- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Hanımefendi, üslup önemlidir, hem de çok önemlidir ama dayaktan "kurtulmak" için değil. Son nefese kadar söz verdiğimiz insanla aramızdaki sevgi ve saygıyı incitmmek için önemlidir. İnsanız hepimiz sinirleniriz. Ama bu "sinirliyim, karşımdaki susmazsa döverim" olamaz! Baktı karısı haksız söylenmeye başladı, ortamdan uzaklaşırsın. Sakinleşince konuşur, anlaşırsın. Bi sonrakinde sen sinirli olursan eşin uzaklaşır. Öfke kontrolü böyle sağlanır. Sizin dediğiniz gibi tek taraflı "sussun,döverim" olamaz.
Bu tip adamcıklar, susuyor diye de döver.
Ha yani diyorsunuz ki, akıllı ol, üslubunu düzelt bi daha dayak yeme.Konu sahibine üzüldüm ama diyor ki ayrıl demeyin, ne yapayım, ben de üslup dedim, önemli dedim, sen dili kullanma, ben dili dedim..
Burada yorumuma tepki verenler, konu sahibesinin esine sinirlenip bana ilginç yorumlar yapanlar, lütfen okuduklarinizi iyi anlamaya çalışın, sonra yorum yapın
ben onu nerden bilicem yazdigini okuyup yorumluyorum uzerine kafamdan ekleme yapamam herhaldeBelki maddi ve manevi imkani yoktur ayrilmaya.
Aynen, bide beğenenler olmuş, bu da hemcinsimiz guyaaBu nasil bir yorumdur dayagin gerekcesi olamaz hanimefendi.
Konu sahibi en azindan gidip darp raporu almalisin.
Konu sahibi ayrıl demeyin demiş.Ha yani diyorsunuz ki, akıllı ol, üslubunu düzelt bi daha dayak yeme.
Siz doğruyu söylediniz ama onlarca kişi okıduğunu anlamadı, iyiymiş.
Ayrıl diyeceğiz tabi ki. 40 kere, 1000 kere ayrıl diyeceğiz ki konu sahibinin aklı başına gelsin. Ayrılsın, kocası akıllanırsa ne ala. Zibilyon tane eski eşiyle yeniden evlenen var. Yok akıllanmazsa, muhtemel bir kadın cinayetini önlemekte faydamız dokunur.
Çok çok çok üzücüçok abartmayin Allah askiniza dedginiz dogru haberleride izliyorum ama katil olma potansiyeli olur bi insanda merhamet vicdandan yoksun olur.
ben yeri gelmis babamdan da tokat yemisim abimdende siddetse onlarda yapti simdi boyle olunca bugun doven yarin oldurur mu deseydim.
erkek milleti iste sıkışınca hemen tokatla susturmaya çalışıyolar. odunluk doğalarinda var.
belki bi anlik öfkesine gelmistir diye soyluyorum ben
Tebrik ediyorum sizi, tesbitleriniz cok guzel uzerine denilicek cok fazla birsey yok.Ama konu sahibi herseyi goze aldim imkanlarim var deseydi yorumum daha farkli olurdu.Ama kesinlikle bosanmayi dusunmeyen bir kadinada dise dis, kana kan demem, diyemem.Hepsini gectim orda bir cocuk bir melek var.Ne kendisine ne evladina bunu reva gormesin.Ya esini gozardi edip cocuguyla bir hayat yasiyacak, ya esini tolere edicek yada elmi yaman beymi? Tavriyla sindirmeye calisicak.Cunku bosanma diye bir alternatif sunmuyor.
Yorumlarınızı hayretler icerisinde okuyorum. Ne kullanıyosanız aynısından bende istiyorum güzel kafa yapmış.Kadında öfkesini kontrol Edip kızıp bağırıp çağırmasa, muhtemelen adamda ofkelenmeyecekti.
Sizin babanızdan ve kardeşinizden gördüğünüz şiddet değil demek isterdim, ama maalesef öyle.çok abartmayin Allah askiniza dedginiz dogru haberleride izliyorum ama katil olma potansiyeli olur bi insanda merhamet vicdandan yoksun olur.
ben yeri gelmis babamdan da tokat yemisim abimdende siddetse onlarda yapti simdi boyle olunca bugun doven yarin oldurur mu deseydim.
erkek milleti iste sıkışınca hemen tokatla susturmaya çalışıyolar. odunluk doğalarinda var.
belki bi anlik öfkesine gelmistir diye soyluyorum ben
Bilmiyordum cok uzuldum ya Allah bu mubarek gunlerin hatirina yar ve yardimcisi olsun.Sizde sevgiyle kalin tesekkur ederim zaman ayirip bana yorum yazdiginiz icin.Konu sahibesi ayrılmak istemiş aslında ama hakimin çocuğunu babasına vermesinden korkmuş, geçmiş konularına bakarsanız kendisi yazmış, mutlu değil bence, bu patlamalarda mutsuzluğun verdiği doğal patlamalar, tolere etmekten bahsediyorduk hani, konuştuğu, tolere etmeye çalıştığı halde eşini ve çocuğunu umursamayan bir adam var karşımızda, öte yandan kadını ve çocuğunu umursamıyor ama kayınvalidenin adı konuyor bebeğe, konu sahibesi kendi koyduğu isimle çağırınca eş ve eş ailesinden psikolojin iyi değil tepkisi görüyor.
Allah yardımcısı olsun demekten başka bir önerim yok.
Bilmiyordum cok uzuldum ya Allah bu mubarek gunlerin hatirina yar ve yardimcisi olsun.Sizde sevgiyle kalin tesekkur ederim zaman ayirip bana yorum yazdiginiz icin.
Elbette inanin benimde istegim bu bir kadin olarak bir anne olarak en onemlisi bir insan olarak.Konuyla alakasi yok ama soylemezsem icimde kalir siddete ne kadar karsiysam, su el kadar yavrulari parklarda avmlerde sokakda doven ebebeyinlere de bir okadar karsiyim.Bu yasima kadar kimseye el kaldirmamis ben onlari gordukce kendimi zor tutuyorum.Ben teşekkür ederimşiddet kadın ve çocukların kanayan yarası, her birimizin şiddete çözümü yaklaşımı farklı, önemli olan şiddeti meşrulaştırmadan neler yapılabilir bunu tartışabilmek, tabii ki saygı çerçevesinde.
Siz yurtdisindami yasiyorsunuz benmi yanlis anladim.Ayrilmak o kadar kolay degil suan evdeyim cocuguma bakiyorum daha meslegimi bitirmedim
Oyle demeyin bakın sonra mazallah dayak falan yeriz zaten adami kiskirtmissiz haketmisiz olan bize olurBir adam hayatınıza girdiğinde ve ciddi adımlarla ilerlediğinizde o adamları damarına basa basa kışkırtacak, tepkisini göreceksiniz.
Gerekirsr hakaret küfürler edip, delirteceksiniz.
Karakterinde olmayan adam size el kaldırmayı akıl edemez, bu bir alışkanlık meselesidir.
Bana da Almanya gibi geldiSiz yurtdisindami yasiyorsunuz benmi yanlis anladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?