- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.686
- 83
- 37
Kaç kere denedim ama istemiyor ve beceremiyor. Bir kere omlet yapmaya kalktı, yumurtayı yağsız filan öylece tavaya kırmış sadece. "Ben hasta olursam ne yapacaksın" diyorum, "dışarıdan yemek söylerim" diyor. Ama yemek dışındaki ev işlerine katılıyor neyseki.Bence acilen yemek ogretmelisin
klasik anlamadan yargılamaya gecen KK tayfasıHer gün uykudan uyandırılıp tekrar uykuya dalmaya çalıştığınızı, ama bunun saatlerinizi aldığını, hele lohusa bir kadınken bunu yaptığınızı hayal edebilir misiniz lütfen? Gerçekten gereksiz bir saptamada bulunmuşsunuz. Çocuk yapınca bir insan kocadan neden soğusun? Tam tersi ben daha da kenetlenme taraftarıyım çünkü çekirdek bir aile oluyorsun artık. Keşke iğnelemek yerine anlamaya çalışsanız biraz.
Sinirlendirerek sevme olayı kadar dellendiren bir şey yoktur beni ya.
Hiç acımam valla ben sinirlendiysem onun da huzurunu kaçırırım.
Yani bu dünyada her şey olabilir yaKaç kere denedim ama istemiyor ve beceremiyor. Bir kere omlet yapmaya kalktı, yumurtayı yağsız filan öylece tavaya kırmış sadece. "Ben hasta olursam ne yapacaksın" diyorum, "dışarıdan yemek söylerim" diyor. Ama yemek dışındaki ev işlerine katılıyor neyseki.
Kaç kere denedim ama istemiyor ve beceremiyor. Bir kere omlet yapmaya kalktı, yumurtayı yağsız filan öylece tavaya kırmış sadece. "Ben hasta olursam ne yapacaksın" diyorum, "dışarıdan yemek söylerim" diyor. Ama yemek dışındaki ev işlerine katılıyor neyseki.
hak verdim ben sizeHanımefendi ben gece 1 buçukta veya sabah 5 te çocuğuna yemek yapan bir kadınım. Mesele uyanıp iş yapma meselesi mi yoksa her gün biri tarafından gereksiz yere uyandırılma meselesi mi sizce?
o değil de neden saat başı alarm kurdunuz onu anlamadımValla kafam kazan gibi hastayım , bu gece hiç uyumadım , kızım sürekli uyandırdı , yavru kedilerimiz var onlar zaten gece azıyor paldır küldür koşturuyor evin içinde , oğlum gece otobüs yolculuğu yaptı tatile gitti onun için saat başı alarm kurmuştum ona sürekli uyandım , hasta halimle hiç uyiyamadan güne başladım.
Bende boşanıyim tüm ailemden uyutmuyor hiçbiri beni , konu sahibi dalga geçer gibi oldu ama bence siz eşinizi sevmiyorsunuz , sevmediginiz için bu kadar basit şeylere takılmışsiniz , bosanin ikiniz de hayatınıza bakin
bu hıssı bılıyorum :) bısey ıstemedıgınde sureklı yapılınca 3 gr sınırlencekken cıg gıbı cokuyor ınsanın ustune ve oyle bırıkıyor ki.. gecımsızlık zaten boyle baslıyor konu ne olursa olsun.. katlanamamaktan artık herseyın o bır damla fazlalık olusundan ... gecmıyor da .. cunku yıpranmıs ve yıpratmıs oluyorsun.. dogum sonrası kocadan sogumak degıl de dunya bı tarafa evlat bı tarafa korumacı tavırlar yorgunluk uykusuzluk.. hıc bısey yapamamak sadece bebekle ugrasmak falan zaten cogu ınsan bunun altından kalkamayıp etrafına cephe alıyor ıcınde kocası da oluyor o yuzden oyle sanılıyor.. ama gecıyormus.. bızım de olmaya ramak kalmıstı..ıyı donduk vırajı. bıraz bırlıkte zaman gecırsenız? anladıgım kadarıyla kocanın evlılık yıkacak kadar sorunu yok. sadce hoslanmadıgın ve duzeltmedıgı bı alıskanlıgı- huyu var.. ve emın ol bu yastan sonra kendını asla degıstırmez. sınır olup oturursun. sınırlenmemeye karar vererek basla. ınan yapılıyor.. daha az goze batacak daha az rahatsız olcaksın:) ve boyle gıder de dur demezsen nefes alması bıle nefret ettırecek.. takıntın senı ele gecırmesın.gerek yok :) ne guzel cocugunuz varmıs . ona eskısı gıbı bakmayı dene:) annesıne kızsan kırıılsan da bunu kocana yansıtma o ıkısı ayrı karakter cunku. konuları bırlestırme.Her gün uykudan uyandırılıp tekrar uykuya dalmaya çalıştığınızı, ama bunun saatlerinizi aldığını, hele lohusa bir kadınken bunu yaptığınızı hayal edebilir misiniz lütfen? Gerçekten gereksiz bir saptamada bulunmuşsunuz. Çocuk yapınca bir insan kocadan neden soğusun? Tam tersi ben daha da kenetlenme taraftarıyım çünkü çekirdek bir aile oluyorsun artık. Keşke iğnelemek yerine anlamaya çalışsanız biraz.
