Eşim beni aslaa anlamıyor

Sabah eşimden erken kalkıp kahvaltı hazırlarım. Gürültü etmemeye özen gösterdiğim zaman ya tencere elimden düşer, Ya bardaklar birbirine değer ses çıkarır ya da kapıyı bir anlık dalgınlıkla sert kapatırım. Gerçi kapıyı bekarken de sert kapatırdım babam uyanır kızardı. İsteyerek yapmazdım tabi ama sanırım elimin ayarı yok. Hatta arabamızın da kapısını sert kapatırdım eşim kızardı. Şimdi dikkat ediyorum.

Yazılan yorumlara gerçekten şok oldum .
Esim her zaman ise giderken cok dikkatli davranır hamileyim zaten ve sabah erken uyanmak istemedigimi soylerim oda dikkat eder ve uyandırmaz bu bu kadar basit.
Hayatin olağan akisi falan demişsiniz de kapı dolabı çarpmak dan dan kapıları kapatmak surekli anahtari unutup kapıyı çalmak düpedüz hödüklük oluyor hayatin olağan akisi falan olmuyor.

Dis.fircalamama meselesine hic girmiyorum kac yasinda adam bunu yapmıyorsa psikolojik bir rahatsızlığı oldugunu düşünürüm

Bu benim esim.
2haftadir kolum alcida. Yemekler onda. Ilk gun yaninda durup tarif ediyorum. Sogan sotelenecek. Oylece atti tavaya
Neyse 2 hafta sonra cozdu isi. Onun disinda evde her isi yapardi zaten

Bende size hakverdim. Bir değişiğini ben yaşadım çünkü. Kendi uykum için değil de bebeğim tam uyuduğunda zile basan bir eşim vardı bir dönem Birgün dedim ki kargocular bile bıraktı bizim zili çalmayı öyle anladı. Bana geliyorlardı çocuk uyanınca. Biraz sizde fazla takıntı yapmışsınız gibi geldi. Yani bebek uykusuz bırakıyorsa elbette dikkat etse iyi olur ama size tavsiyem verin eline çocuğu aynı hareketleri sizde ona yapın yaşayınca anlar erkekler. Bu sebepten adama iyice gıcık olmaya devam etmeyin. Birde dişlerini fırçalamadığını yazmış arkadaşlar. Ondan dolayı mı soğudunuz acaba?

Gerçekten aynı şeyleri hissediyorum . Beş dk sonramizin garantisi yok sevdiğim insanı fırsat bulduğum her an öperim herkesin sevgi gostermesi farklıdır ama akşama kadar evde olmayacaksa yine de gelip opmezse ben rahat edemem

Bir kere Murphy kanunları diye birşey var doğru mu yazdım emin değilim sessiz olmak için ugrastikca daha çok ses çıkıyor yani yapacak bişey yok

Gayret gösteriyorsunuz en azından. Ne güzel.

Benim eşimde çok gürültülü bir insan, kapıları o kadar sert kapatıyor ki cidden insan uyanıyor..En ufak bir işi bile çok sesli..Evet insan arasıra sinir oluyor uyarıyor ama kendini yerlere atıp ağlayacak kadar değil yani..Zamanla biraz siz alışırsınız o biraz törpülenir hallolur..Diş fırçalanmaması başlı başına bir sorun ama..Ben bu KK da farkettim ülke de ne çok dişini fırçalamayan adam varmış

Gerçekten çok teşekkür ederim anlayışınız için. Bu siteye sanırım çoğu insan birileri bir derdini anlatsın da içimizdeki nefreti kusalim demek için üye olmuş. Ya da kendilerinin çok berbat bir evlilikleri var da benimkini kucumsuyorlar anlamadım. Bu yüzden nefret ettiler sanırım yazdıklarımdan

Benim de uykum çok hassas. eşim gece sarılsa uyanırım. Tuvalete kalkar uyanırım. Ama bu yüzden hiç sogumadim. Hatta benim kadar uyku problemi olan birisini idare ediyor diye hayranım.

