Eşim beni aslaa anlamıyor

Bu kadar olur, aynı benim eşim. Asla anahtar almıyor, banyoda olabilirim, balkonda olabilirim, duymayabilirim al şu anahtarını diyorum 6 senedir, tamam diyor ama almıyor. Bir telefon konuşması en az 3 saat sürüyor ve konuşurken evde volta atıyor, ben uyuyorsam uyuduğum odanın kapısını lankk diye açıp bana bakıp gidiyor. Benden sonra giriyor yatağa, tüm ışıkları açıp ıslık çala çala şarkı söyleye söyleye eşofmanlarını giyiyor aheste aheste. Bu ne ki? Gece uykumun en tatlı yerinde dürterek beni uyandırıp rüyasını anlatıyor bir de, en kötüsü de bu =)))) Rüyaları da saçma sapan, 10 dakika bağırarak anlatıyor. Kaç kere konuştum çok haklısın diyor ama değişmiyor. Ben kabullendim vallahi. Ağlamakla zırlamakla çözülmez. Bazen uyuyacaksam anahtarı kapının önüne bi yerlere koyup kendisine mesaj atıyorum zili çalma diye. Kendinizce çözümler bulacaksınız, kapının önüne bi paspas koyun altına da anahtar bırakın, tabi güvenlikli bir yerdeyseniz.

Teşekkür ederim anlayışınız için. Hemen saldırma modunda bekleyen bir sürü kadın varmış da... :)
Saldırı modu mu?Neden gerçeği söyleyince saldırı koduna geçmiş oluyoruz.Siz muhtemelen bu adami iyi bir şekilde tanımadan evlenmişsiniz,sevmiyorsunuz ve artık her hareketi gözünüze batıyor.Şu anda da biz iç hesaplaşma yaşıyorsunuz,hoşunuza gitmeyen şeyler de duyacaksınız elbet buraya konu açtığınız zaman.Biz burada kocanız iğrenç bir adam,nasıl katlaniyorsunuz ona dediğimiz zaman mı sizi gerçekten anlamış olacağız?Birbirinize tahammül edemiyorsanız boşanacaksınız,formül bu kadar basit.Diş fırçalama sonradan kazanılan bir davranış değildir.Ben dişlerimi fircalamadan yatıp uyuyamam mesela,eşiniz daha önce fırçalıyordu da şimdi di bıraktı fırçalamayı?

Ooo o konu benim uzmanlık alanım. Biz eşimle askerliği "Bipolar hastasını sinirlendirerek sevme" üzerine yaptık bir dönem. :)
İki taraftan da anlayış ve özen gerekiyor. Tek taraflı değil o da.

Ha şey mi yani kocası giderken kadın kalkmıyorsa kadın sevmiyordur. Anlamadığın çok belli
Yok değil. Bir çift ayrılırken birbirini sarılıp öpme gereği duymuyorsa, bir araya geldiklerinde sarılıp öpüşmüyorsa BENCE birbirini sevmiyordur. Benim sevgi anlayışım göstermek üzerine kurulu. Sarılmayan, öpüşmeyen insanların birbirini sevdiğine ikna olmuyorum.

Peki.

Katılıyorum. Resmi iliskiler yasayan insanlara hep hayret etmisimdir. Evliligin yarisi cinsellik ve temas bence

Yorumlara bakınca bu durumu yaşayan anlar sonucuna verdim benim esim de bu konuda dikkatsiz kendi uyurken ben üç çocuğa ses yaptırmadan oynatirim mesela ama biz gece yatmisiz ben cocuklar uyuyoruz o kalkar cat cat ceviz kirrar mutfakta yer içer dolap kapakları açılırkapanır sabah ise gidecekse pat diye banyo kapısını acar banyo cocuk odasının karşısında u da çıkarken evin kapısını illaki sesli acar ben kapıları açıp kaparken cocuklar uyuyorsa özellikle dikkat ederim
Ama tabi sizin farklı durumlariniz da var sanırım dış fircalamamak vesaire gibi

