Eşim beni aslaa anlamıyor

Evliliklerin neye göre bitmesi neye göre devam etmesi konusunda nasıl bu kadar net olabiliyorsunuz ki? Belki bu durum beni aşırı yıprattı. Belki sinir sistemim çöktü. Bazı insanlar aldatilsalar da boşanmiyorlar mesela. Çünkü her durum her insanda aynı etkiyi yaratmıyor. Benim ne kadar üzülüp yiprandigimi ben biliyorum. 3 yıl az bir zmaan değil

Benimki de ailecek böyle. Ben de aynısını yaptım ama onda etki etmedi

Tamam boşanmak istemiyorum yazan siz değil misiniz ? O zaman uyku terapisi almalısınız geri uyumak için ya da eşinizle ayrı yatmalisiniz sinir sisteminiz çökecek kadar büyük bir durum değil kusura bakmayın herkes çocuk büyütürken uykusuz kalıyor değil mi ben dört sene uyumayan çocuk biliyorum yakınımda çözüme bakacaksınız o zaman

Bana sanki eşinizi sevmediğiniz için her hareketi batıyor gibi geldi. Ses konusunda bir şey diyemem ama kayıp düştüğünü söylemişsiniz. Benim eşim düşse ben uyandırıldım diye sinirlenmem, bir yerine bir şey mi oldu diye endişelenirim.

Benim uykumda aşırı hafif aynı şekilde bir kere uyansam bir daha uyuyamıyordm ama sabah eşim işe gidiyor, bangır bangır son ses alarm çalıyor gözümü açamıyorum tekrar uyuyorum şartlar beni buna alıştırdı. Ayrıca sabah erken uyansam da akşam erkenden uyuyorum. Bebek yok şuan gerçi. Yani sonuçta işe gidiyor ve illaki ses çıkacak anlayışlı olmak lazım, diğer anahtar meselesi bende yanına al diyorum akşam geç gelecekse, ama unuttuğu zamanlarda olur illa ki

Birde şimdi konunuz neden mantıksız bakın bakalım buraya kaç üye yazmış yüzde 90 i diyor ki ben eşim işe giderken uyanıyorum yani toplumun geneli bu durumu yaşıyor günlük rutinde eşi ise giderken kalkıyor şimdi bu durumda topluma göre normal olmayan sizin kendinizi yere atarak aglamaniz o zaman çözümü siz kendi içinizde bulmalısınız değil mi ? Çünkü ses olunca insan uyanır . Diyorsunuz ki çit etse kalkarım adam sessizce hazırlandı diyelim alarm ne olacak cinleri mi çağırsın uyandırsin diye adam ?

Sizi çok haklı buldum.Hayatımdaki en önemli şeylerden biri uykudur kırmızı çizgimdir hattaKocaman adam olmuş, eşi uyurken kedi gibi gezecek, kapıları çarpmayacak, efendi efendi işini görecek.Budur yani.
Züccaciyeye girmiş fil gibi sürekli ses çıkarmanın anlamı nedir
Bir de defalarca uyarmışsınız.Uyarmaya devam edin halden anlasın biraz.Siz de onun hassasiyetlerine dikkat ediyorsunuzdur muhakkak o da sizinkine edecek mecburen.

Ahahah gıcık olduğum için uyumamak mi ? Gerçekten komiksiniz

Sadece sabah değil. Ki sabahlari ben ondan erken uyanıyorum. Geceleri de aynı şekilde

Ben çocuk büyütürken mi diyorum yoksa yetişkin bir insanın sürekli uyandirmasindan mi bahsediyorum? Anneler zaten uykusuz. Bir de üzerine ekstra uyandirilma durumunun verdiği sinir bozukluğundan ve bunu eşime anlatamamaktan yakiniyorum ben.

Ben ne okudum demin ahsjjajsjsjdhjs

Siz buraya ilk Sabah uykusu için yazmistiniz gece sabah gündüz akşam adamdan her vakit rahatsız siniz o zaman tekrar söyleyin sizden önce yatsın oda olmazsa birlikte uyumayın yani sizinle çözüm bulmak imkansız çünkü

Bir kere Murphy kanunları diye birşey var doğru mu yazdım emin değilim sessiz olmak için ugrastikca daha çok ses çıkıyor yani yapacak bişey yok
Aynen öyle bir şey vardı. Bir şeye dikkat ettikçe en olumsuz durumun yaşanması gibi birşeydi sanırım konu sahibinin eşinin durumu da öyle olabilir

Sen bu adamı sevmiyorsun her yaptığı batıyor sana belliki ve evet bende eşinin dediği gibi abarttıgını düşünüyorum biraz aşırı geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…