• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beni dövdü :(

Beni anlayan anladı konu konuşuldu ve kapandı.Doktorun bana söylediği diyorum yok doktor yazısını böyle mi anladınız falan diyosunuz.Boş muhabbetiniz bittiyse güle güle

Maalesef kadınlara siddetin nedenini bu konudaki fikirler sayesinde bir kere daha tespit etmis bulunmaktayım

Yorumları okuyamadım bile. Dalga mi geçiyorsunuz acaba eşim dövdü diye konu açmışsınız ama ayrılamam diyorsunuz. Aranızdaki ilşki de epey lackalasmis gibi duruyor

Beni anlayan anladı konu konuşuldu ve kapandı.Doktorun bana söylediği diyorum yok doktor yazısını böyle mi anladınız falan diyosunuz.Boş muhabbetiniz bittiyse güle güle
Avamlık diz boyu. Geçmişe gidip tüm mesajları okuyacak değilim. Ünlü doktor dendiği için öyle yazdım. Sizse bizzat, yazdığım mesaja cevaben anlama sıkıntısı çektiniz. Boş muhabbet ortada. Gözardı ediyorum. Size güle güle.

Tecrübeli hamisler sizde de gebeliğin ilk haftalarında göğüslerde ve alt karinda şişkinlik olmuş muydu ? Kendimi 10 kilo almış gibi hissediyorum ya halbuki iştahını bile kapandı :KK43:

Back