O kadar katılıyorum ki yorumunuza. İlk çocuğum tam kurmalı bebek gibiydi koy uyusun ver yesin. Eşim de konu sahibinin eşi gibi erken çıkıyordu evden ve ben çok rahatsız olup tatsızlık çıkarıyordum. Sonra 9 sene sonra 2. Bebeğim oldu. Uykusu zor yemesi zor. Böyle böyle 27 aylık oldu. Ben 27 aydır evde davul çalsalar boş bulduğum an uyuyorum istersem yeni uyanmış olayım. Çok ihtiyaç varken ya da uzun süre uykusuzluk yaşayınca insan uyuyor valla. Ama diş fırçalama kırmızı çizgim yatağa değil yatak odamıza giremez diş fırçalamayan. Sadece cinsellik için değil konuşurken bile rahatsız olurum.

ben çok zor uykuya dalarım, çok yorgun da olsam uykusuzluktan ölsem de o yatakta en az yarım saat döner dururum. ayrıca uykum da hafiftir. ben de lohusalık vs süreci geçirdim, uykuya hasrettim, ama eşim ama başka bir sebeple uykumdan uyandığım çok oldu ama böyle sinir harbi yaşamadım. en fazla ne kadar gürültü yapabilir ki yani eşiniz? bence siz uyku sorununuzla alakalı yardım almayı deneyin. ben de düşünüyorum ama gece sürekli kalkıp yanımıza gelen, çişe kalkan oğlumu duymamaktan korktuğum için uyku ilacı vs alamıyorum.

Geçen gün eşim "Seni seviyorum" dedi. "Teşekkür ederim" dedim pisliğine. Suratını görmeliydin.
Küstü öptürmüyor ahshs

Dediğine katılıyorum, cinsellik harici (Ne kadar temas sevmesem de) bi sarılma, minik öpücük, saç okşama bi şey olur. Gösteriliyor ister istemez bir şekilde.

Ooo o konu benim uzmanlık alanım. Biz eşimle askerliği "Bipolar hastasını sinirlendirerek sevme" üzerine yaptık bir dönem. :)
İki taraftan da anlayış ve özen gerekiyor. Tek taraflı değil o da.
Sinirlendirerek sevme olayı kadar dellendiren bir şey yoktur beni ya.
Hiç acımam valla ben sinirlendiysem onun da huzurunu kaçırırım.

sen bence adamı sevmiyosun napsa batıyor durumu çıkmış. Adam nefes de almasın istersen? O kadar uykusuzluktan ölsen tır parkında da yatar uyuyakalırsın. Şahsen uluslararası havaalanı ortasında horul horul sızmışlığım var gerçekten uykusuzken.

Yani bana da normal gelmedi işten çıktım bende sabah çok uyuyorum gece ona rağmen eşim yatinca gider yanına yatarım birlikte o uyuyunca biraz telefona bakıyorum .
Sevdiğin zaman bazı şeyleri tolere ediyorsun bence yoksa mümkün değil ki evli kalmak

Bizim çocukların gece uykusu çok kötü olduğu icin, bebeklik dönemlerinde eşim çok dikkat ederdi, ses çıkarmamaya. Akşamdan kıyafetlerini hazırlayıp yatak odasından diğer odaya alırdı, girip çıkıp rahatsız etmeyeyim diye.
Abartılı bulan olmuş ama gece boyu defalarca uyanmış biri için uyumak çok kıymetli oluyor. Sürekli ses çıkarıp uyandırma durumu oluyorsa, bende sinir olurdum.

Ama bu yine de eşten soğuyacak bir sebep mi, değil diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
benim tek yaşayan, unutkanlıktan b12 iğnesi olan bir arkadaşım vardı, kapının önündeki doğalgaz kutusunun arkasına evin anahtarını bantlamıştı. anahtarı içerde unutursa diye. aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…