla hiç alakalı olmadığı gibi, tamamen samimiyetsiz.İyi de adam zaten sizi çocuğunuzla gezmeye götürmüş göl kıyısına gitmişsiniz zaman geçirmişsiniz uyudu falan diye bahane üretiyorsunuz uykusuzmuş orada biraz uyumuş ama size hava aldırmış alt tarafı biraz kahveye çıkacak diye o kadar sinirlenmeye ne gerek vardı ki arkadaşlarıyla da görüşmek isteyebilir çok fevri davranmışsınız tabii ki bu tokadı haklı göstermez
Tamam öyle analar yetiştiriyor da,sen de öyle yetişmiş adamın yaptığına alkış tutma ona ders vermeye çalışarak git darp raporu al.Hanimefendi iste maalesef böyle fikirde olan anneler yuzunden böyle erkekler yetistiriliyor ve adamlar careyi dayakta buluyorlar
Hava aldırmış?
Erkek öyle bir yere geldi ki, akciğer ve beyin fonksiyonlarımızı da gerçekleştirip nefes aldırıyor bize!
Onlar olmasa ölürüz çünkü!
Offf kime neyi anlatıyoruz biz ya!
Bu dayak yiyen kadın kızınız, ablanız olsaydı aynı şeyi diyebilecek miydiniz?
O biraz kahveye çıkacak da kadın neden kocasız hava alamıyor, cafelere gidemiyor?
Sen elmayla armudu birbirine karıştırmışsın.Eğitimi yanlış almış,yanlış yerde kullanıyorsun.Dayağın gerekçesi, bahanesi olmaz.Adamın tavrına karşı kadın patlamış söylenmiş.Aman üslubu hoş değil diye karşılığında dudak patlatılmaz.Hayat bu,aşırı duygusal tepkiler verilebilir.Ses yükseltme,sinirlenme gibi...Bunun karşılığı dayak değildir.Canım aynı üslubu erkekler bize kullansa veryansin ederiz. Sadece az dikkat ya.. Sen dili kullanmak kazandirmaz, kaybettirir,.
Ben yıllardır bunun eğitimini veriyorum ve geri dönüş alıyorum. Ben dili ile eşine " çocuğumuz seni özlüyor, sen yokken üzülüyor gibi bir ifade kullansaydi adam kendini suclayacakti, eşim ve cocugum ile ilgilenmiyorum diye..ama sen zaten her boş vaktinde gidyirsung diyince suclama oluyor ve direk tepki alınıyor.
Diyorum ki bu üsluba ne gerek var. Sadece biraz özen
Sondaki cümle, paragrafın başıyla hiç alakalı olmadığı gibi, tamamen samimiyetsiz.
Adam şunu yapmış bunu yapmış böyle yapmış şunu yapmış e bu adam uyumasın mı e bu adam kahveye gitmesin mi neden laf ettin ki çok konuşmuşsun.. ama tabi tokat atması haksızBakın ben öncelikle aralarında olan kavgaya yorum yaptım burada konu sahibi haksız çünkü o adamda çalışıyor gündüzde eşiyle çocuğula zaman geçirmiş biraz da aşağıya inebilir ben önce buna yorum yaptım ama böyle bir atışma oldu diye kocası da tokat atmamalıydı dedim nesi samimiyetsiz? şiddete kesinlikle karşı çıkan çalışan kendi ekonomik özgürlüğü olan böyle konularda da ne eşimi sıkan ne de eşimin beni sıktığın bir konumda değişim neden tıkadı savunayım Allah aşkına çekmek istediğiniz yere çekiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?