Esim beni dövdü :(

Başta ben de belirttim, hiçbir canlıya şiddeti kabul etmiyorum, bu ister bir kadın olur, ister bir bebe olur, ister bir evcil hayvan olur, abes bir karşılaştırma gibi gelecek ama ben köpeğime bile vurmuyorum, yavruyken yeri geldi tuvalet eğitimi sırasında tüm halılarıma tuvaletini yaptı elimde kovayla bezle tuvalet temizledim ama vurmadım, halılar çöp oldu attım vurmadım çünkü şiddet değil sevgi çözüyor herşeyi, onun canına kıyıp acıtacağıma, giden koltuk olsun halı olsun ne olacak, konu sahibesinin tek istediği eşinden biraz saygı biraz sevgi, yavrularına biraz babalık yapsın istiyor, bunun karşılığı tokat olmamalı, biz kadınlar yelkenleri suya çabuk indiren canlılarız aslında, eşimiz ağız dolusu canım eşim dese, bir güleryüz bir tatlı sözle bizi dünyanın en mutlu insanı yapar, bir kerecik kahveye gitmese de haklısın karıcığım dese ne olurdu?
Şu erkekler çok kalp kırıyor evlendikten sonra, flört döneminde her biri kanatsız melek ama.

Ya sabahin köründe nerden okudum ben bi konuyu? Siddeti mesrulastirmak icin kirk takla atan, kelimeleri islerine geldigi gibi egip buken sonra da "yea simdi biz hak etmis mi dedik, o anlami nerden cikardiniz" diyen sivri zekalar siz bizi salak mi saniyorsunuz. O vicik vicik eril dilinizdeki vahset "aslinda oyle demek istemedik kiii" diyince kayboluyor mu birden? Hadi bir kisi yanlis anladi iki kisi yanlis anladi, hepimiz mi aptaliz ayni seyi anladik? Beddua etmek istemiyorum umarim gunun birinde onurunuzu incitecek davranislara maruz kalmazsiniz.

Konu sahibi ayrıl demeyin demiş.
Ben demiyorum.
Bana göre de en mantiklisi ayrılmak, dayak yiyip onursuz ve haysiyet siz bir yaşam sürmeyi tercih etmezdim
Bir de dayak yiyip de ayrılamayanlara onursuz ve haysiyetsiz dedi. Bence siz bu konuya daha fazla yorum yapmayın. Burada kocamı seviyorum yeeeaa cıvıklığında biri yok. Çaresizliğinden ayrılamayan biri var.

Ayrılmayın,bağırın çağırın o da dayak atsın..evlilikte normal

Şiddet görmemiş oluşunuzu kendi zekanıza bağlamanız hiç doğru bi çıkarım değil. Zeki olmak demek sinik olmak, kendi davranışlarını eşine göre kısıtlamak, eşinin sınırları içinde yaşamak değildir. 'Sinirlendim ama bağırmamalıyım, yoksa eşim beni döver. İşte oldu ! Ben çok zeki bi kadınım" Bu mudur?

Tecavüzün, şiddetin, ihanetin bu kadar yaygınlaşmasının en temel nedenidir "kabullenmek, normalleştirmek ve sinmek".. Kimse evinden 'dışarı çıkayım da mini etekli bi kadın bulup tecavüz edeyim' diye de çıkmıyor. Ama mini etekli kadın gören ilkel adam bunu kendine hak görüyor. O zaman sırf bu sebeple mini giymeyen ve tecavüze uğramayan kadın da zeki kadın mıdır ? Yoksa hayatlarını sadece bu ilkel dürtülerinin kölesi olmuş, cahil, barbar erkeklerin ufacık dünyasının sınırları kadar yaşayabilecek kadar sinik, pasif birer birey mi olmuşlardır ? Hiç kimse mini etek giymese yine de tecavüz olmaz mıydı ? Orta Doğu ülkelerinde çarşaflı kadınlar neden tecavüze uğruyor ? Halbuki ilkel erkek egosunu uygun kıyafetler !!
Siz eşinizin ilkel erkek egosuna göre yaşadığınız hayatla övünürken o da, 'ben eşimin öfkesine maruz kalmayacak kadar zeki bi erkeğim' diyor mu ? Sizin egonuz göre yaşıyor mu ? Yahut konu sahibi arkadaşın eşi bunu yapıyor mu ? Güya gezmeye gitmişler orda da fosur fosur uyumuş, ilkel kadın egosu bunu kabul eder mi ? Keşke adam zeki olup kadını bağırtmasaydı diyebilir miyiz ?

