- 17 Aralık 2015
- 26.403
- 48.055
-
- Konu Sahibi Mutsuzkadin2016
Böyle konuşanlar da var.. aldatma var diyenlerde.. ne diyim.. Kendimi hiçe sayıyorum evet.. eşim hep hoş tutulmak isteyende biriydi hemde fazlasıyla herşeyi benden beklerdi alışveriş bile babasından öyle görmüş napim.. uykusuna rahatına çok düşkündür.. bana hep herşey yolunda havası veriyodu.. Asla aldatmam yüzüne bakamam kızımın yüzüne bakamam derdi.. güveniyodum ona çok.. bana esim daha 4 ay önce siz benim hayatımsınız diyodu.. sana bişey olursa yaşayamam diyodu.. benim eşim beni hakikaten böyle çok seviyodu.. kaldıramadigim anlamadığım o zaten..Anlattiklariniza göre iki tarafta hatali.
Evlilik birbirine destek olmaktir. birbirinin gönlünü hoş tutmaktir.
Eksik kalinca araya soğukluk giriyor elbette.
Belli ki ilk ve son tartismaniz degil. daha önce de konuşulmasina rağmen çözüm bulmadıklariniz sebebiyle böyle bir hal almis evliliğiniz.
Düzelmeyecek durumlar değil gibi.
Anasına sığındı o bana bişey olmaz diyo..yurt disindaymissiniz basinizin caresine bakabilirsiniz devlet yardimlari cok iyi diye biliyorum orda birakin defolsun gitsin emin olun erkek daha cok perisan oluyo size hic birsey olmaz yeterki adimlarini yere sert basin onsuz olamam nasil yaparim dusuncesinden kurtulun. cocuklari one surerek geri dondurmeye calismaniz cok sacma onlar bir koz degil onlwri bu ise karistirmayin biliyorum babasiz evlat buyutmek cok zor ama yapabilirsiniz ona muhtac degilsiniz
Nerde canım anlamadımMutsuzkadin2016 burdaki msjimi oku lutfen
Canım benim hiç bişey ödemiyo artık.. eve banka el koyacak ve bize 100-150 bin euro kadar bi borç kalçak.. yarı yarıya.. bu bile umrunda değil artık.. ben az parayla geçinirim diyo başkası olsa nasıl yapsın ki az parayla.. onuda düşünüyorum.. sadece bunalım mi diye.. çünkü icra gelirse arabaları herşeyi alçak hadi benim umrumda değil.. eşim beni maddiyatci belledi anlatmış insanlarada.. eşim asıl arabasiz borçlu yapamaz gelir bide bana bişey yapar sorun o.. o derece manyaklasmis.. önünü göremiyo..boşanın alkolük oldunu avukata deyinn tazminat nafaka evi alın o borçlu o çıkar,yurtdışı sze sahipçıkar yeniden başlayın alkol olan eve huzur grmez çocukların ufak anlamazzken alışırlar ve yeni bir yuva kurabilirsin ii insanlar var ömür boyyu çekme
saplantı demek ki.. anlam veremedim..Çocuk için duran adamı nasıl istiyorlar inanılır gibi değil. İnsanın hiç mi kendine saygısı olmaz ya.
Aynen bnm kv kp den de ses yok. Bir yorum bile yapmadiklari gibi ben arayinca tlfnu yuzume kapadilar hicbir msjima cvp yazmadilarGüya uğraşıyorlardı.. napiyosun uz diyodum onu yatistirmaya çalışıyoruz diyolardi.. hak veriyorlarmış.. bizi konusmuyolarmis öyle yani ne diyim.. en sonunda oğlum senin yüzünden alkol uyuşturucu kullanıyodu onu sen böyle yaptın dediler sen kaybetceksin dediler çekildiler.. onlar çok değişik insanlar yapıcı değiller yangına körükle gidenlerden..
borç ikinizin yarıyarıya ..Canım benim hiç bişey ödemiyo artık.. eve banka el koyacak ve bize 100-150 bin euro kadar bi borç kalçak.. yarı yarıya.. bu bile umrunda değil artık.. ben az parayla geçinirim diyo başkası olsa nasıl yapsın ki az parayla.. onuda düşünüyorum.. sadece bunalım mi diye.. çünkü icra gelirse arabaları herşeyi alçak hadi benim umrumda değil.. eşim beni maddiyatci belledi anlatmış insanlarada.. eşim asıl arabasiz borçlu yapamaz gelir bide bana bişey yapar sorun o.. o derece manyaklasmis.. önünü göremiyo..
o kişi düzelmez aileside zorlama seni sevenle yola devam seniistemyeni istemedurumlarimiz o kadar benziyoki benim kocam evi 3. Kez terketti bende yurtdisindan donup tr ye ailemin yanina yerlestim ayni zayif karakter olgunlasmamis bi adam babaligi evliligi sorumlulugu kaldiramadi gozu hep disardaymis ztn bildigim 2 kez aldatti beni suandada inkar etsede eminim yine biri var
Aynen alkol alirdi bi namaz kilar birakir alkole baslardi esrar cekmek bunda da var
Sucu o da bana yukledi ve halada yukluyo iste ben ilgilenmemisim saygisizmisim deger vermemisim bok gibi davranmisim ama biliyorumki abarttigi kadar birsey yapmadim
Bende zorlandim 2 bebege kendim yalniz bakarken onlari bu yasa kendim getirdim ne kocadan ne ailesinden yardim gormedim sdce eve maddi bakti okdr
bende şaşkınım :)Erkek arkadaşım yengeç burcu 3 senedir birlikteyiz ve ben hiç bencilliğine şahit olmadım oyuzden şu an inanılmaz şaşkınım...