Cogu insan kendi hayatina, degerlerine, dinine, yasam sartlarina gore yorum yapiyor. Empati yapma durumu kk da pek az. Her cevaba cok takilmamak lazim :)Teşekkür ederim anlayışınız için. Hemen saldırma modunda bekleyen bir sürü kadın varmış da... :)
13 yaşında , saçma bir şirketten bilet almak zorunda kaldık , yer bulamadık düzgün firmalarda , kontrol etmek için saat başı mesaj attım iyi mi diyeo değil de neden saat başı alarm kurdunuz onu anlamadım
çocuk yolda nasıl vs diye sorgulamak için mi?
Kaç yaşında çocuğunuz?
küçükmüş ve okul gezisi vs gibi bişey değilmiş13 yaşında , saçma bir şirketten bilet almak zorunda kaldık , yer bulamadık düzgün firmalarda , kontrol etmek için saat başı mesaj attım iyi mi diye
Bu yaşta tek başına tatile gönderiyorum ama içim içimi yiyor yollardayken o
Ben de aynılarını yazacaktımBu kadar olur, aynı benim eşim. Asla anahtar almıyor, banyoda olabilirim, balkonda olabilirim, duymayabilirim al şu anahtarını diyorum 6 senedir, tamam diyor ama almıyor. Bir telefon konuşması en az 3 saat sürüyor ve konuşurken evde volta atıyor, ben uyuyorsam uyuduğum odanın kapısını lankk diye açıp bana bakıp gidiyor. Benden sonra giriyor yatağa, tüm ışıkları açıp ıslık çala çala şarkı söyleye söyleye eşofmanlarını giyiyor aheste aheste. Bu ne ki? Gece uykumun en tatlı yerinde dürterek beni uyandırıp rüyasını anlatıyor bir de, en kötüsü de bu =)))) Rüyaları da saçma sapan, 10 dakika bağırarak anlatıyor. Kaç kere konuştum çok haklısın diyor ama değişmiyor. Ben kabullendim vallahi. Ağlamakla zırlamakla çözülmez. Bazen uyuyacaksam anahtarı kapının önüne bi yerlere koyup kendisine mesaj atıyorum zili çalma diye. Kendinizce çözümler bulacaksınız, kapının önüne bi paspas koyun altına da anahtar bırakın, tabi güvenlikli bir yerdeyseniz.
Kucuk , tek başına gitti , ona guvendigimizi göstermek için gönderiyoruz ama bir de bana sorun o yokken nasıl olduğumuküçükmüş ve okul gezisi vs gibi bişey değilmiş
haklısınız o vakit :)
Bu konuya farklı açıdan bakıyorum ben; birbirini yeniden görmek, güne birlikte başlamak, akşama birbirimizi görebileceğimizin garantisi yok. Bende kalkarım sabah eşimle o benden erken gidiyor, izin günü olduğunda da o beni uğurlar, Allah korusun birimizin başına bir iş gelse ölürüm kahrımdan her sabah öper, sarılırım, arkasından dua ederim tabi ki hiç birşeyin garantisi yok ama içimi ferahlatıyor böyle olunca birazda bu açıdan bakın diye yazdım konuya dahil oldum mesajı görünce affolaHa şey mi yani kocası giderken kadın kalkmıyorsa kadın sevmiyordur. Anlamadığın çok belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?