Ama yok, kadının ne istediğinin, ne hissettiğinin zerre kadar önemi yok değil mi ? Konu ne okursa olsun (şiddet, tecavüz, cinayet vs.) o kutsal organa sahip olan kişinin ne istediği önemli !! Karşı gelirsen dayak yersin, tecavüze uğrarsın. Çünkü "Bu üslup dayağı gerektirir". "Bu kıyafet tecavüzü gerektirir".

Son düzenleme:
ayrıl demiyorsak sende kocanın ağzına çak iki tane ödeşin.sonra da çık kahveye git.

avrupanın göbeğinde yaşıyorsunuz.yapmayın allahaşkına ya.bir şikayetinize bakar.kimse de çocuğunuzu,sizden alıp,şiddet eğilimli bir adama vermez.siz ayrıl demeyin demişsiniz ama ben ayrılın diyorum.

şiddeti makul göstermeye çalışan üyeleri de hayretle okuyorum.bir de demişler ki,seni gezdirip gelmiş,ne demek,evcil hayvanı mıyız biz onların.kadın sitese tek başına da çıkıp gezerdi,gezmeli yani.maksat bir şeyleri ortak yapmak,aile olmak.
beni 2 saat dışarı çıkardı,allah razı olsun ,sonra ne isterse ,onu yapsın mı demeliyim.

ha tabi ki,herkesin,kendine ait özel zamanları olmalı.gerektiğinde,eşim çocuğa bakıp,ben arkadaşlarımla dışarı çıkabiliyorsam,eşime de anlayış gösteriririm.ama diper türlüsü benim kabul edebileceğim bir davranış şekli değil.kaldı ki adam,vaktini faydalı şeyler için harcamıyor.kahveye takılacak.neyine anlayış göstereyim.tabi ki sesimi de yükseltirim,kavga da ederim.

Dokanmamıştır bence, başka bir şeydir o. Dokansa o adamla bir daha aynı havayı solumak dahi istemezdiniz.

Size şiddet uygulayıp üstüne pişman olmuyorsa..bu cok can alıcı noktadır siz buna benzer cok sey yasadınız ya da yasayacaksınız demektir. hep kendini haklı görme istediğini fikrini kabul ettirme yaptıgı yanlışı mubahlastırma bir dısarı cıkarıp da bunları bunları yapıyoruma getırmeye calışan narsist bir kişi gibi geldi bana bence eşinizle aile danışmanına gıdebilirsiniz karşılıklı empati yapmanızda yarar var

"Haklısın ama üslubun yanlış bu üslup dayak yedirir" diyenler olmuş ,üslupta ne yanlışlık var göremedim ben.Bu kadın bu adamın ilgisizliğine ilk defa şahit olmuyor belliki,sinirle de söylenmiş.Sana vuran elleri kırılsın,ayrıl diyemem haddime değil ama lütfen şu heriflere tüm varlığınızla teslim olmayın ya.Kaybetme korkusu olsun biraz karşınızdaki insanda.Baştan ipleri ellerine verince sonuç bu oluyor işte.Kadın için de erkek için de geçerli bu söylediklerim.Ben ne kadar eşimi kaybetme korkusu,huzurumuz her şeyden önemli düşüncesi taşıyorsam eşim de aynı düşüncede.Huzur burda işte.Ezdirmeyin kendinizi,elinizden geliyorsa şu saatten sonra tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…