- 12 Temmuz 2006
- 56.159
- 215.892
- 1.223
- 52
Elbette inanin benimde istegim bu bir kadin olarak bir anne olarak en onemlisi bir insan olarak.Konuyla alakasi yok ama soylemezsem icimde kalir siddete ne kadar karsiysam, su el kadar yavrulari parklarda avmlerde sokakda doven ebebeyinlere de bir okadar karsiyim.Bu yasima kadar kimseye el kaldirmamis ben onlari gordukce kendimi zor tutuyorum.
Başta ben de belirttim, hiçbir canlıya şiddeti kabul etmiyorum, bu ister bir kadın olur, ister bir bebe olur, ister bir evcil hayvan olur, abes bir karşılaştırma gibi gelecek ama ben köpeğime bile vurmuyorum, yavruyken yeri geldi tuvalet eğitimi sırasında tüm halılarıma tuvaletini yaptı elimde kovayla bezle tuvalet temizledim ama vurmadım, halılar çöp oldu attım vurmadım çünkü şiddet değil sevgi çözüyor herşeyi, onun canına kıyıp acıtacağıma, giden koltuk olsun halı olsun ne olacak, konu sahibesinin tek istediği eşinden biraz saygı biraz sevgi, yavrularına biraz babalık yapsın istiyor, bunun karşılığı tokat olmamalı, biz kadınlar yelkenleri suya çabuk indiren canlılarız aslında, eşimiz ağız dolusu canım eşim dese, bir güleryüz bir tatlı sözle bizi dünyanın en mutlu insanı yapar, bir kerecik kahveye gitmese de haklısın karıcığım dese ne olurdu?
Şu erkekler çok kalp kırıyor evlendikten sonra, flört döneminde her biri kanatsız melek ama.