Evde üç bebe var şuan. Onlar yatakların da donseler bile uyanırım bazen. Yanımıza gelirler bazen, çocukların ayak sesine de uyanırım.

Sanırım ben gece uyumuyorum, üzüldüm kendime.

Doğum izninizden sonra bir de lohusa dönemizde zorla uyuma fırsatı bulun da biri sizi sürekli uyandırdığı gibi bir daha uyandırsn o zaman görürüm yerlere mi atarsınız pencereden mi atlarsınız

Valla benim sinir sistemim berbat. Ben geri uyuyamiyorum baya zamanımı alıyor tekrar uykuya dalmak.

Valla benim sinir sistemim berbat. Ben geri uyuyamiyorum baya zamanımı alıyor tekrar uykuya dalmak.

Bende hemen uyuyamam. Ama ben alıştım artık uykusuz kalmaya sanırım o kadar etkilenmiyorum.

Uyku problemi olan biri ile yaşamak gerçekten zor. Sorun aslında etraftan gelen sesde değil, bizim uyku hafifligimizde. Alarm sesini duymadan uyuyan arkadaşım var. Arama yaparım sesi çalar ama uyanmaz. Çok hayranım böyle uykuya.

Ahh sadece eşiniz değil kk da sizi anlamamış. Boşanın diyenlere hayret ettim, yahu gürültü için boşanmak nedir.

Eşiniz sorumsuz galiba, galiba değil sorumsuz. O uykun varken uyuyamaya, çıt sesine uyanmayı çok iyi biliyorum bu insanın elinde olan bişey değil. Eşinizin biraz daha sizi ciddiye alması lazım. Sessiz yürümek, kapıyı yavaş kapamak, hele hele anahtar unutmamak bu kadar zor şeyler değil. Allah yardımcınız olsun.

Aynısını yaptım ama o geri hemen uykuya dalabiliyor o yüzden kısa sürdü . Evet dişini fircalamasini her gün hatırlatmak zorunda kalıyorum yoksa fircalamiyor. Bazen hatırlatsam da yapmıyor. Sanırım böyle böyle biriknce soğuyorum

Gercekten sizinle empati yapmaya çalıştığım halde anlayamadim bakın neden biliyor musunuz bir insan kalktığında yanındaki kişi genel olarak uyanır yani ben eşim her kalktığında uyanıyorum mecbur is için alarmı var sonra üstünü giyiyor ki sessiz davranır ama gidene kadar uyuyamam yani hareket eden biri var . Bu çok normal gündelik hayatta hepimizin yaşadığı bir durum .

Siz şunu yazsanız eşim benim çok çeşit yemek bekliyor akşam da dinlenemiyorum gündüz kalkıyor kahvaltı bekliyor bosayin derdim . Yani adam düşüyor diyorsunuz ya komik çünkü eli ayağına dolanıyordur. Bakın ben ailemle yaşarken iki üç güne bir bardak kirardim annem nefret ederdi bardak kirilmasindan biraz pimpiriklidir bı yerimize batacak diye o korktukca sinirlendikçe ben daha çok kirardim evlendim evleneli iki sene olacak bir tane bardak kırmadım siz adama artık bunu bir psikolojik baskı haline getirmişsiniz. Bu eş gitse yenisinde de aynı problem olur bu sebeple

Ben de özenirim hep böyle insanlara.

Doğum izninizden sonra bir de lohusa dönemizde zorla uyuma fırsatı bulun da biri sizi sürekli uyandırdığı gibi bir daha uyandırsn o zaman görürüm yerlere mi atarsınız pencereden mi atlarsınız
Benim eşimde uyandırıyor zaten sürekli, üç yıldır evliyiz daha bizde tam çözebilmiş değiliz bu gürültü meselesini, bi ara dikkat ediyor sonra unutuyor ..Bakıyorum bütün ailesi öyle ama. 30 yıl böyle yaşamış diyorum bakalım kaç yıla düzelicek..Zaman zaman sinir olup söylensem de o kadar takmıyorum ben. Ki bende uyanınca uyuyamıyorum.. Hatta gıcıklığına benim de onu uyandırmışlığım çoktur, uyandır uyandır hakkındır diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…